Skip to main content

Vorbeşte Lumea intră în vacanţă. Cu cine prezintă Cosmina Păsărin emisiunea pe timpul verii

 
Sursa foto: Facebook/Vorbeste Lumea
Sursa foto: Facebook/Vorbeste Lumea

Adela, Bogdan şi Shurubel au prezentat azi ultima ediţie Vorbeşte lumea la Pro TV. Locul lor va fi luat de trei vedete feminine, printre care este şi Cosmina Păsărin, care a mai fost în echipă şi vara trecută.

Publicitate

Vorbeşte Lumea are trei prezentatori noi pe timpul verii. Adela, Bogdan şi Shurubel intră în vacanţă, iar în locul lor vin Cosmina Păsărin, Majda şi Emiliy Burghelea.

Mai mult decât atât, săptămâna aceasta, pe 13 iulie, emisiunea a împlinit 7 ani de emisie.

Emily, pentru protv.ro:

”Pentru mine, emisiunea Vorbeşte Lumea înseamnă extrem de mult! Am 23 de ani, sunt la început de drum şi mă bucur că mi s-a dat şansa să fac parte dintr-un proiect atât de frumos!

Este un pas uriaş pentru mine, doar ce am terminat facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice, doar ce am dat-o pe Amedea, fetiţa mea, la creşă… Toate lucrurile s-au aşezat exact aşa cum trebuie ca să pot face parte din fabuloasa echipă Vorbeşte Lumea! Simt că este mâna lui Dumnezeu, iar pentru asta îi sunt extrem de recunoscătoare!

Sunt fericită, entuziasmată, emoţionată şi nerăbdătoare să-mi încep dimineţile în platoul Vorbeşte Lumea! Sper din suflet ca cei de acasă să ne urmărească parcursul într-un număr cât mai mare!”

Majda a revenit la Pro TV:

”Avem o energie bună şi îmi doresc ca oamenii de acasă să aleagă să-şi bea cafeaua alături de noi în fiecare dimineaţă, să înveţe alături de noi lucruri despre viaţă şi să se bucure la fiecare noutate. Sunt convinsă că totul o să iasă bine pentru că eu, tot timpul, pun multă pasiune şi iubire în tot ce fac”.

Cosmina Păsărin a revenit la Vorbeşte Lumea:

”Echipa “Vorbeşte lumea” este minunată şi sunt recunoscătoare pentru şansa care mi-a fost oferită. Colegele de emisiune sunt fermecătoare, sunt optimiste şi mă bucur că avem ocazia de a petrece dimineţile alături de telespectatorii emisiunii.

Veţi întâlni cei mai energici invitaţi, vom dezbate subiecte interesante şi ne vom bucura împreună de vară. Fiţi cu ochii pe noi!”

Adela Popescu va face parte dintr-un nou proiect. Cabral a anunţat chiar în timpul emisiunii de astăzi că vor prezenta împreună reality-show-ul Sunt celebru, scoate-mă de aici. Cei doi vor pleca în Republica Dominicană, locul unde se desfăşoară filmările.

Cine a mai prezentat Vorbeşte lumea? Istoricul emisiunii

Emisiunea s-a lansat în vara anului 2015, cu Răzvan Fodor ca prezentator. El avea trei colege de platou: Nadine, Sore şi Vica.

Însă câteva luni mai târziu, în septembrie, Răzvan Fodor a fost înlocuit de Gabriel Coveşeanu (Cove). Fetele au rămas în continuare în echipa Vorbeşte Lumea. Dar doar până la finalul anului.

În ianuarie 2016 a intrat Adela Popescu pe scena Vorbeşte Lumea, înlocuindu-le pe cele trei: Sore, Nadine şi Vica.

Şi cântăreaţa Lora a fost colega lui Cove de platou de câteva ori. Doi ani mai târziu, la începutul anului 2018, artista a înlocuit-o pentru prima dată pe Adela care se pregătea să nască al doilea copil al ei.

Însă Lora a revenit la Vorbeşte Lumea şi la începutul anului 2021, când a înlocuit-o pe Adela care rămăsese însărcinată cu cel de-al treilea copil.

Cove şi Lora au prezentat emisiunea în perioada ianuarie-iunie 2021, până când cântăreaţa a ieşit din proiect.

Aşadar, în vara lui 2021, producţia de Pro TV şi-a schimbat numele în „Gaşca Vorbeşte Lumea”, iar Gabriel Coveşeanu a avut cu el cinci co-prezentatori: Sore, Veve & Coţofană (matinalii PROFM), Theo Rose şi Viviana Sposub.

Pe perioada verii a mai fost co-prezentator şi cântăreţul Jorge, însă numai pentru o săptămână, înlocuind-o pe Sore. Totodată, Lili Sandu şi Cosmina Păsărin au fost şi ele în Gaşca Vorbeşte Lumea de vara trecută.

La finalul verii anului trecut a ieşit şi Cove din echipa Vorbeşte Lumea. La timp, după o pauză de 9 luni, în a revenit Adela Popescu pentru noul sezon. Iar Cove a fost înlocuit de doi foşti oameni de radio: Andrei Lăcătuş (alias Shurubel) şi Bogdan Ciudoiu.

Aşadar, cel mai recent sezon Vorbeşte Lumea, care a debutat la Pro TV pe 30 august 2021, a fost prezentat de o formulă de trei: Adela, Bogdan şi Shurubel.

Citeşte şi: Cabral a anunţat cu cine va prezenta show-ul Sunt celebru, scoate-mă de aici!

Autor: Alexandra Irimiea alexandra.irimieapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mihai Lungu Mihai Lungu
    In formula cu pasarin și Emily, o emisiune de toată jena
  • Valentin Valentin
    La început era un proiect care arăta destul de bine dar acum nu mai are nici un farmec !
  • Dani Dani
    Mai bine sa ia definitiv vacanta

Trimite un comentariu

sus