Skip to main content

Disney+ anunţă data lansării în România. Cât va costa

 
Disney+ anunţă data lansării în România. Cât va costa

Disney+, platforma de streaming a a Walt Disney Company, vine în România în luna iunie. Mai exact, pe 14 iunie va fi disponibilă platforma care va găzdui titluri marca Disney, Pixar, Marvel sau Star Wars, potrivit unui anunţ al companiei. 

Publicitate

Disney+ va fi disponibil la preţul de 29,99 de lei pe lună (aproximativ 6 euro), iar abonamentul anual este de 299,90 de lei.

Platforma va permite vizionarea a câte patru profile simultan şi descărcări nelimitate pe zece dispozitive, IMAX Enhanced pentru titlurile selectate.

În plus, vor avea posibilitatea de a crea până la şapte profiluri diferite, iar părinţii vor putea crea profiluri pentru copii, care au o interfaţă uşor de navigat şi permit accesarea de conţinut adecvat vârstei. 

 

Platforma va aduce, pe lângă clasicele sale titluri, „Cartea lui Boba Fett” şi „The Mandalorian”, de la producătorul executiv şi scenaristul Jon Favreau.

În plus, abonaţii vor putea viziona seria „Moon Knight”, produsă de Studiourile Marvel, cu Oscar Isaac în rolul lui Steven Grant,dar şi filmul „Luca” de la Studiourile Disney şi Pixar, nominalizat la Oscar, de „Encanto” de la Walt Disney Animation Studios, film câştigător al unui Premiu Oscar, sau „Cruella”, film premiat cu Oscar, cu Emma Stone.

Din categoria divertisment general, Disney+ aduce filmul câştigător la Premiile Oscar, „Eliberaţi-l pe Guy”, cu Ryan Reynolds în rolul principal, precum şi serialele „Familia Simpson” şi „Anatomia lui Grey”.

De la National Geographic, vine seria originală Disney+ „Lumea prin ochii lui Jeff Goldblum” în al cărei prim sezon, Jeff poartă publicul într-o călătorie amuzantă, plină de înţelepciune şi dinamism. În fiecare episod al acestei serii de 12 episoade, el merge pe firul unor lucruri aparent familiare pentru a dezvălui conexiuni şi informaţii stiinţifice şi istorice fascinante.

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • MAGHIARĂ COPACIU MAGHIARĂ COPACIU
    Pe bune mam săturat 100% de disney channel în România dece nu închideți Disney channel în România
  • MAGHIARĂ COPACIU MAGHIARĂ COPACIU
    DISNEY CHANNEL ÎN ROMÂNIA ÎL VA PREDA LA DISNEY PLUS ÎN 2024 DECI GATA NE LUĂM ADIO DISNEY CHANNEL VĂ MULȚUMIM CĂ AȚI VIZIONAT
  • MAGHIARĂ COPACIU MAGHIARĂ COPACIU
    nu uita că disney channel se închide în România 2023 sau 2024
  • NM Udrea NM Udrea
    vreau
  • gigel gigel
    ce de hate pe pagina asta..... ușor băieți și nu uitați, vulpea care nu ajunge la struguri spune ca sunt acri :)
  • random design random design
    Mihai are dreptate ... toate audnate au acelasi cost ca Netflix (pe care ma uit dar daca n as inparti abon la 3 nu l asi fi pastrat) Prime mi se pare ok chiar daca nu sunt toate subtitrate in ro, Max s ar putea sa l am prin operator da' n am incercat. In schimb Disney+ s ar putea sa l testez....
  • un privitor un privitor
    Citeste o carte!
  • Marius Marius
    @Flavius: Disney+ chiar are dublare audio in toate limbile posibile la toate programele. Isi si permit avand putine noutati lunare.
  • Liviu Liviu
    Nu dau una de 1 ron! Am HBO max și Plex pentru filmele descărcate de pe file... Le doresc să fie sănătoși și să plece cât mai curând.
  • Mihai Mihai
    Voi fi printre primii abonati! In ultima vreme sunt dezamagit de Netflix ca si calitate a conținutului. Cel mai probabil dupa ce ma voi abona la Disney voi renunta la Netflix si voi avea HBO max, Prime Video si Disney care in total ca si pret vor fi sub pretul Netflix. :))
  • Flavius Flavius
    Degeaba dacă nu vin și cu ceva nou pe lângă celalalte Netflix, HBO MAX etc… exemplu dublarea filmelor și serialelor in romană cea ce Netflix a început dar nu ca in tari mai dezvoltate ca Spania, Germania etc unde totul e dublat in limba natală
  • Vali98 Vali98
    Cred că abonamentele vor fi cumpărate puține ținând cont că există Netflix și HBO + alte servicii de streaming !

Trimite un comentariu

sus