Skip to main content

Boomerang lansează Cartoonito, un nou program pentru preşcolari. Ce seriale de animaţie sunt pe listă

 
Sursa foto: Boomerang România
Sursa foto: Boomerang România

Boomerang lansează din 1 septembrie un nou program de televiziune pentru copiii mai mici de 5 ani.

Publicitate

Cartoonito cuprinde 6 ore de difuzare zilnică de animaţii dedicate copiilor mai mici, cu vârsta cuprinsă între 2 şi 5 ani.

Programul va fi difuzat în fiecare zi, de la 9:00 la 15:00, pe Boomerang.

„Cartoonito va difuza seriale aflate în armonie cu principalele valori ale sale: creativitate, colegialitate, curaj şi curiozitate.

Filosofia care stă la baza Cartoonito a fost dezvoltată de mulţi experţi în educaţie timpurie.

Cu ajutorul lor, am creat planul de învăţare centrat pe om, un sistem educaţional inspirat din psihologie şi ştiinţă modernă“, au spus reprezentanţii postului într-un comunicat.

Serialele Cartoonito:
„Thomas şi prietenii săi”- locomotiva numărul unu din insula Sodor;
• „Lamput” despre aventurile unei creaturi portocalii care îşi schimbă forma şi ale savanţilor care o studiază;
• „Baby Looney Tunes” personajele consacrate Looney Tunes, precum Bugs Bunny şi Tweety şi aventurile lor de când erau bebeluşi.

În lunile următoare, sunt pe lista de difuzare şi alte producţii:

 • „Batwheels” este un desen animat plasat în lumea universului DC. Personajele principale – Batmobil şi Batgirl, Robin - întruchipează nişte super-vehicule care salvează lumea la fel ca supereroii. Serialul arată Batmobilul, motocicleta lui Batgirl şi maşina lui Robin printre multe altele. Maşinile sunt de fapt copiii care învaţă cu entuziasm să fie supereroi făcând asta cu entuziasmul specific vârstei lor.
 • „CoComelon" spune povestea unui băieţel numit JJ. Alături de fraţii şi de prietenii săi, de Mami, Tati, Tataie şi Mamaie, JJ ajunge să cunoască o lume plină de culoare cu ajutorul cântecelor simple. Preşcolarii pot fredona alături de JJ şi de restul personajelor. "CoComelon" încurajează învăţarea şi explorarea lumii prin joc, punând accent pe valorile familiei, o abordare pozitivă a vieţii şi obiceiuri alimentare sănătoase.
 • „Păianjenelul Lucas" spune povestea păianjenului Lucas. Eroului de numai patru ani îi place să cânte tot felul de cântece, iar pasiunea lui este să descopere lumea. Este înzestrat cu un talent care îi permite să  ajungă în orice colţ al casei: sare foarte sus şi ţese pânze. Locuieşte într-o casă veche, victoriană, alături de Findley, o muscă cu inima mare, Avocado, un mic bulldog cu multă energie şi Bodhi, un cameleon leneş.

Boomerang este o companie WarnerMedia şi este disponibilă în peste 144 de milioane de gospodării, conform datelor furnizate de televiziune. 

Autor: Alexandra Irimiea alexandra.irimieapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • Turbosuflante Turbosuflante
  Dacă vreți să vedeți desenele clasice, le puteți găsi pe Warner TV
 • Seergiu Seergiu
  Au renuntat la desenele frumoase de calitate de la hanna barbera, saban si care mai erau... acum in afara de sponge bob pantaloni patrati de pe nick toons si nickelodeon nu prea ai ce sa mai vezi.. pacat de cartoon network si boomerang se duc in jos de tot..
 • Dani Dani
  Ar fi frumos daca ar crea un canal nou pe care sa difuzeze desenele vechi care au fost difuzate pe Cartoon Network. Ca pe Cartoon Network sigur ca nu vor mai fi difuzate
 • Dinu Dinu
  Din ce am inteles, in alte tari Boomerang a fost inlocuit de tot cu Cartoonito
 • Alexandra Sachelarie Alexandra Sachelarie
  Nu-i prima data când Cartoonito e în România pe Boomerang. A mai fost tot pe același canal între 2012-2014.
 • CH+ CH+
  Cocolemon e deja pe Voyo, iar Ciupi-Ciupi și ciupercuțele va fi în grilă blocului de programe Cartoonito.

Trimite un comentariu

sus