Skip to main content

Astăzi începe show-ul culinar Chefi la cuţite. Ultimul cu Gina Pistol ca prezentatoare. La bătaie cu Survivor

 
Astăzi începe show-ul culinar Chefi la cuţite. Ultimul cu Gina Pistol ca prezentatoare. La bătaie cu Survivor

Astăzi începe Chefi la cuţite, ultimul cu Gina Pistol ca prezentatoare. Sezonul cu numărul 11 debuteză astăzi la Antena 1 şi este ultimul cu Gina Pistol în calitate de gazdă, pentru că vedeta şi-a anunţat retragerea din televiziune.

Publicitate

"În aceşti doi ani în care mi-am continuat şi activitatea ca prezentator la Chefi la cuţite, mi-am dat seama că îmi doresc să-mi dedic mai mult timp mie, familiei şi în special fiicei mele (...) Anul acesta am decis să-mi închei povestea cu emisiunea Chefi la cuţite şi cu o echipă de oameni minunaţi (...)," spunea atunci Gina Pistol.

Gina Pistol a colaborat timp de şapte ani cu Antena 1, timp în care a fost prezentatoarea emisiunilor Chefi la cuţite şi Asia Express.

Emisiunea cu Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu şi Florin Dumitrescu va fi difuzată trei zile pe săptămână: luni, marţi, miercuri, de la ora 20.30 şi va fi pe acelaşi interval cu Survivor, de la Pro TV. Premiera show-ului culinar vine la o zi după finala America Express, care a avut loc duminică, pe 26 martie. 

Astfel, în noul sezon Chefi la cuţite, luptele pentru amuletă se vor da în patru. La fiecare confruntare, Chefii vor avea câte un nou oponent.

„În sezonul 11 avem parte de provocări noi. Chefi la cuţite este o competiţie care evoluează, se dezvoltă şi se complică, pe măsură ce fiecare dintre noi adună tot mai multă experienţă în acest concurs. Iar lucrul ăsta nu poate decât să mă motiveze şi mai mult”, a declarat Chef Dumitrescu.

Ştefan Popescu, Florin Ivan, Orlando Zaharia sunt doar câţiva dintre participanţii la jocurile pentru amuletă care vor încerca să încurce planurile juraţilor, dar Chefii vor avea parte şi de adversari aflaţi pentru prima dată în platoul Chefi la cuţite.

Citeşte şi: Chefii se întorc. Sezonul 11, ultimul cu Gina Pistol prezentatoare, debutează la finalul lunii. Când se termină America Express

Citeşte şi: Gina Pistol renunţă la colaborarea cu Antena 1 şi ia o pauză de la televiziune. „Anul acesta am decis să-mi închei povestea cu emisiunea Chefi la cuţite”

Citeşte şi: VIDEO. Mona Segall, producătoarea America Express, Chefi la Cuţite, vorbeşte despre plecarea Ginei Pistol de la Chefi şi ce a însemnat mutarea de la Pro la Antena 1, în podcastul lui Mihai Morar

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus