Skip to main content

Şi la TV şi în FM. Bogdan Ciudoiu va realiza o emisiune la PROFM

 
Bogdan Ciudoiu. Foto: Pro FM
Bogdan Ciudoiu. Foto: Pro FM

Şi la TV şi în FM. După ce a fost anunţat drept co-prezentator al Adelei Popescu la Vorbeşte Lumea, Bogdan Ciudoiu se aude şi în FM la PROFM, post deţinut de RCS-RDS.

Publicitate

El va realiza o emisiune din 13 septembrie la PROFM. Reprezentanţii postului nu au anunţat detalii despre ora de difuzare şi nici despre numele emisiunii.

„Toamna asta îmi aduce schimbări importante şi, la pachet, emoţii puternice. Îmi vin imediat în minte primul studio, prima şansă şi primul live.

Toate au în comun, pentru povestea mea,  un singur nume: PROFM. Practic, din 13 septembrie mă întorc acasă. Abia aştept să cunosc ascultătorii şi, alături de ei, să topesc orele de emisie într-o combinaţie fun de hituri şi provocări haioase. Mai OPEN ca niciodată!”, a spus Bogdan Ciudoiu.

Bogdan Ciudoiu, fost matinal la Virgin Radio

Bogdan Ciudoiu a realizat matinalul Virgin Radio din ianuarie 2017 până în iulie 2021. Ciudoiu a făcut matinalul alături de Ionuţ Bodonea şi Andrei Lăcătuş alias „Shurubel”.

El a mai lucrat şi la televiziunea U TV ca reporter.

Recent, Ciudoiu şi Shurubel (fostul coleg de la Virgin Radio) au fost anunţaţi drept co-prezentatorii Adelei Popescu la emisiunea Vorbeşte Lumea, care se difuzează pe Pro TV.

 

CITEŞTE ŞI: De la Virgin Radio, la Pro TV. Foștii matinali, printre care Shurubel, în echipa Vorbește lumea

CITEŞTE ŞI: Schimbări la Virgin Radio. Postul rămâne fără Liza şi Fere! Ciudoiu şi Bodonea nu mai fac matinalul din toamnă
 

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • Sonia Sonia
  Diminețile sunt monotone fără Bogdan și Ionuț la Virgin radio.. Mult succes în continuare!
 • Alex Alex
  O super voce de radio. Mult succes, Bogdan! Deja imi este dor de diminetile cu el si Ionut...
 • So' So'
  E bun
  Are un vibe excelent!
  Mult succes

Trimite un comentariu

sus