Skip to main content

Un nou episod în telenovela B1 TV. Comunicat pe site-ul televiziunii: „Bobby Păunescu minte”

 
Un nou episod în telenovela B1 TV. Comunicat pe site-ul televiziunii: „Bobby Păunescu minte”

Neînţelegerile din interiorul B1 TV continuă. Conducerea B1 TV, reprezentată de Sorin Oancea, vine un comunicat publicat pe site-ul televiziunii „pentru a pune capăt informaţiilor false şi speculaţiilor care circulă, în special la un post de televiziune concurent (Realitatea TV - n.r.)”. 

Publicitate

Atât revocarea administratorului statutar, dar mai ales numirea unui nou administrator trebuie luate cu unanimitate. În acest context, este evident faptul că o numire a unui administrator aflat în conflict de interese şi oricum cu notorietate de slab manager, în persoana fiului asociatului Gheorghe Constantin Păunescu, Bobby Păunescu, nu va obţine niciodată unanimitate, având în vedere opoziţia expresă a asociatului Sorin Oancea.”

Comunicatul B1 TV arată că societatea care operează postul de televiziune, B1 TV Channel SRL, are doi acţionari cu părţi egale, Sorin Oancea şi Gheorghe Constantin Păunescu, fiecare cu câte 50%. „Conform statutului societăţii, deciziile în cadrul adunărilor generale se iau cu unanimitate, adică trebuie să aibă acordul ambilor asociaţi”, arată comunicatul. 

Comunicatul mai arată că la data de 19 decembrie nu a avut loc nicio AGA la B1 TV Channel SRL, ci a fost doar o simplă discuţie care a fost înregistrată „cu acordul tuturor participanţilor şi al cărei transcript stă mărturie în acest sens”. 

Comunicatul integral, în continuare:

„Pentru a pune capăt informaţiilor false şi speculaţiilor care circulă, în special la un post de televiziune concurent, facem următoarele precizări.

B1 TV Channel SRL, firma care gestionează licenţa audiovizuală a postului B1 TV, este o societate comercială care are doi asociaţi în părţi egale, Sorin Oancea şi Gheorghe Constantin Păunescu, fiecare cu un procent de 50%. Conform statutului societăţii, deciziile în cadrul adunărilor generale se iau cu unanimitate, adică trebuie să aibă acordul ambilor asociaţi.

În data de 19 decembrie nu a avut loc nicio AGA la B1 TV Channel SRL, ci a fost doar o simplă discuţie care a fost înregistrată cu acordul tuturor participanţilor şi al cărei transcript stă mărturie în acest sens, fiind depus şi la Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Bucureşti. Deci nu a existat vreo ordine de zi, un vot şi cu atât mai puţin să fie adoptată vreo hotărâre, aşa cum în mod fals se afirmă.

Mai mult, atât reprezentantul asociatului Gheorghe Constantin Păunescu, Bobby Păunescu, cât şi avocatul acestuia, au părăsit sediul social, fără a se ţine vreo AGA şi fără a se adopta vreo hotărâre.

Chiar dacă cineva susţine contrariul, aşa cum am menţionat mai sus, în cadrul societăţii, deciziile trebuie luate cu acordul ambilor asociaţi, deci atât revocarea administratorului statutar, dar mai ales numirea unui nou administrator trebuie luate cu unanimitate.

În acest context, este evident faptul că o numire a unui administrator aflat în conflict de interese şi oricum cu notorietate de slab manager, în persoana fiului asociatului Gheorghe Constantin Păunescu, Bobby Păunescu, nu va obţine niciodată unanimitate, având în vedere opoziţia expresă a asociatului Sorin Oancea.

Din acest motiv, Bobby Păunescu nu poate fi administratorul societăţii, aşa cum în mod fals pretinde în acest moment.

Citeşte şi: 

Ce se întâmplă la B1? A fost spart biroul lui Sorin Oancea, iar yala înlocuită. Ce spune Bobby Păunescu?

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

sus