Skip to main content

GALERIE FOTO. Cine este Mihai Radu, câştigătorul finalei iUmor. Şi ce au zis juraţii despre el

 
Mihai Radu, şoferul de ridesharing, este câştigătorul sezonului 12 iUmor. Sursa foto: Antena 1
Mihai Radu, şoferul de ridesharing, este câştigătorul sezonului 12 iUmor. Sursa foto: Antena 1

Mihai Radu a câştigat duminică seară trofeul iUmor, dar şi premiul de 20.000 de euro. El a obţinut toate like-urile juraţilor, dar şi cele mai multe voturi ale telespectatorilor.

Publicitate

Marea finală iUmor de duminică, 22 mai, a fost jurizată de Mihai Bendeac, Delia şi Cheloo, alături de Mihai Petre. În cel de-al doisprezecelea sezon, care tocmai s-a încheiat, s-au întrecut 13 finalişti.

Dintre toţi, doar cinci dintre ei au trecut de juraţi: Darisian Ştefan Luncanu, Radu Giurcă, Claudia Amuzică, Mihai Radu şi Roxana Chiperi. Finaliştii aveau nevoie de toate cele patru like-uri de la juriu pentru a se putea califica în etapa de votare a publicului.

Telespectatorii au decis că Mihai Radu, şoferul de ridesharing, merită să câştige marele premiu, în valoare de 20.000 de euro şi trofeul de câştigător al sezonului 12 iUmor.

GALERIE FOTO. Ce impresii şi-au făcut juraţii despre Mihai Radu, câştigătorul iUmor?

„Povestea lui Mihai Radu este extraordinară. Ce s-a întâmplat aici, în această seară, îţi va schimba total viaţa”, a spus Mihai Bendeac când a realizat că finalistul a făcut stand-up doar pentru a treia oară.

Şi Delia a comentat numărul de stand-up al concurentului: „Am văzut poveştile tale în faţa ochilor ca pe un film. Eşti foarte bun! Eu zic că avem un câştigător în faţa noastră”.

Totodată, concurentul din Bucureşti a fost şi pe placul lui Cheloo: „Îl felicit din tot sufletul şi este clar că Mihai Radu este o descoperire pentru iUmor”.

Câştigătorul l-a impresionat şi pe Mihai Petre, cel de-al patrulea jurat: „Mi-a plăcut foarte mult că este omul din popor care are umor înnăscut. Am apreciat că are această abilitate de a crea imaginea vizuală a ceea ce povesteşte, imagine pe care am văzut-o foarte clar definită”.

Câţi români s-au uitat la finala iUmor?

Ultima ediţie a show-ului iUmor a durat aproape şase ore, Antena 1 difuzând finala în intervalul orar 20.00 - 1.55. Pe aceată durată, emisiunea a avut, în medie, 780.000 de telespectatori din ţară, din care 482.000 au fost de la oraşe. Astfel, show-ul de comedie s-a clasat pe locul doi în topul audienţelor în ţară şi la oraşe, şi pe primul loc pe publicul comercial.

Citeşte AICI un articol complet despre audienţele finalei iUmor

Ultima ediţie s-a încheiat, însă iUmor continuă cu sezonul 13. Înscrierea la preselecţiile celui mai nou sezon s-au deschis, iar doritorii se pot înscrie casting.a1.ro.

Autor: Alexandra Irimiea alexandra.irimieapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Leo Leo
    Ce editie proasta! Ce manevra de taximetrist a facut Antena....exact ca o "maimutica" de la mana unui sofer insipid, imoral si ilegal.

    Antena a aratat inca o data ce *** este!
  • Bbb Bbb
    @margo
    A fost juratul surpriza! E un jurat f bun și un profesionist desăvârșit!
  • margo margo
    ce a cautat mihai petre la iumor in juriu?

Trimite un comentariu

sus