Skip to main content

Bobby Păunescu, fiul acţionarului George Păunescu la B1 TV, invitat la 40 de întrebări cu Denise Rifai. “Sunteţi o beizadea care şi-a depăşit condiţia?”

 
Bobby Păunescu, fiul acţionarului George Păunescu la B1 TV, invitat la 40 de întrebări cu Denise Rifai. “Sunteţi o beizadea care şi-a depăşit condiţia?”

Bobby Păunescu, fiul acţionarului George Constantin Păunescu la B1 TV, este invitat la emisiunea 40 de întrebări, cu Denise Rifai, la Kanal D. Emisiunea cu Păunescu va fi difuzată duminică, 21 mai, de la ora 22:30, la Kanal D.

Publicitate
Bobby Păunescu, pe numele său real George Marius Păunescu, este fiul cel mic al omului de afaceri George Constantin Păunescu, cel care este împuternicit de tatăl său să îl reprezinte la B1 TV.
 
Păunescu este producător şi regizor, iar filmul Moartea domnului Lăzărescu, al cărui producător este, a câştigat la Cannes, în 2005, premiul Un Certain Regard.

 
Ce întrebări îi va pune prezentatoarea Denise Rifai lui Bobby Păunescu?
 
“Sunteţi o beizadea care şi-a depăşit condiţia?”, “Mai sunteţi privit şi astăzi ca fiul groparului Bancorex?”, “De ce alege un milionar să stea în chirie?”, “Îl mai susţineţi pe Donald Trump?”, “Mai aveţi vreo putere în televiziune?”, “Ce fel de regizor sunteţi?”, “Ce vă datorează Monica Bârlădeanu?”, “Mai aveţi prieteni?”
 
În ultimele luni, Bobby Păunescu a intrat într-un conflict cu acţionarul şi administratorul B1 TV, Sorin Oancea. Conflictul a avut deja şi componente în instanţă (printre altele, a cerut insolvenţa B1) soluţionate în favoarea lui Sorin Oancea.
 
Din istoricul conflictului:

Saga B1 continuă: instanţa a respins clar cererea de insolvenţă făcută de Bobby Păunescu, tatăl lui a făcut alta. Cere şi scoaterea lui Oancea din acţionariatul B1


Tensiuni în B1. Bobby Păunescu vrea să-l dea la o parte pe Sorin Oancea şi să preia postul. Oancea: "Tentativă de preluare ostilă şi ilegală"


Un nou episod în telenovela B1 TV. Comunicat pe site-ul televiziunii: „Bobby Păunescu minte”


Ce se întâmplă la B1? A fost spart biroul lui Sorin Oancea, iar yala înlocuită. Ce spune Bobby Păunescu?

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus