Skip to main content

Clotilde Armand câştigă un proces şi 4.000 de euro despăgubiri. Realitatea Plus şi un realizator al postului trebuie să plătească

 
Clotilde Armand câştigă un proces şi 4.000 de euro despăgubiri. Realitatea Plus şi un realizator al postului trebuie să plătească

Clotilde Armand câştigă un proces cu presa. Primarul Sectorului 1 trebuie să primească 4.000 de euro despăgubiri (adică 20.000 de lei) de la realizatorul Laurenţiu Botin şi de la firma care deţine licenţa Realitatea Plus (Geopol Internaţional). 

Publicitate

Decizia nu este definitivă şi poate fi atacată cu apel în termen de 30 de zile, conform Portalului Instanţelor de Judecată

Pe lângă daune morale, Botin şi Realitatea trebuie să-i plătească lui Clotilde Armand şi cheltuieli de judecată, aproximativ 8.700 de lei.

„Obligă pârâţii, în solidar, la plata sumei de 20.000 lei cu titlu de despăgubiri pentru daune morale, către reclamantă. Obligă pârâţii, în solidar, la plata către reclamantă a sumei de 8.772,07 lei reprezentând cheltuieli de judecată (taxa judiciară de timbru – 100 le şi onorariu avocat)” notează judecătorii. 

Ionel Stoica, coordonator al serviciul de presă al Primăriei Sectorului 1, a scris pe Facebook că este vorba despre o emisiune din vara anului trecut în care „s-au făcut mai multe afirmaţii defăimătoare”

Într-o emisiune făcută înainte de alegerile locale, Laurenţiu Botin a spus, printre altele, că Armand „A încasat milioane din paguba adusa de Bechtel”. Mai exact, Botin a spus că firma pe care a condus-o Clotilde Armand înainte de a intra în politică „a primit bani de la stat” pentru „a superviza lucrări inexistente la autostrada Transilvania”. 

Pe burtieră mai scria: „Clotilde şi cenuşa în cap după marea căpuşare”

Decizia Instanţei

Postarea lui Ionel Stoica

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • geo geo
    Si nu este adevarat ca firma madamei Clotilde Armand a fost platita de statul român pentru a superviza niste lucrări care nu s-au efectuat la autostrada Transilvania ?
  • ion ion
    8700 lei e onorariul lu' tanti aia prietena cu Clotilda? Care incaseaza milioane de la primarie desi exista birou de avocatura in primarie?
  • andipanda andipanda
    Sa plateasca ca ne-am saturat de vorbe in vant la unele televiziuni. Sa plateasca pana le sar capacele.
  • Adi Adi
    Ha, să plătească prostul.
  • B.A.M B.A.M
    Nu cred SIMONA, doar acum câteva săptămâni erau pe cai mari la CNA că vor să le amâne noile televiziuni, că nu le-au venit echipamentele deja ACHIZIȚIONATE...
  • SIMONA SIMONA
    Realitatea va da faliment ....

Trimite un comentariu

sus