Skip to main content

Schimbări la Virgin Radio. Postul rămâne fără Liza şi Fere! Ciudoiu şi Bodonea nu mai fac matinalul din toamnă

 
Schimbări la Virgin Radio. Postul rămâne fără Liza şi Fere! Ciudoiu şi Bodonea nu mai fac matinalul din toamnă

Schimbări la Virgin Radio. Doi dintre realizatori - Liza Sabău şi Gabriel Fereşteanu - pleacă de la Virgin Radio. Totodată, postul de radio va avea o altă formulă în ceea ce priveşte noul sezon al matinalului, care va începe în toamnă.

Publicitate

Detalii, în continuare:

Bogdan Ciudoiu şi Ionuţ Bodonea nu vor mai fi la matinal din toamnă, după cum a declarat Ciudoiu pentru Paginademedia.ro.

„Suntem în discuţii. Nu mai facem matinal din toamnă. Virgin va avea alt matinal din toamnă şi nu ne implică pe noi”, a declarat Bogdan Ciudoiu, pentru Paginademedia.ro.

Bogdan Ciudoiu realiza matinalul Virgin Radio din ianuarie 2017, când Radio 21 a devenit Virgin Radio. Ciudoiu a făcut matinalul alături de Ionuţ Bodonea şi Andrei Lăcătuş alias „Shurubel”. Ulterior, Shurubel a renunţat la radio în vara lui 2020, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Liza şi Fere pleacă de la Virgin Radio. Interviu video pe Paginademedia

De la Virgin Radio pleacă Gabriel Fereşteanu şi Liza Sabău, potrivit informaţiilor Paginademedia.ro. Cei doi au prezentat emisiunea „Fereş şi Liza” la Virgin Radio, de luni până joi, de la 19.00 la 22.00. Era un tronson cu invitaţi, soft-news şi muzică.

Liza şi Fere vor da mai multe detalii despre noua lor direcţie într-un interviu video LIVE pe Paginademedia.ro, în jurul orei 16.00.

Cei doi erau în grila Virgin Radio de 2 ani, din februarie 2019.

Ulterior, Fere şi Liza au colaborat şi cu TVR pentru emisiunea matinală „Cu capu-n zori”, producţia Augustei Lazarov Petrescu.

Fere şi Liza au colaborat cu TVR în perioada octombrie 2020-martie 2021. 

Interviul cu Liza Sabău şi Gabriel Fereşteanu

CITEŞTE ŞI: Augusta Lazarov se pregăteşte de o emisiune la TVR. Doi prezentatori de la Virgin Radio gazde

CITEŞTE ŞI: EXCLUSIV. TVR opreşte matinalul Cu capu-n zori, după audienţe aproape 0.0. Ce pune în loc

