Skip to main content

Nouă formulă de prezentatori pentru IT Republic, de la radio Tanănana. Carmen Ivanov are un nou coleg de microfon

 
Nouă formulă de prezentatori pentru IT Republic, de la radio Tanănana. Carmen Ivanov are un nou coleg de microfon

Carmen Ivanov are un nou coleg de microfon, la radio Tanănana. Emisiunea IT Republic vine într-o nouă formulă de prezentatori. 

Publicitate

Echipa va fi formată din Carmen Ivanov, fondatoarea Dicţie.ro, şi Octavian Palade, jurnalist de tech cu 13 ani de experienţă. Până acum, emisiunea era realizată cu Mihai Crăciun. 

Palade este managing editor la publicaţia start-up.ro şi content strategy manager al regiei de vâzări InternetCorp. A mai fost şi coprezentatorul emisiunilor TV „T3CH în 3" şi „Playtech TV". 

„Cu toate că am experimentat numeroase medii şi formate până acum, radioul a fost mereu pe „bucket list” - e magie în sunet, iar TANĂNANA şi IT Republic mi se par locurile perfecte pentru a-mi face vocea auzită. Mă ălatur acestui proiect cu multă energie, cu entuziasm şi cu o poftă mare pentru cele mai noi tehnologii şi cele mai distractive jocuri”, a spus Octavian Palade.

Emisiunea IT Republic a debutat la Tanănana în anul 2019. Este difuzată vinerea, între 10:00 şi 12:00. 

Carmen Ivanov este fondatoarea şcolii Dicţie.ro, profesor de dicţie şi voice-over.

Alături de Petrişor Obae (editorul Paginademedia.ro), Carmen Ivanov a făcut parte din proiectul Loud&Clear - Ora de dicţie, primul podcast de dicţie din România. 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus