Skip to main content

US Open debutează săptămâna viitoare. Meciurile vor fi transmise de Eurosport

 
US Open debutează săptămâna viitoare. Meciurile vor fi transmise de Eurosport

Eurosport va transmite ultimul turneu de Grand Slam al anului, US Open, începând de luni, 29 august. Competiţia va fi transmisă la Eurosport 1, Eurosport 2 şi toate meciurile se vor vedea şi pe platforma Eurosport Player.

Publicitate

Peste 250 de ore de tenis live de la New York vor putea fi urmărite în următoarele două săptămâni. Eurosport a transmis pentru prima oară turneul american în 1989.

Echipei de experţi Eurosport i se va alătura pentru US Open şi Kim Clijsters. De patru ori câştigătoare de Grand Slam, Clijsters va face echipă cu Barbara Schett, prezentatoarea transmisiunilor Eurosport de la Flushing Meadows.

Mats Wilander, Alex Corretja şi John McEnroe vor fi, de asemenea, prezenţi la New York pentru a oferi analize şi perspective unice milioanelor de fani ai tenisului care vor urmări turneul.

Daniil Medvedev şi Emma Răducanu sunt campionii en-titre ai turneului şi vor încerca să-şi apere titlurile câştigate anul trecut.

Competiţia va reprezenta cel mai probabil şi finalul carierei legendarei Serena Williams, câştigătoare a 23 de turnee de Grand Slam.

Simona Halep este printre favoritele la titlu în competiţia feminină de simplu. Sorana Cîrstea, Irina-Camelia Begu, Jaqueline Cristian şi Elena-Gabriela Ruse vor juca în turneul principal.

Pe tabloul masculin vor juca nume precum Rafael Nadal, Nick Kyrgios, Carlos Alcaraz sau Stefanos Tsitsipas. 

Scott Young, SVP Content and Production at Warner Bros. Discovery Sports Europe, a spus:

„US Open este unul dintre momentele cheie ale calendarului, unul în care sportul întâlneşte divertismentul într-un oraş incredibil. Obiectivul nostru este să transmitem spectacolul de aici fanilor din Europa, având în prim-plan nu numai acţiunea de pe teren, ci şi poveştile din afara lui.

Date cheie – US Open:

  • Luni, 29 august – Startul tablourilor principale
     
  • Duminică, 4 septembrie – Încep optimile de finală
     
  • Marţi, 6 septembrie – Încep sferturile de finală
     
  • Joi, 8 septembrie – Semifinalele feminine
     
  • Vineri, 9 septembrie – Semifinalele masculine
     
  • Sâmbătă, 10 septembrie – Finala feminină
     
  • Duminică, 11 septembrie – Finala masculină
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Djoko no 1 Djoko no 1
    Cata vreme jucatorii americani nevaccinati au voie sa joace si Nole nu e primit eu nu ma voi uita la aceasta mascarada.
  • JFK JFK
    In sfarsit am scapat de Premier league si avem si alte sporturi pe Eurosport,precum tenis,ciçlism,snooker,sporturi de iarna,etc!!!

Trimite un comentariu

sus