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • chiotea chiotea
    @dorin chiotea
    Te invit sa urmaresti interviul. "Oamenii" povestesc cum matinalul realizat de tine face acum "0 plin". Fata de 0 si putin cat faceau ei.
    Ia vezi tu interviul si ne spui dupa
  • El Loki El Loki
    Sunt in discutii cu profm de cateva luni bune dar nu erau convinsi/hotarati. Intre timp, au auzit si ei de schimbarile/demiterile de la Virgin si (fiind vizati) au facut repede switch-ul catre profm (de aia tot insista in interviu ca nu au fost "dati afara"). Aceasta este cauza din care pleaca de la un radio aflat in ultimul sondaj pe locul 6 in Bucuresti (public comercial) adica de la Virgin Radio, la unul aflat pe locul 13 !!! adica Profm.
    La Profm este o lipsa de viziune si management dezastruos de ani buni si evident se curteaza (fara succes si incontinuu oameni de la alte radiouri. Asta fiindca nu se stie efectiv ce sa faca cu propriul radio si propria echipa (in mare parte valororasa de altfel).
    Zvonurile din interior spun si ca actualul matinal profm, va fi inlocuit din septembrie.
  • El El
    Incerc sa public un comentariu si nu mi se aproba chiar daca nu contine chestiuni injurioase ci doar poate cateva informatii "din interior".
    As putea sa stiu de ce!?
  • El El
    Sunt in discutii cu profm de cateva luni bune dar nu erau convinsi/hotarati. Intre timp, au auzit si ei de schimbarile/demiterile de la Virgin si, fiind vizati, au facut repede switch-ul catre profm (de aia tot insista in interviu ca nu au fost "dati afara"). Aceasta este cauza din care pleaca de la un radio aflat in ultimul sondaj pe locul 6 in Bucuresti (public comercial) adica de la Virgin Radio, pe unul aflat pe locul 13 !!! adica Profm.
    La Profm este o lipsa de viziune si management dezastruos, patronat de ani buni de catre Marius Dobre care curteaza incontinuu oameni de la alte radiouri. Asta fiindca nu stie efectiv ce sa faca cu propriul radio si propria echipa (in mare parte valororasa de altfel).
    Zvonurile din interior spun si ca actualul matinal profm, prezentat de Sebastian Cotofana va fi inlocuit din septembrie (actualii prezentatori nu stiu acest lucru).
  • Vornicu Vornicu
    Overall nimeni astia doi nu au bagat de seama ca tot interviul petrisor a facut un mare misto de ei. Gorgeous!!!
  • cecik cecik
    Am ascultat si io interviul. Mai copii, de ce ati mers voi la TVR daca nu se mai uita nimeni de 15 ani? Nu stiati ca e fail statia? De ce nu ati mers la ProTV sau Antena1?
    mie nu mi se pare ca seamana cu traistariu , fara secventa tornero in parcursul lor. Mai degraba se vad asemanari cu trupa Indigo.
  • Baba Dochia Baba Dochia
    Emisiunea de la postul public se dorea, poate, un soi de concurență pentru Răzvan și Dani. Doar că băieții ăia sunt echipa de când erau ei mici. N-am mers acolo, poate va merge în altă parte. In privința radioului, ar mai avea de lucrat la dicție, de exemplu. Altfel, au good vibe . Succes !
  • chiotea chiotea
    astia doi sunt ca traistariu in ultimii 10 ani la eurovision. II da toata lumea afara dar ei spun ca sunt cei mai buni. Eliza are mai mult bun simt si mai lasa privirea in jos.
    cand iti spun zeci de oameni ca esti beat te duci si te culci.
  • FunHaz FunHaz
    Astia doi chiar nu-si dau seama cat de penibili sunt. Petrisor le zicea de cifre care aratau 0 si astia doi vorbeau de performanta. Cum ai ajuns Petrisoare sa ai asemenea invitati
  • Andrei Andrei
    @Alex: am văzut și eu că Nico s-a dus la Kiss și m-am mirat. Era atât de evidentă râca între ea și Berghea, în perioada în care au fost colege la 21, încât se simțea până la Satu Mare.

    Liza și Fere au lăsat să se înțeleagă că vor face un mare pas înainte prin această mutare. Nu știu cât de mare va fi acest pas, având în vedere că Pro FM a ajuns în audiențe pe București sub Chill FM. Pe de altă parte, mi s-ar fi părut firesc ca Liza să își înceapă cariera în radio la Pro FM, din moment ce era în trust cu UTV.
  • Duriant Duriant
    Ajutați-mă sa ma lămuresc. Cine sau ce este "Virgin Radio"? Adică, pricep, este un post de radio. Dar câtă lume îl asculta? Paguba-n ciuperci ca niște nimeni pleca de la nimic. Sunt însă convins ca nu pleacă si se înscriu la ajutor de șomaj. Cu siguranță ca au deja ceva aranjat la un al radio, mai mult sau mai puțin "virgin". Câinele nu pleca de la măcelărie.
  • Alex Alex
    La Pro FM pleaca. Bogdan Ciudioiu la fel. Probabil vor face matinalul.
    Nico a plecat de la Pro FM la Kiss FM. Ea facea playlistul la Pro FM.
  • Mihnea Mihnea
    Imi pare foarte rau de Fere si Liza, chiar au dat o pata de culoare aparte pentru un show de seara altfel comparativ cu altele care au fie emisiuni doar cu mesaje prin whatsapp, fie prin manelutze remixate.
    Nu stiu ce matinal nou va aduce noul director de programe de la toamna, dar sa fie intr-un ceas bun!
    La matinal, doar de Bogdan imi placea, Ionut ala nu avea niciun farmec pentru ca glumele lui ma faceau sa adorm rapid. Daca mai era Shurubel la matinal, ii mai ascultam, dar asa, nu.
  • Colombo Colombo
    Am incercat sa ascult matinaul Virgin. Slab de tot.
  • teodor teodor
    Bodonea era ca nuca în perete la radio.

Trimite un comentariu

sus