Skip to main content

Au început filmările pentru show-ul cu vedete în junglă Sunt celebru, scoate-mă de aici! de la Pro TV

 
Prezentatorii primului sezon Sunt celebru, scoate-mă de aici! (2015) au fost Cabral şi Mihai Bobonete, iar câştigătorul a fost Cătălin Moroşanu
Prezentatorii primului sezon Sunt celebru, scoate-mă de aici! (2015) au fost Cabral şi Mihai Bobonete, iar câştigătorul a fost Cătălin Moroşanu

Un nou sezon al reality-show-ului Sunt celebru, scoate-mă de aici! revine la Pro TV din toamnă, după o pauză de 7 ani. Postul de televiziune a anunţat că deja au început filmările producţiei cu vedete în junglă.

Publicitate

„Vedete din România vor lăsa deoparte stilul de viaţă obişnuit pentru a înfrunta obstacolele limitărilor fizice şi psihice, într-o provocare extremă“, a anunţat postul de televiziune.

Ce trebuie să facă vedetele care intră în joc?

Să reziste, vreme de două luni, sub cerul liber. Fără acces la telefon sau Internet. În izolare. Cu resurse limitate, dar cu insecte şi animale exotice din plin.

La final, unul singur va câştiga titlul de Rege sau Regină a Junglei.

Potrivit TV Mania, filmările au loc în Republica Dominicană, acolo unde s-a desfăşurat şi cel mai recent sezon Survivor, difuzat tot la Pro TV.

Amir Mor Hason, Production Director Pro TV, pentru protv.ro:

„Sunt celebru, scoate-mă de aici este un produs de televiziune extrem de complex, care în acest an revine cu o mulţime de surprize, atât pentru telespectatori, cât şi pentru concurenţi.

Sunt foarte bucuros să anunţ debutul producţiei şi extrem de mândru de echipa care va face ca acest sezon să devină o adevărată adicţie pentru cei de acasă!”.

Noul sezon Sunt celebru, scoate-mă de aici!, cel de-al doilea, va fi difuzat pe Pro TV din toamnă. Postul nu a oferit detalii despre vedetele care intră în joc şi nici despre ce probe noi vor fi introduse în noul sezon.

Reality-show-ul revine după o pauză de 7 ani

Reality-show-ul Sunt celebru, scoate-mă de aici a avut un singur sezon pe Pro TV. Acesta a fost filmat în Africa de Sud şi fost difuzat în perioada februarie-martie 2015, având în total 21 de ediţii.

Cea mai urmărită ediţie a fost chiar finala, care a avut peste 2,7 milioane de telespectatori la nivel naţional, după cum a relatat Paginademedia.ro

Prezentatorii primului sezon au fost Cabral şi Mihai Bobonete, iar câştigătorul a fost Cătălin Moroşanu.
 

Citeşte şi: O emisiune revine la Pro TV după şapte ani: „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”


Citeşte şiAUDIENŢE. Finala Sunt celebru, scoate-mă de aici, cea mai urmărită ediţie din cele 21: aproape 2,8 milioane de telespectatori


CIteşte şi: AUDIENŢE. Sunt celebru, scoate-mă de aici, tot mai puţini telespectatori: peste două milioane de persoane la a patra ediţie

Autor: Alexandra Irimiea alexandra.irimieapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Gicot Gicot
    Johnny ofticatule, foarte bine ca o aduce pe Elena Chiriac. Fata respectiva e mult mai sus in trending decat castigatorul Delea, sau Ionut Popa, sau Blaze, sau Stefania. Chiar si peste TJ Miles.
    La fel si pe Social Media; pe Instagram, pe Facebook. Mai multi urmaritori decat Popa, Stefania. Si mai multi fata de Delea.
  • Johnny Johnny
    Probabil o sa o aduca iar pe fatuca aia Elena, ca au facut-o tot ei vedeta si acum se potriveste in format :)))
  • Soby Soby
    @ddd, Oana Andoni a mai fost dinainte la Știrile PRO TV de la 13:00 și 17:00, era până prin 2013-14 și era un rezumat de știri în care dura 15 minute și era difuzată în weekend. Este pe bune!
  • ddd ddd
    Iară sunt probleme la știrile de la ora 5:00 și 13 Mă îndoiesc că atât Diana Enache cât și Monica Dascălu au concediu în același timp

    foarte straniu să o vezi pe Oana Andoni la știrile de la 13:00 și de la 17:00
  • Marius Marius
    Cum ? Serialul Clanul sambata ? Nu. Sper sa il puna joi, la bataie cu Adela. Un serial de 2 lei... Audiente foarte mici.
  • Pensic Pensic
    Ești prost survivor nu exista ha

    Survivor a sters pe jos cu Antenuta Zero si Bucatarii Zero anul acesta. Asta e tot ce conteaza prostea. Plangi postac !

