Skip to main content

Idee de marketing la Chefi fără limite. Telespectatorii pot comanda preparatele din emisiune

 
Idee de marketing la Chefi fără limite. Telespectatorii pot comanda preparatele din emisiune

Asociere de brand inedită în noul show de cooking (şi aventură) de pe Antena 1, Chefi fără limite, filmat în Grecia. Telespectatorii vor putea comanda preparatele prezentate în fiecare etapă pe platforma Tazz. Comanda se va putea face în secţiunea special lansată în aplicaţie.  

Publicitate

Despre proiect: 

În primul episod al fiecărui stage, chefii şi concurenţii vor face cunoştinţă cu un chef local. Acesta va pregăti un preparat specific zonei, cu ingrediente locale, pe care echipele vor trebui să îl refacă sau să îl reinterpreze în prima confruntare de gătit a fiecărei etape.

Farfuria chef-ului local va putea fi comandată şi de telespectatori. Acesta va fi disponibil de luni până duminică într-o categorie specială creată pe Tazz.

Mai mult, Chef Sorin Bontea va prepara şi el, în fiecare săptămână, câte un dish care să conţină ingrediente specifice zonei în care se desfăşoară acţiunea emisiunii.

Salată de caracatiţă cu smochine, creveţi gratinaţi cu ouzo, homar cu sos de usturoi şi vin spumant sau prepeliţă învelită în panceta cu legume la cuptor sunt câteva din farfuriile pregătite de chef Bontea, care vor putea fi comandate prin Tazz în perioada difuzării primului sezon Chefi fără limite.

Campania îi vizează pe locuitorii oraşelor în care Tazz este prezent, Bucureşti, Cluj, Timişoara, Braşov, Iaşi şi Constanţa.

În fiecare luni seară, preparatele se vor schimba pe parcursul a 10 săptămâni, iar utilizatorii vor putea descoperi şi comanda timp de o săptămână preparatele din ediţia respectivă: un preparat gătit de un chef local din Grecia şi un preparat creat special de Chef Sorin Bontea.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Sabina Sabina
    Howard ,ar fi o idee bună.
  • Howard Howard
    Ar trebui să difuzeze Survivor și sâmbăta când va începe Dancing on ice.
  • Sabina Sabina
    abc+ ,Pro TV va difuza filme în premieră în această primăvară la bătaie cu Dancing on ice.
  • abc+ abc+
    Chefi la cuțite era emisiunea perfectă pentru Antena1, de ce au modificat formatul nu știe nimeni. Emisiunea avea aceleași cifre și nu scădea chiar dacă deja era monotonie.

    Am văzut multe comentarii pe Facebook că oamenilor nu le place formatul, că este un Asia Express 2.

    Antena1 în acest sezon de primăvară a pierdut pe toate planurile. Să vedem la Dancing on ice ce face, deși o să ia o bătaie zdravănă de la reluările de pe ProTV.

    În locul celor de la ProTV aș da doar premiere de filme la bataie cu Dancing on ice.
  • Gabi Gabi
    Adevarul este ca ProTV prin Survivor are deja publicul format, in fiecare editie strange cam acelasi numar de telespectatori. Este greu ca cei care sunt deja atasati de emisiune sa migreze in alta parte.
  • NuContează NuContează
    Se pare ca PRO TV a gasit reteta pentru a bate chefii pe intregul interval .
  • Expertul Expertul
    Chefi Fara limite, corcitura dintre Asia expres si Chefi la cutite, a luat o bataie sora cu moartea aseara, de la Survivor! Ediția de aseară a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20:27 – 24:00. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 10.6 puncte de rating și 31.9% cotă de piață, față de Chefi fara limite care avea de peste 2 ori mai puțin, înregistrând 4.6 puncte de audiență și 13.8% share.
  • Milogi Milogi
    Ediția de aseară a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20:27 – 24:00. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 10.6 puncte de rating și 31.9% cotă de piață, față de locul 2 care avea de peste 2 ori mai puțin, înregistrând 4.6 puncte de audiență și 13.8% share. De-a lungul difuzării, peste 1.9 milioane de românii au trăit cu sufletul la gură un joc condus de Faimoși de la un capăt la altul, iar în minutul de aur, la ora 22:20, aproape 2.5 milioane de telespectatori erau în fața televizoarelor, cu ochii pe PRO TV.

    Ce a facut Antenuta Zero cu Bucatarii Zero ? Ha ha ha !
  • Ionel Ionel
    Și în Suceava este Tazz... Update, please
  • abc+ abc+
    Dancing on ice - vis în doi începe la Antena1 din 5 Martie, de la 20.00, așa cum am mai zis prin articolele precedente.

    Cred că acest format o să fie mutat după câteva ediții sau se termină la fel de repede ca și Dancing with the stars (care a început în Octombrie și în Noiembrie a fost finish)
  • Damian Ionut Damian Ionut
    Bine, dar puteati si voi sa puneti semnul P la acest articol

Trimite un comentariu

sus