Skip to main content

Campionatul Germaniei la fotbal, încă patru ani la Digi Sport şi Look Sport

 
Foto: FCBayern.com
Foto: FCBayern.com

UPDATE. Şi Look Sport a anunţat prelungirea drepturilor pentru campionatul Germaniei. Meciurile se vor vedea pe canalele Look Sport, dar şi pe platforma Prima Play.

Publicitate

Ştirea iniţială:

Digi Sport a anunţat prelungirea drepturilor de difuzare pentru Campionatul Germaniei la fotbal - Bundesliga.

Competiţia se va vedea pe canalele Digi Sport şi pe Digi 4K până în 2025.

Sezonul 2021-2022, cel de-al 59-lea, va începe 13 august cu meciul Borussia Monchengladbach-Bayern Munchen, de la ora 21:30.

Bayern Munchen este campioana ultimelor nouă sezoane.

Robert Lewandowski, André Silva, Erling Braut Håland, Wout Weghorst şi Andrej Kramarić au fost în topul golgheterilor celui mai recent sezon al primei ligi germane.

Bundesliga a fost transmisă pe Digi Sport din 2018. Competiţia s-a mai văzut şi pe canalele Look Sport şi Telekom Sport.

„Continuăm, aşa cum ne-am angajat să facem încă de la început, să le oferim telespectatorilor Digi Sport cele mai importante competiţii sportive. După ce am anunţat prelungirea drepturilor de difuzare pentru LaLiga, ne bucurăm să confirmăm păstrarea în portofoliul Digi Sport a unei alte competiţii de fotbal apreciate din Europa.

Timp de patru ani, Bundesliga va putea fi urmărită în continuare pe posturile Digi Sport, alături de celelalte programe şi ştiri de calitate oferite de posturile nostre. Diversitatea transmisiunilor interne şi internaţionale contribuie la poziţionarea Digi Sport, în fiecare an, în topurile celor mai urmărite posturi din România şi menţinerea sa în poziţia de lider pe segmentul de profil”, a declarat George Dobre, Redactor Şef Digi Sport.

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ujica Cristian Ujica Cristian
    Bundesliga nu va mai fi transmisă de telekom sport ?
  • Obae Petrisor Obae Petrisor
    Ne-ar ajuta foarte mult dacă ai preciza exact ce anume crezi că poate fi îmbunătățit. Moderăm cât putem comentariile, însă mai "scapă" unele, din când în când.

    Cât despre Audio News, este o secțiune care completează oferta editorială Paginademedia.

    Știrile de la Audio News au fost publicate pe site, iar rubica este utilă - sperăm noi – celor care nu au apucat să le citească sau sunt în mașină și le este mai ușor să acceseze în aces mod. Și, ca fapt divers, este mai ușor să citești, decât să le asculți ☺
  • Radu Radu
    @Pagina de media, ați devenit un fel de impact sau playtech al comentariilor, chiar va e greu sa le moderați? Domnule Petrișor aveți o publicație penibilă, puține informații, niste știri audio care nu au sens decât pt puturoși, și multe comentarii irelevante. Un calup audio cu aceste comentarii sponsorizat de nu știu ce lanț de magazine nu faceți?
  • geo geo
    Pagindemedia, puteti sa incercati sa moderati postarile care nu au nicio legatura cu televiziunea sau cu subiectul articolului ?

Trimite un comentariu

sus