Skip to main content

Cârcotaşii se întorc la Prima TV în această săptămână, cu un nou sezon de bâlbe

 
Codruţ Kegheş, co-prezentator Cârcotaşii. Sursa foto: Prima TV
Codruţ Kegheş, co-prezentator Cârcotaşii. Sursa foto: Prima TV

22 ani. Şi 45 de sezoane. Aşa arată Cârcotaşii, în cifre. Emisiunea de divertisment continuă să aducă în faţa românilor bâlbe din TV, cu un nou sezon, pregătit să înceapă în această săptămână, la Prima TV, anunţat postul de televiziune.

Publicitate

Emisiunea Câcotaşii, prezentată de Codruţ Kegheş şi Ioana Petric, revine pe sticlă cu rubrici noi, începând de vineri, 4 martie, de la ora 20.00.

Mai mult decât atât, realizatorii anunţă o emisiune cu multe zâmbete, în care va fi prezent şi Mistăr Bâlbuţă, un personaj de comedie care vânează bâlbele din televiziune. 

“Este un bărbat bine, aşa, genul meu, dar are barbă… parcă. E mai misterios, un pic amuzant, inventiv, şi de privirea căruia nu scapă nimeni şi nimic”, spune Codruţ Kegheş, co-prezentator la Cârcotaşii.
 
“Treaba cu Mistăr Bâlbuţă e că e imprevizibil şi loveşte mereu, când ţi-e lumea mai dragă şi unde nici nu te aştepţi, cu câte o bâlbuţă simpatică, un dezacord, sau, cine ştie, poate chiar cu o gafă monumentală.

Eu sper ca ai noştri cârcotaşi să fie la fel de vigilenţi ca şi până acum şi să ne ajute să îl prindem, mai ales că am pus la bătaie 16 premii pentru asta”, spune şi Ioana Petric, co-prezentatoare a emisiunii.

Evident, Bebeluşele şi Dezbrăcatu sunt şi ei incluşi în agenda programului.

Emisiunea de cârcoteală poate fi urmărită şi în reluare, pe Prima TV, în fiecare duminică, de la ora 16.00.

Televiziunea Prima TV face parte din Grupul Media Clever, dezvoltat de Adrian Tomşa. Trustul mai deţine şi posturile Look Sport Plus, Look Sport, Look Sport  2, Look Sport 3, Look 4K, Profit News, Agro TV, Cinemaraton şi Cinemaest.

Autor: Alexandra Irimiea alexandra.irimieapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Maria Maria
    0.6 rtg pe comercial. salarii neplatite. asta este prima tv. datorii ca in rusia.
  • B.A.M B.A.M
    Știe cineva ceva de Florin Călinescu?
  • Marin Marin
    Revine emisiunea cu audiență mai mica decât cea a desenelor animate
  • Vasile Cernu Vasile Cernu
    Emisiune expirata ca Petrisor Odae
  • geo geo
    Să facă ei câteva ediții live - să vedem dacă și ce bâlbe vor comite - după care să îi vâneze pe alții de buni ce sunt...

Trimite un comentariu

sus