Skip to main content

EXCLUSIV. Anunţ făcut către redacţia HotNews: sunt discuţii cu Cătălin Tolontan

 
EXCLUSIV. Anunţ făcut către redacţia HotNews: sunt discuţii cu Cătălin Tolontan

Anunţ în redacţia HotNews, făcut la prânz astăzi, luni, 22 ianuarie. Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, scopul şedinţei a fost legat de discuţiile cu Tolontan.

Publicitate

Mai exact, Răzvan Ionescu, publisherul HotNews, a anunţat, în şedinţă, că există discuţii cu jurnalistul Cătălin Tolontan, fostul coordonator editorial de la Libertatea şi de la Gazeta Sporturilor.

Publisherul nu a detaliat în ce constau exact aceste negocieri, doar că sunt în derulare şi că este "posibil" un parneteriat cu Tolontan.

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, discuţiile vizează mai multe aspecte, atât legate de dezvoltarea HotNews, cât şi parteneriate pe noi proiecte editoriale.

Discuţiile cu Tolontan sunt în derulare, însă, în acest moment, nu s-a luat o hotărâre clară, legată de finalitatea acestora.

Contactat de Paginademedia.ro, Răzvan Ionescu, publisherul HotNews, nu a comentat în niciun fel informaţiile Paginademedia.ro.

Răzvan Ionescu şi Cătălin Tolontan au lucrat împreună, în trecut. La începutul anilor 2000 (2003-2004), Răzvan Ionescu a fost director executiv al Companiei Jurnalul, care edita atunci Gazeta Sporturilor (unde echipa lui Cătălin Tolontan venise în bloc de la ProSportul Ringier).

Şedinţa de la HotNews a fost convocată după ce, duminică, Cozmin Guşă a fost cel care a scris despre varianta cu Tolontan. 

Ce a scris Guşă, printre altele:

"Rezerviştii n-au găsit bani pentru Tolo. Îl transferă la HOTNEWS, rocadă tardivă cu Tapalagă.

Deşi i s-a promis că va avea la dispoziţie fonduri pentru construcţia unei platforme media noi, Tolo trebuie să se mulţumească cu transferul la HOTNEWS, acolo unde moşmondeşte ca acţionar minoritar şi supervizorul său de o viaţă, celebrul Sorin Enache. 

Nu s-a putut mai mult deoarece Tolo avea sarcina operativă să distrugă operaţiunile Ringier prin scandalurile iscate, dar elveţienii au rezistat şi merg mai departe cu GSP şi Libertatea.

Nefiind în stare să rezolve treaba, Tolo trebuie să se mulţumească cu o platformă de investigaţii la HOTNEWS, pe modelul Recorder, unde îşi va aduce echipa veche ce scrie articolele (servite!) în locul lui. Iar toţi împreună, Tolo, Enache, Razvan Ionescu, etc.,  aşteaptă cu arma la picior comenzile “paralelilor” legare de cine trebuie sprijinit sau atacat în 2024."

Cine este Hotnews?

Site-ul HotNews, fondat în urmă cu 25 de ani de Ioan Mărgărit, este în prezent deţinut de compania Multimedia Est, fondată de Dragoş Vîlcu. Administrator şi publisher este Răzvan Ionescu.

HotNews este parte a grupului ZYX Media, care include mai multe titluri: StartupCafe.ro, B365.ro, LoveDeco.ro, SmartLiving.ro, TotulDespreMame.ro, Panorama şi editura ZYX Books.

Dacă în proiectul HotNews, compania editoare e deţinută integral de Multimedia Est, în celelalte site-uri din grup sunt şi alţi acţionari.

De exemplu, Răzvan Ionescu este partener (cu aproximativ 20%) în site-urile Totul despre mame, Panorama, Lovedeco, Smartliving şi b365.

În proiectul editorial B365, printre parteneri este şi Sorin Enache (el a deţinut site-ul în trecut, după care a făcut un parteneriat cu ZYX Media).


Citeşte şi: Tranzacţia de preluare a Hotnews a fost finalizată. Comunicatul oficial al cumpărătorului ZYX Publishing Group


Citeşte şi: EXCLUSIV. Redacţia HotNews, anunţată de vânzare. La şedinţă a venit şi cumpărătorul. Totul despre tranzacţia Hotnews - Multi Media Est


Citeşte şi: Schimbări la Recorder. Co-fondatorul Răzvan Ionescu renunţă la poziţia de publisher şi iese din proiect

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

sus