Skip to main content

Prima TV schimbă dădaca. Supernanny revine cu un nou expert în parenting

 
Oana Cueşdeanu - Foto: Facebook
Oana Cueşdeanu - Foto: Facebook

Prima TV anunţă o nouă „dădacă” pentru emisiunea de parenting Supernanny. Producţia, care a fost relansată pe TV în 2020cu Urania Cremene, expert în parenting, va reveni la TV, cu un alt nume. Este vorba despre  Oana Cueşdeanu, trainer şi psihoterapeut. 

Publicitate

Oana Cueşdeanu:

„Invitaţia Prima TV de a fi parte din proiectul Supernanny a fost o surpriză unică pentru mine, o oportunitate la care am aderat pentru a implementa un stil de educaţie bazat pe principiul autoajutorării, la care părintele este parte activă în procesul de schimbare.

Din această perspectivă, părintele va înţelege ce metodă poate utiliza "aici şi acum", dar şi ce schimbări poate implementa pe termen mai lung. Supernanny este cea invitată în casele dumneavoastră şi nu invers, asa cum sunt obişnuită să vă primesc (în cabinetul de psihoterapie) iar aceasta, recunosc, este o reală provocare pe care o îmbrăţişez cu optimism şi curiozitate”, spune Oana Cueşdeanu, noua Supernanny de la Prima TV. 

„Superputerile pe care le deţine Supernanny sunt conectate de valorile ardeleneşti, răbdarea şi calmul pe care le vom folosi ca ingrediente speciale. Şi, ca să dam culoare întregului proces de transformare, vom descoperi împreună resurse, metode, tehnici şi concepte simple, de purtat mereu în buzunare”, a mai adăugat aceasta. 

Totodată, Prima TV a anunţat că începe castingul pentru un nou sezon al emisiunii Supernanny. 

Cine este Oana Cueşdeanu, noua Supernanny de la Prima TV

A debutat ca psiholog în urmă cu 16 ani, ulterior a devenit psihoterapeut, format în psihoterapie pozitivă şi transculturală, şi aşa a ajuns să facă parte dintr-o comunitate internaţională.

„În paralel cu anii de formare profesională, m-am bucurat de timpul şi educaţia oferită fiicelor mele, două curajoase care mă inspiră mereu şi mă răsfaţă cu cele mai jucăuşe emoţii. Sigur că am trăit momente de renunţări, oboseală, nopţi albe, pe alocuri conflicte blânde şi m-am lăsat prăfuită de semne de întrebare, dar nu reţin să mă fi copleşit neîncrederea că am scris greşit scenariul rolului de mamă.

Ca părinţi, nu am încetat să ne întrebăm: "ce direcţie alegem?". Iar pentru a ne răspunde nevoilor ne-am ajustat normele moştenite, vulnerabilităţile şi limitele, procese deloc simple, dar utile în a ne concretiza mai bine un limbaj comun, pe care încă îl dezvoltam în ritmurile noastre proprii.  Ca pasiuni ale familiei aş menţiona călătoriile şi experienţele culinare, timp în care reducem zgomotul zilelor încărcate, ne auzim mai bine şi ne creem un spaţiu confortabil pentru relaţionare”, spune Oana Cueşdeanu, noua Supernanny de la Prima TV.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • An An
    Era clar ca vor o noua Nany, de cand s-a zvonit ca Anca Serea este propusa sa joace acest rol... Irina Petrea se potrivea manusa pe acest format,dar si cu Urania Cremene ma obisnuisem... Urania era mai linistita, Irina Petrea era mai mucalita, dadea si niste replici haioase...sa vedem acum si pe Oana...are si un nume de familie greu de retinut si pronuntat si o figura cam stearsa... Probabil se mizeaza pe vreun numar mare de followers de prin social media care se spera ca vor muta si pe tv...eu, unul, zic ca pt televiziune iti trebuie o oarecare energie ca sa treci sticla...in online interactivitatea e baza...ai o nelamurire, discuti cu persoana respectiva, de aia o si urmaresti...in televiziune iti trebuie expresivitate, replici spontane, sa transformi intr-un show totul...emisiunea nu isi propune sa fie doar o lectie de parenting, ci un reality presarat cu momente comice, sau exagerate, care sa atraga publicul...

Trimite un comentariu

sus