Skip to main content

Zona Crepusculară: cine a şters o declaraţie a lui Nicolae Ciucă de pe site-ul Radio România? E anchetă în radio

 
Foto - Hepta
Foto - Hepta

Cine a şters o declaraţie a lui Nicolae Ciucă de pe site-ul Radio România? Şeful radioului public reacţionează şi anunţă o anchetă, după ce o declaraţie a premierului desemnat Ciucă a dispărut de pe site-ul instituţiei, relatează Libertatea.

Publicitate

Totul vine în contextul în care tot Libertatea a dezvăluit că Radu Dobriţoiu, un fost jurnalist la Radio România, a fost angajat consilier al lui Nicolae Ciucă. Dobriţoiu a fost autorul unui interviu, din anul 2018, în care generalul Ciucă spunea că nu va intra vreodată în politică.

Aceasta este şi declaraţia dispărută de pe site-ul RRA. La o zi după dezvăluirile din Libertatea, bucata respectivă din interviul cu Ciucă a dispărut de pe site-ul Radio România. 

Liviu Popescu, şeful Radioului, spune că nu ştie cum „s-a produs eliminarea declaraţiei de pe site”, potrivit Libertatea. El afirmă că ar putea fi „mai degrabă efectul unui acces neautorizat în sistemele Radio România”.

El anunţă că incidentul este subiectul unei investigaţii interne. 

Totodată, citând surse din Radio, Libertatea scrie că parola de acces a lui Radu Dobriţoiu la site-ul SRR a continuat să fie validă şi după angajarea lui în 2020 la Ministerul Apărării”.


Citeşte mai multe, pe Libertatea


Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • un ascultator un ascultator
  Cum cine? E Ciuca al nostru. Ciucaaaaaaa!
 • A1 A1
  Eu lucrez într-o instituție publica în care doar câteva persoane stabilite de către conducere pot adăuga / modifica pe Facebook conținut. Să înțeleg că la Radio România oricine din angajați putea face ce dorea pe Facebook - ul instituției?
 • ando22 ando22
  A șters-o tot cineva din Radio, ca doar nu am șters-o eu :))
 • geo geo
  La RRA s-au petrecut si se petrec lucruri ciudate...de exemplu, la inceputul lunii martie a acestui an, un parlamentar - care apare in promo ca fiind agricultor - a fost intervievat desprea realizarea primei ferme eco din România, cu carne 100% ecologică, cu fonduri europene în valoare de ...
  Fireste omul este de la PNL !

Trimite un comentariu

sus