Skip to main content

Cătălin Măruţă, pauză de cinci zile de la emisiune. A intrat în izolare

 
Cătălin Măruţă, pauză de cinci zile de la emisiune. A intrat în izolare

Emisiunea La Măruţă, dar fără...Măruţă. Săptămâna aceasta, Cătălin Măruţă va rămâne în izolare şi va intra cu telespectatorii din online.  Decizia a vebit după ce realizatorul TV a intrat în contact cu o persoană infectată cu COVID, fiind astfel forţat să stea în carantină timp de cinci zile, anunţă Protv.ro

Publicitate

Până când Cătălin Măruţă va reveni, emisiunea va fi găzduită de Adela Popescu, cea care prezintă şi emisiunea Vorbeşte Lumea. 

Şi pe pagina personală de Instagram, Măruţă a vorbit despre pauza sa de cinci zile:

Cum s-a încheiat ziua dupa emisiunea de ieri? Cu o izolare! Din păcate, una dintre persoanele cu care am interacţionat a făcut un test PCR care a ieşit pozitiv. Din fericire, eu nu am apucat să intru în contact cu familia mea, aşa că m-am izolat şi stau cuminte timp de 5 zile, după care mă voi testa. Dacă vă întâlniţi cu Andra zilele astea, în studiouri TV sau la radio, întrebaţi-o dacă îi este dor de mine şi reamintiţi-i să îmi lase ceva bun la uşă. La emisiune, o să mă vedeţi online, desigur! Ţineţi-mi pumnii, să treacă repede timpul…"

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Villeneuf Villeneuf
    Ne-am cam saturat de Maputa si Zdranga, chiar ne-am saturat de tiganiile lor!
  • A A
    Inaki... sau sa-ti zic Cataline? :) Nu mai comenta, serios, te afunzi si mai mult. :) Stii perfect care e singurul motiv pentru care Alex inca te mai tine prin PRO, in ciuda faptului ca esti pe faras de vreo 3-4 ani deja. Cum se va satura lumea de Andra (si s-a cam saturat, ca e ultra-expusa peste tot, din pacate) o sa dispara si emisiunea ta. Enjoy minciuna frumoasa pe care ti-o spui singur, ce sa zic...
  • A A
    Imi cer scuze moderatorilor, am crezut ca nu ati aprobat comentariul meu initial din motivele mentionate si de-aia am revenit cu celalalt mai rautacios. Ati jucat corect si chiar imi pare rau ca am suspectat altfel. Salut, zi buna!
  • soby soby
    Maruta, nu poti sa faci pauza asta de 5 ani, sa zicem? Pun pariu ca dupa 5 zile lumea s-ar obisnui fara tine.
  • JFK JFK
    Maruta e un prezentator EXECRABIL,care mai e angajat Pro datorita nevestei,altfel de mult zbura de acolo!!!
  • Stefan Stefan
    Stiti ce inseamna sa fii pus sa faci audiente cu orice pret? Cam asa si cu Maruta sau Acces Direct. Nu neg faptul ca, de cele mai multe ori, e de-a dreptul enervant, dar, scandalul aduce audienta si uite asa Maruta si-a insusit acest comportament de om enervant. Vi se pare ca Vaida e altfel? Mai bagati un ochi si la televiziunile de "divertisment" de afara si o sa vedeti cam acelasi comportament la genul asta de emisiuni. Nu noi am inventat *** din televiziune, ci doar am preluat-o.
  • Ioan Ioan
    Asta am observat si eu, foarte insistent si se da pe langa toate femeile si invitatele... e f deranajnt si se vede f urat.
    Cat despre audiente, Teo nu il bate, mai des Accesul e peste Maruta. Puuup
  • Cătălin Constantin Cătălin Constantin
    @Iñaki "asa zisele cantarete"" au 8.4 milioane de vizualizari pe YT numai la piesa Daca tu nu ai fi.
    O piesa mai veche "Nu ma uita" are 94 milioane de vizualizari.

    Este nepotrivit sa spui ca este o asa zisa cantareata. cat despre demonstrat ... cifrele spun totul.

    Daca te-ai fi uitat mai mult la Maruta ai fi observat ca pe langa obsesia pentru tabloid/scandal/can-can are si un mod anume de a atinge/imbratisa mai ales invitatele mai tinere care este cu totul nepotrivit. Ma mir ca nu-i zice ceva acasa Andra.

    @A perfect de acord.
    Ioana Ignat mi s-a parut super ok. Maruta insa jalnic.

    @Maruta - are acum 5 zile sa se gandeasca la comportamentul lui viitor.
    daca o sa aiba simptome atunci sanatate grabnica si fara urmari.
  • Șerban Șerban
    Foarte tare.

    @Iñaki Tu îl aperi pe Măruță și crezi că ai dreptul să spui că alte personalități sunt banale?! Hai, ushh de-aici!
  • Andra Andra
    Pentru Iñaki :
    Ti se pare normal? Vezi video aici :
    https://youtu.be/4z5H7icRcCY
  • Gigică Gigică
    Poate termina si Pro-ul de tot cu emisiunea asta ***, oricum il bate Teo in audiente de-l usuca, sa nu mai zic ca e si un personaj foarte enervant.
  • Iñaki Iñaki
    Vad ca te cheama A, deci nu stiu cum sa iti spun. Esti foarte sensibila si judeci la prima vedere fara sa cunosti situatia.Cu ce e vinovat Maruta ca asa zisele cantarete nu au succes si nu au despre ce vorbi dpdv profesional? Trebuia sa o intrebe ceva, nu? Ca si prezentator e cel mai bun in meseria sa, iar toate vedetele vor sa apara la emisiunea lui. Numai ca nu toti invitatii sunt interesanti. Cine e cantaret, artist, sa demonstreze, atunci cu siguranta va fi intrebata si despre asta
  • A A
    De cate ori vad moaca lui Maruta imi aduc aminte cand a fost Ioana Ignat la el in emisiune. Nu sunt fana, nici nu stiam ca exista femeia asta, dar am aflat atunci. Ideea e ca a mintit-o ca vrea sa o cheme sa vorbeasca despre ceva piesa de-a ei, dar la fata locului femeia s-a trezit ca Maruta insista sa duca discutia spre despartirea de fostul ei iubit. Mai precis, Maruta voia scandal. Cand femeia a spus frumos si respectuos ca nu vrea sa discute despre acel subiect, Maruta a devenit foarte agresiv si o tot presa. N-am vazut in viata mea un prezentator fiind atat de bully cu un invitat si totodata aruncand atatea insulte sexiste voalate catre invitat pentru simplul motiv ca invitatul nu voia sa se bage in mocirla pe care i-o pregatise el. Dezgustator personaj. Are un vibe de rapist in filmuletul ala cu Ignat. Serios, asta e genul ala de om... Se mai mira mai marii PRO de ce nu mai vor vedetele sa vina in emisiunea lui... uitati-va la filmuletul cu Ioana Ignat si o sa intelegeti de ce.

Trimite un comentariu

sus