Skip to main content

X Factor, o premieră în două ediţii. Când începe show-ul muzical al Antenei 1

 
X Factor, o premieră în două ediţii. Când începe show-ul muzical al Antenei 1

Antena 1 a anunţat când va începe al zecelea sezon al show-ului muzical X Factor.

Publicitate

X Factor va avea o premieră cu două ediţii care se vor difuza luni, 6 septembrie şi vineri, 10 septembrie, de la ora 20:30.

Nu se ştie, însă, dacă X Factor va continua cu două ediţii pe săptămână sau doar cu una singură.

Juriul a rămas neschimbat, la fel ca în sezonul nouă: Loredana, Ştefan Bănică, Delia şi Florin Ristei. Prezentatorii sunt Răzvan Simion şi Dani Oţil.

Ce au declarat juraţii:

Loredana: ”Sezonul zece a fost intens şi neaşteptat! Universul mi-a răspuns şi mi-a trimis ce nici măcar nu visam!”

Florin Ristei: ”Nu trebuie doar să cânţi perfect sau doar să arăţi foarte bine, trebuie să fie un pachet pe care atunci când îl vede omul la televizor să scoată telefonul şi să te voteze.”

Ştefan Bănică Jr.: „Nu e un concurs pentru mine, important e ca cel care câştigă alături de mine să îşi amintească peste ani de chestia asta şi să poată spune că şi eu am avut o oarecare influenţă asupra carierei sale. M-ar bucura mult mai mult acest lucru.”

Delia: ”Foarte mulţi mi-au plăcut anul acesta în audiţii, dar din păcate nu îi pot avea pe toţi, aşa sunt regulile... O să aflaţi şi voi în curând!”

Ştefan Bănică a dat câştigătoarea X Factor din 2020

Ştefan Bănică a dat câştigătoarea sezonului 9 - Andrada Precup.

Ultima ediţie a sezonului 9 a avut loc pe 18 decembrie 2020. Antena 1 a fost lider pe naţional şi urban, iar pe comercial era pe doi cu finala show-ului muzical. Peste 1,2 milioane de români s-au uitat la nivelul întregii ţări, la finala X Factor din 2020.

GALERIE FOTO. Juraţii X Factor - sezonul 10


 

CITEŞTE ŞI: AUDIENŢE. Ştefan Bănică a dat câştigătorul X Factor. Antena 1, pe primul loc cu finala pe ţară şi la oraşe

 
Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Sabina Sabina
    Andreas,Andra Gogan a fost și ea prezentă la Press Day.
  • Andreas Andreas
    Sabina, cred ca La Măruță nu se schimba nimic, nici macar decorul.. altfel anunțau asta cu surle si trâmbițe. Vai si amar..
  • Sabina Sabina
    Andreas, echipele La Măruță și Vorbește lumea nu au fost prezente la press day .Luni vor începe sezoane noi și e posibil să se schimbe ceva în ceea ce privește emisiunea Vorbește Lumea .
  • Andreas Andreas
    Echipele emisiunii La Măruță și VL sunt la Press Day? Ca nu am vazut nimic legat de ei oe social media.
  • Șerban Șerban
    Loredana be like:
    https://images.app.goo.gl/5oqCMiUcMM3SUjSW7
  • Sabina Sabina
    Superstar premiera 10 septembrie!
  • Sabina Sabina
    Marian,mulțumesc frumos, am auzit şi eu aceste zvonuri ,aștept să vedem mâine dacă se vor concretiza .
  • Marian Marian
    Sabina , sunt zvonuri ca Superstar Romania va incepe la mijlocul lui septembrie sau inceputul lui octombrie , sa vedem daca va fi asa .
  • Marian Marian
    Expertule, sper sa fie schimbari ca altfel vor avea de suferit , Vlad daca il pun tot lunea garantat va fi pe 2 si e pacat
  • Expertul Expertul
    X factor va ramane doar cu editia de vineri! Grila Antena 1 din info mele: Duminica, Luni, Marti si Miercuri Asia Expres, Joi adela, Vineri X factor, Sambata Iumor si Stand-Up Revolution. Maine, va anunta si ProTV grila, dar nu trebuie sa va asteptati la schimbari radicale, avand in vedere ca departamentul de programming nu este capabil de mutari strategice. In primavara, in loc sa programeze Romanii au talent Vineri si sambata, avand garantata pozitia de lider, ,au preferat ziua de luni cand erau sanse mari sa fie sub chefi. Vlad este unul dintre cele mai bune seriale romanesti, dar pentru ca cei de la programinng n-au avut viziune strategica au lasat serialul sa se bata cu cele mai puternice show-uri de la Antena 1.
  • Sabina Sabina
    Marian, cred că vor da promo după ce vor anunță oficial grila de toamnă.
  • Tvmania Tvmania
    @Iuli, daca ar fi inceput Asia express la inceput de septembrie, ar fi durat cel mult pana la mijlocul lui noiembrie, asa au emisiunea de forta pana la inceputul lui decembrie. Este filmat cu totul, dar nu cred ca a fost montat si aranjat in intregime, inca!
  • Eu Eu
    Maine anunta Pro grila, am vazut pagina de instagram.
  • Marian Marian
    Sabina , stiu ca vor incepe luni dar nu sau dat promo , da pentru Lectii de viata si Ce spun romani , precum si Masterchef toata ziua ce naiba nu sau prezentat concurenti pana acum ? in schimb nimic de RAT , Iuli daca sunt terminate cateva episoade din Las Fierbinti contracarezi cu ele 5 zile cat da antena Asia daca iti este frica si pe urma le aranjezi ,
  • Eu Eu
    Daca Pro se teme, inseamna ca a ajuns de caruta.

Trimite un comentariu

sus