Skip to main content

Kanal D pregăteşte un nou reality show. Cu Andreea Mantea prezentatoare

 
Kanal D pregăteşte un nou reality show. Cu Andreea Mantea prezentatoare

Kanal D mizează din nou pe reţeta show-urilor de dating şi anunţă o nouă emisiune, cu Andreea Mantea în rol de prezentator. 

Publicitate

Este vorba despre „Casa iubirii” o producţie, realizată integral de Kanal D, ce va fi filmată în Bucureşti, într-un spaţiu care a fost ridicat de la zero, transformat într-o adevarată casă. Construcţia a fost realizată special pentru această emisiune, anunţă reprezentanţii Kanal D. 

Andreea Mantea: 

„Sunt emoţionată şi fericită să fiu implicată în această emisiune care se anunţă a fi una foarte frumoasă, „Casa iubirii”, şi sunt convinsă că dumneavoastră, toti cei de acasă, veţi fi bucuroşi să descoperiţi nişte oameni curaţi sufleteşte, care se vor afla lângă mine dintr-un motiv firesc şi atât de important: să-şi găsească dragostea.

Vom rescrie modalitatea de a face reality show, veţi avea parte de o experienţă cu totul nouă şi foarte placută, în faţa micilor ecrane. Sunt nerăbdătoare să  trăiesc emoţiile uriaşe la unison cu concurenţii, iar pe dumneavoastră vă invit sa fiţi cu ochii pe noi în această nouă  călătorie.”

Andreea Mantea a mai realizat emisiuni de dating. În 2018 a prezentat Te vreau lângă mine, ar ulterior a pornit formatul Puterea Dragostei, filmat în Turcia, la care ulterior a renunţat. 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Howard Howard
    La ce antecedente are KanalD, sigur va fi ceva gen Puterea dragostei. La scandal, circ și telenovelă se pricep cel mai bine, nimeni nu-i intrece.
    Sper ca Puterea dragostei sa nu fie pe Acasă tv, nu pot sa suport emisiunea aia de scandal și circ. Dacă va fi, sper cel puțin să fie decenta, în stilul Pro. Dar imaginea nu cred ca i-o mai poate șterge nicio schimbare.
  • je je
    @geo
    e puterea dragostei, doar numele e schimbat
  • geo geo
    Parca Andreea Mantea urma sa prezinte un nou sezon din Puterea Dragostei. Dadusera si anunturi de preselectie. Cum o dau la intors turcii astia...

    ONe, probabil că vor schimba formatul, vor intra cupluri in emisiune. Ceva gen Mireasă...
  • abc+ abc+
    Eu V-am zis că cei de la Kanal D urmăresc să aibă un format gen Mireasa/NPM/MPFM.

    Nu au mai continuat cu Puterea dragostei din cauza scandalului cu Acun Medya, dar și din cauză că imaginea emisiunii a ajuns să fie emisiune de scandal.

    Numele emisiunii Puterea dragostei pe Facebook/Instagram a fost modificat în “Casa Iubirii”

    Se zvonește că din 28 Martie sau 4 Aprilie pornește noua emisiune la drum, zilnic de la 10:00-12:00 și 17:00-19:00
  • Andrei Andrei
    "Vom rescrie modalitatea de a face reality show" ...***. :)))) nu am nimic cu Mantea, dar nu cred că o echipa adunată în jurul ei/Kanal D ar putea "rescrie modalitatea de a face reality show". Ce înseamnă asta? :)))) mai ușurel cu declarațiile că nu reinventează nicio echipă de români/turci nimic în televiziune. :)))cam tot ce se putea face decent pe partea de reality show de dating a făcut Noră pentru mama/Mireasă pentru fiul meu/Mireasa. Tot ce se putea face indecent pe partea de reality show de dating a făcut Puterea dragostei. Mai ușor cu declarațiile astea clișeu că nu pune România roata la reality show-uri
  • ONe ONe
    Adica mai pe romaneste puterea dragostei isi schimba numele
  • Expertul Expertul
    Kanal D a pierdut licenta pentru Puterea Dragostei! Cei de la Kanal D s-au suparat pentru ca cei de la Acun Medya au ales sa colaboreze cu CME. Ma astept ca Puterea Dragostei sa fie produs de Acun medya pentru AcasaTV, avand invedere ca legaturile dintre CME si Acun sunt tot mai stranse.

Trimite un comentariu

sus