Skip to main content

Prima maşină luată de un concurent anul acesta la Câştigă România. A fost 10 ediţii la rând primul

 
Foto: TVR
Foto: TVR
Emisiunea „Câştigă România” moderată de Virgil Ianţu a dat al cincilea câştigător al marelui premiu: o maşină Dacia Logan.
Publicitate
 
Teodor Ciopală, un pensionar din Bucureşti, a reuşit să câştige 10 ediţii consecutive şi să plece acasă cu maşina pusă în joc. Inedit este faptul că el a câştigat ultima ediţie a sezonului trecut şi primele 9 ediţii ale sezonului din prezent.
 

Totodată, Teodor Ciopală a adunat cea mai mare sumă câştigată vreodată în concursul de cultură generală „Câştigă România!" - 25.700 de lei.
 
Ciopală a mai participat în trecut la „Câştigă România!”. În 2017 a fost concurent în prima ediţie din primul sezon.
 
Pe lângă Teodor Ciopală, alţi patru concurenţi au mai reuşit să câştige 10 ediţii la rând: Marius Hoară (în primul sezon - singurul care nu a primit şi maşina), Oliver Anghel (în cel de-al doilea sezon), Magdalena Iurescu (în cel de-al patrulea sezon) şi Corneliu Negru (în cel de-al şaptelea sezon).
 
„Noul sezon Câştigă România a debutat cum nu se poate mai frumos. Suntem încărcaţi de emoţia câştigului lui Teodor Ciopală, al cincilea concurent care ajunge să câştige 10 ediţii consecutive.
 
Mi se pare extrem de dificil să câştigi o ediţie în acest concurs, iar 10 ediţii e aproape imposibil. Şi totuşi el a reuşit şi va primi Marele Premiu! Spun din nou, creşte nivelul concurenţilor. Le transmitem celor de acasă că îi aşteptăm să vină la Câştigă România!", a spus Virgil Ianţu.
Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • didi didi
    "Marius Hoară (în primul sezon - singurul care nu a primit şi maşina)" de ce nu a primit masina? care e regulamantul? la o editie castigata primesti o masina sau cum? deci asta e deja la a zecea masina castigata?
  • Mile Mile
    Bravo , postaci nu inteleg nimic din asta

Trimite un comentariu

sus