Skip to main content

Bogdan Dumitrescu, unul dintre cei mai experimentaţi publicitari, a decedat

 
Bogdan Dumitrescu, unul dintre cei mai experimentaţi publicitari, a decedat

Bogdan Dumitrescu, fost director de creaţie la Saatchi & Saatchi, GMP Advertising, Grey Worldwide Romania şi redactor şef la Pro TV, a decedat în seara zilei de duminică, 23 mai, în urma unui infarct, scrie adplayers.ro. Anunţul a fost făcut de fiul său.

Publicitate

Bogdan Dumitrescu va fi înmormântat la Oneşti, în oraşul său natal.

El şi-a început cariera în publicitate în 1999, pe postul de copywriter. A fost director de creaţie mai multe firme româneşti şi multinaţionale, printre care Saatchi & Saatchi, GMP Advertising, Grey Worldwide Romania sau United Projects.

Înainte de a lucra în publicitate, Bogdan Dumitrescu a fost în media din 1993, unde a fost redactor la PROFM şi Radio Total. El a mai fost şeful Biroului de Presă al Fundaţiei Culturale Române, redactor la TVR Internaţional, redactor şef la Pro TV şi a mai lucrat şi în CNA.

În 2009 şi-a lansat primul său volum - „SMS”. Totodată, el a mai publicat cronica de carte în România Literară, cronica de publicitate în Dilema, eseuri, proză în România Liberă, Dilema, Contemporanul sau Contrapunct.

În ultima perioadă s-a stins şi Claudia Ion, cea care a condus vânzările TVR, Kanal D şi Antena. De asemenea, tot recent a plecat dintre noi şi Corina Bernschutz-Marinca, în trecut manager al agentiei de media Starcom.

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Tiberiu Tiberiu
    Este singurul articol peste care am dat, ce mentioneaza decesul Corinei Bernschutz-Marinca. Dumnezeu sa o odihneasca!

Trimite un comentariu

sus