    Si finala Cunoscutii Zero lidera la pensionari pesede. Pro TV la publicul educat. Nu zici asta postac ?
  • Mobit Mobit
    Ai la certuri neamule ha

    Ca Antenuta Zero. Ai la certuri neamule la Bucatarii Zero, Asiaticii Zero, Miresici Zero, Marinica Zero, Factoratii Zero, Umorul Sec Zero. Ha ha ha !
  • Rasulica Rasulica
    Iar copiază antena, filmează inainte , ca și emisiunea lui cabral , leii de la TVR, ne zicea postac ca ii place dar se uita ha

    Ca Antenuta Zero. Iar copiază Pro TV, filmează inainte. Ca si emisiunea lui Varciulica copie dupa Cabral. Factor Zero copie dupa Vocea. Ultimul Trib Zero copie dupa Survivor. Povesti Zero copie dupa Lectii de viata. Mangalita copie dupa Fierbinti. Dans Zero copie dupa Dansez pentru tine.
    Mai vrei postac ? Sa te faci de ras ?
  • Certureti Certureti
    Nu va faceți griji postaci , ca oricum va obliga sa va uitați, va plac certuri de anonimi , asta e nivelul din păcate ha

    Nu iti face griji postacule , ca oricum ai fost obligat de sefii antenisti sa te uiti la fotbal , ha ha ha. Nu postac ?
    Ca oricum va obliga sa va uitați, va plac certuri de anonimi , asta e nivelul din păcate ha. Certuri de anonimi la Marinica Zero, Miresici, certuri la Cunoscutii Zero. Certuri la Bucatarii Zero.
  • Postugi Postugi
    Neinteresant , la antena trec prin tari multe , numai postacii se uita la emisiuni mici , de certuri pe loc

    Neinteresant postul tau favorit Antenuta Zero. Locurile 2-3 comercial pana acum, in anul 2022. Dezastru. Numai postacii antenisti se uita la emisiuni mici , de certuri pe loc.

    Apropo, de Cunoscutii Pensionari nu zici nimic bolovane ? Antenuta Zero lidera la pensionari pesede. Pro TV la comercial.
    Baga si acolo un comentariu postacule.
  • Gigescu Gigescu
    oricum pro nu mai e ce a fost candva.

    Ce visezi postacule antenist ? Pro TV inca e lider zi de zi. Deci nu mai abera pe aici bolovane.
    Si vezi ca anul 2022, pana acum, e DEZASTRU pentru Antenuta Zero. Zilnic pe locurile 2-3 comercial.
  • jk jk
    Sa vedem ce strategie va fi aleasa.Fie toate episoadele vor fi "garla" ca la ultima isprava,ori mai putin pe saptamana insa mai mult ca durata(cand spun mai mult,adica pe o durata de o luna,doua,trei...)
  • Allex Allex
    Extrem de proastă decizia de a produce emisiunea în Dominicană, în exact același “***” pe care Acun Medya îl folosește pentru edițiile Survivor din țările în care activează . Emisiunea va semăna într-o foarte mică măsură cu ediția din 2015.
  • HectorMLT și Snoppy HectorMLT și Snoppy
    Atunci pune așa Duminică 20:00 Sunt celebru, scoate-mă de aici! 23:00 Film
    Luni 20:30 Sunt celebru, scoate-mă de aici! 23:30 Știrile PRO TV 00:00 Film
    Marți 20:30 Sunt celebru, scoate-mă de aici! 23:30 Știrile PRO TV 00:00 Film
    Miercuri 20:30 Las Fierbinți 21:30 Visuri la Cheie 23:30 Știrile PRO TV 00:00 Film
    Joi 20:30 Las Fierbinți 21:30 Batem Palma 23:30 Știrile PRO TV 00:00 Film
    Vineri 20:30 Vocea României 23:30 Film
    Sâmbată 20:00 Clanul Sângele frate nu te face 22:00 Film
    Și Survivor România va fi în Primăvara lui 2023
  • Valentin Valentin
    @HectorMLT și Snoppy E bun programul în afară de serialul Clanul care nu cred că va fi sâmbătă pentru că poate va fi redus timpul din Sunt Celebru Scoate-mă de aici și sper să mai apară un al treilea serial de comedie !

Trimite un comentariu

sus