Skip to main content

Buzz House. Reality-show cu TikTokeri, făcut de Global. Inna, Antonia şi BROmania, printre invitaţi

 
Sursa foto: Facebook/Antonia
Sursa foto: Facebook/Antonia

Şase TikTokeri, două săptămâni de provocări, o singură casă. Aşa se rezumă noul proiect Global Records, în care sunt invitaţi şi mari artişti.

Publicitate

Buzz House este numele reality-show-ului cu TikTokeri, realizat de grupul Global.

Care sunt regulile jocului?

Şase TikTokeri vor locui vreme de două săptămâni în aceeaşi casă.

  • Unde? Pe malul lacului Snagov.
  • Ce au de făcut? Să ia parte la multe challenge-uri şi situaţii amuzante.
  • Când? De luni, 18 iulie, până duminică, 31 iulie.
  • Cine sunt cei 6? Vlad Neamţu, Denis Matros, Jasmine Saraj, Alexa’s Story, Cezara Cristescu şi Claudisky.
  • De ce? „Să arate lumii întregi secretul din spatele contentului viral de pe TikTok“, se arată într-un comunicat.

În proiect intră, ca invitaţi, şi mari artişti din familia Global: INNA, Antonia, Alex Velea, Minelli, dar şi influenceri deja celebri precum Alina Ceuşan sau BROmania.

Experienţă din “BUZZ HOUSE” va fi filmată şi va putea fi urmărită, din 18 iulie:

Din 20 iulie vor fi publicate şi episoade zilnice pe canalul oficial de YouTube al proiectului.

Ce spun cei şase influenceri implicaţi în cel mai nou proiect marca Global Records:

Claudisky: "De când m-am apucat de TikTok am visat să fiu într-o casă cu alţi oameni care îmi împart valorile şi interesele ca sa facem conţinut de calitate pentru audienţa noastră! Pare un clişeu, dar pentru mine asta e apogeul carierei mele, toate orele de muncă intensă au dus la acest proiect minunat.

În legătură cu piesa noastră, imnul Buzz House, pot doar să îl felicit pe Quick pentru mintea lui ageră şi experimentată, care ne-a îndrumat creativ, şi totodată a reusit să ne ajute să scoatem ce este mai bun din noi. Efectiv, nici eu, nici bunica mea nu ne putem scoate refrenul din cap.

Abia aştept experienţa Buzz House alături de cei mai tari TikTokeri din industrie!"

Vlad Neamţu: "Am fost super încântat de proiect de când am auzit prima dată de el. Văzând că se materializează planurile atât de frumos nu pot decât să mă bucur şi să aştept cu nerăbdare să intru în casă! A fost prima dată când am făcut o piesă şi ne-am distrat mult la inregistrari! mi se pare fantastic procesul de creare a unei piese, fiecare am venit cu o experienţă în spate şi aceasta serveşte ca ingredient şi aromă în prepararea unei piese virale pe TikTok."

Denis Matros: "Am tras pentru prima dată voci într-un studio. A fost o experienţă pe care vreau să o repet! Mereu mi-am dorit să cânt şi abia aştept să ascultaţi piesa! Te prinde!"

Jasmine Saraj: "Ideea experienţei Buzz House îmi dă fiori. E un proiect în care ne-am mobilizat 6 influenceri/ tiktokeri tineri, fresh şi pasionati de ceea ce fac.

Avem la dispoziţie două săptămâni să facem show şi deşi ştiu exact la ce să mă aştept, cu siguranţă îmi voi crea amintiri neaşteptate.
Asta înseamnă pasiune. Asta înseamnă generaţia Z!"

Cezara Cristescu: "Când am dat startul proiectului Buzz House nu mă aşteptam să se lege nişte prientenii aşa frumoase, într-un timp atât de scurt. Toate persoanele implicate în acest proiect sunt oameni pasionaţi de ceea ce fac şi am descoperit în fiecare un prieten adevărat. În ciuda personalităţilor noastre extrem de diferite şi complexe, ca şi grup, funcţionam de minune şi ne completăm perfect.

Odată cu înregistrările pentru piesa “BIFA” am cunoscut partea muzicala a fiecaruia in parte. Am ras, ne-am distrat si am scris din suflet versurile pentru a ne reprezenta in totalitate, asa cum suntem pe social media. Sper ca toti cei care o asculta sa prinda acelasi vibe fresh pe care il avem cu totii si sa se distreze cum ne-am distrat si noi concepand-o. Abia astept sa ne reintalnim in studio si sa facem “Bifa 2”

Alexa’s Story: "Sunt super excited pentru ceea ce urmeaza si da, lansam cea mai tare piesa din vara asta. Sa inregistrez o piesa a fost ceva nou pentru mine si le multumesc membrilor BuzzHouse pentru suport. Urmeaza 2 saptamani super cool cu multe challenge-uri, insa eu zic ca suntem pregatiti sa dam totul la Max. Stati alaturi de noi si nu uitati sa ne urmariti pe toate conturile de social media. Let’s Buzz this summer!"

Grupul Global deţine Global Records, casă de discuri, Global Publishing, companie de publishing şi Global Talent United, agenţie de talente.

Autor: Alexandra Irimiea alexandra.irimieapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus