Skip to main content

Cătălina Ponor, prezentator la Eurovision. La punctajul dat de România

 
Foto: Adevarul.ro
Foto: Adevarul.ro

Fosta gimnastă Cătălina Ponor se va implica la ediţia din acest an a Eurovision. Ponor va prezenta punctajul acordat de juriul României.

Publicitate

„Este o mare bucurie să susţin Romania din această postură inedită. Ştiu foarte bine ce înseamnă să îţi reprezinţi ţara într-o competiţie şi emoţiile pe care le trăieşti în acele momente. Sunt alături de Roxen, alături de România la Eurovision!”, spune Ponor.

Eurovision 2021 se va desfăşura la Rotterdam, în Olanda. Prima semifinală va fi pe 18 mai, a doua pe 20 mai iar finala va avea loc pe 22 mai. În cele trei seri, Ponor va prezenta punctajele juraţilor.

Roxen, care va reprezenta România cu melodia „Amnesia”, va performa în prima semifinală.

De asemenea, TVR-ul anunţă şi emisiunea „Destinaţia Eurovision”, care se va difuza în fiecare seară, de la 20:50, pe TVR 1. Sonia Argint, gazda emisiuni, va prezenta imagini din culisele evenimentului.

Luminiţa Anghel, Liana Stanciu sau Lucian Ştefan, în juriul României pentru Eurovision

TVR a anunţat juriul care va alege piesa pentru Eurovision, din acest an. Luminiţa Anghel, Andrei Tudor, Liana Stanciu sau Lucian Ştefan de la Global Records se numără printre juraţii care i-au ales cântăreţei Roxen piesa din acest an - „Amnesia”.

Juraţii sunt: Luminiţa Anghel, Andrei Tudor, Liana Stanciu, Lucian Ştefan, Bogdan Păun, Liviu Elekes, Bogdan Pavlică, Dan Manoliu şi Gabriel Scîrlet.

Faţă de anul trecut nu vom mai avea show-ul televizat şi votul publicului. Modelul nu este nou, fiind folosit şi de alte ţări.

Reamintim că ediţia din 2020 a Eurovision a fost anulată din cauza pandemiei de Covid-19. Roxen este artista Global Records, casă de discuri cu care TVR a lucrat pentru selecţia naţională de la Eurovision. A fost pentru prima dată când postul public de la noi a apelat la o colaborare directă cu o casă de discuri.

 

CITEŞTE ŞI: Luminiţa Anghel, Liana Stanciu sau Lucian Ştefan de la Global, în juriul care alege piesa pentru Eurovision 2021

CITEŞTE ŞI: VIDEO. Juriul a decis! Piesa cu care Roxen merge la Eurovision 2021

CITEŞTE ŞI: SCHIMBARE la Eurovision. Publicul, sărit din schemă. Un juriu alege piesa cu care participă Roxen. Nu va exista nici show televizat

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Z Z
    Cred că la conferința de presă a spus că a fost atât de emoționată, că a plâns, abia a putut să urce pe scenă.
  • Ursu Ursu
    Cam slabuta prestatia lui Roxen la prima repetitie, cred ca a fost foarte emotionata, sper sa isi revina cat mai repede, melodia e buna, poate ne calificam si noi...
  • Z Z
    Dacă vreți să vedeți cum va fi Roxen pe scenă puteți cauta pe youtube : Eurovision.tv Romania 2021 First Rehearsal

Trimite un comentariu

sus