Skip to main content

Cabral a anunţat cu cine va prezenta show-ul Sunt celebru, scoate-mă de aici!

 
Sursa foto: Facebook/Cabral
Sursa foto: Facebook/Cabral

Reality-show-ul cu vedete în junglă Sunt celebru, scoate-mă de aici! revine la Pro TV. Cabral rămâne prezentator şi a anunţat cu cine va fi coleg.

Publicitate

Pro TV a anunţat zilele trecute startul filmărilor pentru un nou sezon al reality-show-ului Sunt celebru, scoate-mă de aici!, după cum a relatat Paginademedia.ro.

Iar Cabral a anunţat vineri dimineaţă, 15 iulie, în direct în timpul emisiunii Vorbeşte Lumea, ce vedetă este co-prezentator al show-ului.

El a nominalizat-o pe Adela Popescu, cea care prezintă emisiunea Vorbeşte Lumea din ianuarie 2016, având şi două pauze când a născut.

„Am toată încrederea că Adela va repara ce voi strica eu. Avem amândoi nişte ani în televiziune şi dacă a făcut faţă cu voi, atunci va fi bine“, a spus Cabral, în timpul emisiunii Vorbeşte Lumea.

Adela, Bogdan şi Shurubel au prezentat azi ultima ediţie Vorbeşte lumea împreună. Cei trei intră în vacanţă, iar emisiunea va continua cu noi prezentatori.

Reality-show-ul revine după o pauză de 7 ani

Sunt celebru, scoate-mă de aici! revine la Pro TV, după o pauză de 7 ani. Filmările au loc în Republica Dominicană, ţară în care s-a realizat şi cel mai recent sezon Survivor. 

Primul sezon a fost filmat în Africa de Sud şi fost difuzat în perioada februarie-martie 2015, având în total 21 de ediţii. Iar prezentatori au fost Cabral şi Mihai Bobonete.


Citeşte şi: Au început filmările pentru show-ul cu vedete în junglă Sunt celebru, scoate-mă de aici! de la Pro TV


Citeşte şi: O emisiune revine la Pro TV după şapte ani: „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”


Citeşte şi: AUDIENŢE. Finala Sunt celebru, scoate-mă de aici, cea mai urmărită ediţie din cele 21: aproape 2,8 milioane de telespectatori

Autor: Alexandra Irimiea alexandra.irimieapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Andrei Andrei
    Adica emisiunea aia despre care toata lumea spunea ca e filmata la Buftea cu copaci de la Ikea? :))))
  • Sabina Sabina
    Adela Popescu va prezenta alături de Cabral Sunt celebru scoate-mă de aici.Iar Cosmina Pasărin, Majda și Emily Burghelea vor prezenta sezonul estival de la Vorbește Lumea.
  • R R
    Mai scrieți articole despre auduente ? Nu am mai văzut publicat un astfel de articol de vre 2 ,3 săptămâni.

Trimite un comentariu

sus