Skip to main content

Camelia Cavadia, fost PR la Pro TV şi Antena 1, a lansat un volum de povestiri fantastice, Sufletul lumii

 
Foto: Editura Trei
Foto: Editura Trei

Camelia Cavadia, om de comunicare şi scriitoare, lansează cea de-a patra carte a sa – Sufletul lumii, la Editura Trei, scrie Tvmania

Publicitate

Sufletul lumii este un volum de poveşti adevărate, dintr-o lume fantastică, după cum a fost prezentat de editură. Noul roman al Cameliei Cavadia este disponibil deja pe site-ul edituratrei.ro şi în toate librăriile online, urmând ca de săptămâna viitoare să apară şi în librăriile tradiţionale. 

Despre Camelia Cavadia

A lucrat în ProTV din decembrie 1995, până în mai 2014. S-a ocupat de promovarea tuturor programelor şi vedetelor postului şi a ocupat funcţia de PR Manager ProTV.

Din 1 iulie 2014, până în iulie 2017, a deţinut aceeaşi poziţie în cadrul televiziunii Antena 1.Iar din 2017 este co-fondator al agenţiei Fabrica de Pr. 

În mai 2015, a publicat la editura Trei primul său roman, „Vina”. Romanul „Vina a fost desemnat „Cel mai bun roman de debut” al anului 2015, la cea de-a XXIX-a ediţie a Festivalului Internaţional de la Chambéry, Franţa. Autoarea a fost prezentă la festival, unde a participat la diverse mese rotunde şi traduceri din roman.

În iunie 2016, Camelia Cavadia a publicat la aceeaşi editură, Trei, cel de-al doilea roman al său, „Măştile fricii”, lansat ulterior şi în Anglia, la invitaţia Grupului de voluntari „Romanians love books”. În 2018 a publicat cel de-al treilea roman al său, Purgatoriul îngerilor.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mile Mile
    ***

Trimite un comentariu

sus