Skip to main content

VIDEO. Coca-Cola, pierderi la bursă după ce Cristiano Ronaldo a mutat două sticle la o conferinţă de presă

 
Foto: GSP
Foto: GSP

Brandul Coca-Cola a înregistrat pierderi la bursă după ce Cristiano Ronaldo, starul naţionalei Portugaliei, a mutat două sticle la o conferinţă de presă de la Euro, din data de 14 iunie.

Publicitate

Gestul portughezului a adus un efect puternic pentru Coca-Cola, sponsor Euro 2020, care a înregistrat o scădere de 1,6% la bursă, scrie GSP.ro.

Conform sursei citate, valoarea acţiunilor companiei a scăzut de la 242 de miliarde de dolari la 238 de miliarde de dolari.

Cristiano Ronaldo nu suportă Coca-Cola. „Beţi apă!”

Cristiano Ronaldo a făcut un gest neobişinut la o conferinţă de presă înainte de meciul Ungaria-Portugalia.

Ronaldo a luat două sticle de Coca-Cola (unul dintre sponsorii competiţiei) şi le-a dat la o parte. În loc lor a pus o sticlă de apă şi le-a spus jurnaliştilor: „Beţi apă!”.

VIDEO. Momentul lui Cristiano Ronaldo de la conferinţa de presă

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Maximilian Luca Maximilian Luca
    Așa cum a menționat și Geo, a avut contract chiar cu Coca-Cola, însă viața de sportiv îl obligă și la un regim de viață sănătos, nu are voie să consume nici bere și nici bomboane lichide - adică sucuri, și imediat după meci nu poate bea nici măcar apă (poți să consumi apă după un sfert de oră de repaos, nu imediat).

    Coca Cola nu este afectată de acest gest.
    Băuturile acidulate se confruntă totuși cu scăderi ale consumului, însă cifra de afaceri a giganților din acest domeniu este în continuare ridicată, pentru că aceștia vând și alte tipuri de băuturi, inclusiv apă.
  • Marius Marius
    Degeaba a ajuns la un anumit statut social, ***!
  • geo geo
    Nu are contract cu concurenta. A devenit moralist. Dupa ce prin anul 2006 a filmat - si a fost platit - pentru o campanie Coca Cola pentru Asia !
  • anonim anonim
    ba acum stii cum este! nu e chiar sanatos sa consumi pepsi! apa da fiindca aia iti confera setea! si in fond fiecare bea ce ii place! adica nu pepsi toata lumea! asta este! sportivii in timpul meciurilor mi se pare corect sa bea apa! asta ii ajuta sa se hidrateze nu pepsi! nu face misto sau caterinca cristiano ronaldo stati linistiti!
  • Beyhave Beyhave
    Probabil are contract cu Pepsi
  • DODO DODO
    fițe de vedeta Aveam impresie buna dar a dat cu palma Ar trebui sa stie dupa atitia ani ca banii lui sint si de la sponsori

Trimite un comentariu

sus