Skip to main content

„Clanul Marelui Alb”, primul loc în Trending. Peste două milioane de vizualizări. Un alt reportaj Recorder, pe patru în topul YouTube

 
Foto - Hepta
Foto - Hepta

VIDEO. Viralele săptămânii din presă vin de la Recorder. Investigaţia „Clanul Marelui Alb” este pe primul loc în Trending-ul YouTube şi are peste 2,1 milioane de vizualizări. Nu este singurul material Recorder din top. 

Publicitate

Ancheta, care vine cu dezvăluiri importante din interiorul Bisericii Ortodoxe Române, a obţinut aceste rezultate în doar două zile. 

Filmul semnat de jurnalistul Victor Ilie se numără printre cele mai populare publicate de Recorder până acum. Documentarul „30 de ani de democraţie” este cel mai vizualizat material publicat de Recorder vreodată, cu patru milioane de vizualizări după aproape un an. 

Pe lângă „cifre”, investigaţia despre Biserica Ortodoxă Română a adus două demisii importante, iar Direcţia Naţională Anticorupţie s-a autosesizat. 

Jurnalistul Victor Ilie, cel care a documentat subiectul, s-a infiltrat sub acoperire şi a reuşit să smulgă informaţii importante de la oameni apropiaţi Patriarhului Daniel. Chiar unul dintre respectivii oameni îl numeşte „Marele Alb”


Citeşte şi: „Clanul Marelui Alb” - Un nou reportaj viral de la Recorder. Afacerile BOR şi imagini cu camera ascunsă


Citeşte şi: DNA s-a autosesizat după ancheta Recorder. Plus două demisii după „Clanul Marelui Alb”


VIDEO. Clanul Marelui Alb

Încă un reportaj pe locul patru în Trending

De asemenea, publicaţia mai are un clip în top, pe locul patru. Vorbim despre un reportaj despre pandemie şi dezastrul din spitale, intitulat „Aşa arată un dezastru sanitar”.

Numără peste un milion de vizualizări, după câteva zile de la publicare. 

Atât „Clanul Marelui Alb”, cât şi „Aşa arată un dezastru sanitar”, au depăşit manelele şi vloggerii care ţin, în general, primele locuri pe YouTube-ul românesc.

VIDEO. Aşa arată un dezastru sanitar

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Alexandru Popa Alexandru Popa
    Extraordinar reportajul,sunteti tari.Din pacate nu se va schimba nimic in aceasta tara putreda si corupta.Asa am fost de sute de ani,asta este ADN-ul nostru se pare. Oricum faceti o treaba buna si va doresc mult succes in continuare.
  • Bogdy1947 Bogdy1947
    Felicitari, dar ce au prezentat nou? Este ceva ce nu se stia? Cumva nu stia nimeni ca este coruptie mare in biserica sau cumva se credea ca toti popii sunt ingeri?
    Pentru cat a fost promovat, ma asteptam sa vina cu o dezvaluire soc, nu ceva ce se stia oricum.
    Dar, cumva poate d-asta este pe primul loc in trending, ca la marea masa prinde ceva ce se stie deja, nu ceva nou. D-asta sta pe primul loc in trending alaturi de manele si de scene din Las Fierbinti.
  • Stefan Stefan
    A fi credincios NU e acelasi lucru cu a fi Prost. Sau altfel spus 'Catedrala furaciunii neamului" nu e tot una cu Credinta omului in Dumnezeu! Biserica (ca institutie) si Religia ca si "mijloc de manipulare a maselor" trebuie facute una cu pamantul !!! Iar "preafericitii, preanenorocitii, preasfintiile lor" trebuie bagati in puscarie pe viata!

    Toata lumea a auzit de mafia BOR dar prea putin despre nenorocirile Trinitas Tv&Fm + auxiliarele media (alte tv si radio ale aceleiasi BOR), tipografii, agentie de turism, hoteluri, clinici, etc toate marca Biserici Ortodoxe!

    Credinciosii lu'peste, nu aveti vaga idee cat sunteti de furati, mintiti si manipulati... de NENORICIREA ASTA DE BISERICA ORTODOXA!

    Daca esti cu adevarat 'credincios", nu te vei supara pe mine, nici pe Recorder sau pe altii care discrediteaza (pe merit) aceasta MIZERIE ORTODOXA, si stii ca nici macar nu ai voie sa te superi...pentru ca însuși Dumnezeu, Isus, Biblia si confesiunile Religioase invoca "sa-ti iubesti aproapele ca pe tine insuti"!

    Asa ca daca esti deranjat sau suparat pe mine..NU ESTI UN CREDINCIOS ADEVARAT (care respecta, chipurile, invataturile crestine) ci un *** FALS care merita tot ce face BOR in defavoarea propriului popor si a enoriasilor!

    Repet inca o data, eu nu am nimic cu credinta nimanui...eu am o mare problema (pt ca nu-s planta si mai gandesc...uneori) cu BISERICA (ca institutie) si cu Religia (ca mijloc de manipulare a maselor)!
  • geo geo
    Doamna Mihaela cam are dreptate.
    La lacasele de cult, multe dintre ele monumente istorice, nu se lucreaza oricum, cu oricine si cam cu orice materiale. Ca in constructii civile. La un monumente istoric, de exemplu, firma si consultanta trebuie sa aiba o anumita experiza, experienta etc
    Domnule Raul Bambu, este regretabil ca, alaturi de multi jurnalisti, ati plecat după ”fenta” celor de la Recorder care au anuntat, acum 2 zile, ca ”Direcţia Naţională Anticorupţie s-a autosesizat”. Deocamdata Direcţia Naţională Anticorupţie nu a anuntat nimic oficial !
  • Xenox Xenox
    Când va plăti și Voiculescu prejudiciul din dosarul "Telepatia"...
  • Mihaela Mihaela
    Nu sunt in trend-ul hotii striga hotii si aduna fani. Parerea mea este ca e un documentar slab, fara dovezi, facut ca si cum privitorul nu cunoaste legislatia si nici cum se fac licitatiile in Romania sau "atragerea de fonduri Europene" in toate institutiile statului.
    De la tonalitatea intregului documentar si muzica ce lasa de inteles ca totul e dubios, la felul si tonalitatea cu care se prezinta niste proceduri legale ca si cum ar fi dubioase sau ilegale, si la afirmatii acuzative lipsite de dovezi. Cred ca documentarul e facut pentru oameni lipsiti de informatie, dezinteresati si dornici de a cauta spre cine sa arate cu degetul. Grav mi se pare cat de multi il apreciaza. Nu apreciez un astfel de jurnalism si vreau sa se stie ca mai sunt inca persoane ce gandesc dincolo de aparente si jocuri mizere. Poate e totusi cineva e interesat de licitatiile de drumuri publice sau afacerile cu fonduri Europene ale celor care se chinuie sa ne conduca. Poate mai sunt interesate persoane si de cei care vor sa distruga pas cu pas o tara: sistem de aparare, sistem sanitar, invatamant, credinta, sistem social. Am invatat in istorie ca multe capete au fost "taiate" la un moment dat, cand populatia nu a mai suportat mizerii. Istoria are tendinta de a se repeta. O zi frumoasa!
  • Mile Mile
    Au demisionat 2 mărunți si gata , se baga totul sub preș . Trebuiau sa se deschida 5 anchete la DNA , pentru ca de 30 de ani se fura la BOR prin licitații aranjate si prin preturi umflate de 5 ori la cei care “castiga” licitațiile prin pixul Marelui Alb .
    Cand o sa vedem Mascații in Dealul Patriarhiei ?

Trimite un comentariu

sus