Skip to main content

Cine l-a înlocuit pe Flick la Radio ZU şi e noul partener al lui Răzvan Popescu

 
Cine l-a înlocuit pe Flick la Radio ZU şi e noul partener al lui Răzvan Popescu

Răzvan Popescu are un nou coleg de emisiune la Radio ZU. L-a înlocuit pe Flick - Domnul Rimă (Sebastian Andrei Filcea pe numele lui), care a plecat de la staţia grupului Intact în urmă cu o lună.

Publicitate

Cuza de la Noaptea Târziu (Iulian Adrian Popescu pe numele său real) este noul coleg al lui Popescu de la emisiune. Prima emisiune în noua formulă va fi marţi, 19 octombrie, de la ora 16:00.

Cuza, declaraţii exclusive pentru Paginademedia.ro:

„M-a bucurat foarte tare propunerea iniţială venită din partea lui Răzvan să fiu colegul lui, să fiu părtaş aici în emisiune. Cred că niciodată nu m-am gândit la modul serios că aş vrea sau aş putea sau s-ar întâmpla vreodată ca eu să fac parte dintr-un proiect al unui radio, dar uite că .... Cred că secretul e să nu speri şi uite că s-a întâmplat.

Mă bucur foarte mult, sunt super entuziasmat. Pentru mine e o super provocare în momentul ăsta. Nu ştiu dacă voi fi bun sau rău, ştiu doar că vin cu entuziasm şi vin cu toate resursele mele semi-intelectuale pe cât m-a lăsat pe mine natura înzestrat şi vreau să le investesc în astea două ore de luni până joi şi trei ore, de vinerea. Sunt fericit, sunt încrezător, entuziasmat şi emoţionat.

Cred că un lucru nou cu care vin e lipsa de experienţă care într-o situaţie câştigătoare s-ar putea să aibă un farmec. Acum să sperăm că e situaţia asta.

Îmi doresc să învăţ de la Răzvan entuziasmul, vreau să fur de la el pasiunea de a face chestia asta. Mi s-a spus că radioul e un „drog” şi vreau să-l iau şi eu în doze zilnice. Vreau să învăţ să-mi eficientizez cuvintele. De la Răzvan trebuie să învăţ tot, pentru că eu vin de la zero.

Radio ZU, pentru mine ca membru fondator al Noaptea Târziu, este unul dintre stâlpii care s-au pus la construcţia proiectului nostru. Întâmplător, prima parodie a fost difuzată pe Radio ZU. 

Radio ZU l-aş asocia cu cuvântul „cool”. După părerea mea este cel mai cool radio de pe piaţă din România.”

Cine este Cuza, noul coleg al lui Popescu de la Radio ZU

Cuza a participat în sezonul patru Asia Express, show difuzat la Antena 1 şi care s-a filmat în această vară. Cuza face echipă cu Emi, colegul său de la trupa „Noaptea Târziu”.

De asemenea, Cuza face parte şi din echipa „Super Neatza”, matinalul Antenei 1. El este invitat permanent al ediţiei din weekend, difuzată în ziua de duminică, de la ora 10:00.

FOTO. Cuza, noul coleg al lui Popescu la Radio ZU

Flick a plecat de la Radio ZU după 12 ani

Flick a lucrat la Radio ZU 12 ani. Iniţial, a fost copywriter pentru matinalul postului - Morning ZU, cu Daniel Buzdugan şi Mihai Morar. Timp de zece ani a făcut echipă cu Răzvan Popescu, după-amiaza ( de la 16.00 la 18.00, de luni până joi, şi de la 16.00 la 19.00 vinerea).

În perioadele de extra-sezon, vara, prezenta matinalul Radio ZU, alături de Popescu.

"Am alte proiecte pe care vreau să mă concentrez acum. Vreau să ies din zona de confort", a declarat Flick pentru Paginademedia.ro, fără a da alte detalii.

CITEŞTE ŞI: Flick pleacă de la Radio ZU! A anunţat-o printr-o ...poezie

CITEŞTE ŞI: AUDIENŢE RADIO. Bilanţul verii. Cele mai ascultate radiouri: ZU e primul în Bucureşti, iar Kiss are ţara şi oraşele

CITEŞTE ŞI: VARĂ. Dimineaţa pe radio: Răsturnare de clasament, la oraşe. Matinalul Europa FM depăşeşte ZU şi trece pe primul loc

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Gigiroi Gigiroi
    Dacă ești pensionar

    Mai bine asta, nu asistat social ca tine postacule.
  • Leo Leo
    Oricine ar venii la radio cocalar, tot radio si audiente de cocalari ar fi. Iar Razvan (***) Popescu este cel (care ***) mai anti Radio om din toate timpurile, lipsit de voce (cel mai important pt un radio) si prost rau. Mai era unul ca el pe la radio 21 (Ciprian Dinu)...erau si colegi de munca. Macar ala a disparut de multi ani din peisaj, dar astalalt a fost adus la radio cocalar de fostii lui colegi, tot de la radio 21 (pilaraie) Buzdugan (omul fara voce radio dar inventiv, comic, creativ) si Morar (cel mai mizer om de radio (total antitalent, om ridicat in domeniu de colegul Buzdu' altfel ar fi fost si acum un nimeni).

    Pacat de baietasul asta de la Noapte Tarziu...probabil el crede ca e treaba pozitiva (eu am dubii), parca vad plecarea lui dupa cateva luni, dupa ce-si da seama ce se intampla pe acolo...

    Imi pare rau de cuza...
  • An An
    Cred ca e o mutare buna, fiind acum pe val cu Asia express... Nu urmarsc Neatza, dar stiu ca era intr-un timp si acolo (din promo-urile de pe tv)
  • Mile Mile
    Dacă ești pensionar
  • Wigs Wigs
    A1,pare ciudat dar trupa asta a facut multe furori printre copii ,ani de zile
  • A1 A1
    Habar nu am avut de existența acestei trupe celebre care cică ființează de 7 ani a lui Cuza până să înceapă Asia... Numai vedete...

Trimite un comentariu

sus