Skip to main content

Compania care operează televiziunile Film Box şi TDC, integrate oficial în Canal+

 
Foto: Pexels
Foto: Pexels

Final de tranzacţie. Integrarea SPI International, companie care deţine televiziunile Film Box şi TDS, în cadrul Grupului CANAL+ a fost finalizată, în urma aprobărilor primite de la autorităţile competente din toate jurisdicţiile europene în cauză, anunţă compania.

Publicitate

Canal+ Group a anunţat preluarea pachetului majoritar al SPI International încă din septembrie 2021, însă avea nevoie de aprobările instituţiilor europene. 

SPI International este o companie globală media care operează 42 de canale de televiziune. Compania operează televiziunile FilmBox, Film1, Kino Polska, Stopklatka, Dizi, împreună cu diferite canale tematice şi servicii de streaming.

Compania a lansat recent un nou serviciu digital, Dizi, un agregator al celor mai bune seriale turceşti din întreaga lume. SPI deţine şi operează activele de marcă ale serviciilor de film premium Film1 din Olanda, inclusiv patru canale liniare şi un serviciu la cerere.

Grupul CANAL+ este o companie de mass-media şi un operator de televiziune cu plată. Este, de asemenea, un jucător de în televiziunea franceză gratuită. Grupul CANAL+ are operaţiuni în Europa, Africa şi Asia. 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Stefan Stefan
    Canalele astea exista?

Trimite un comentariu

sus