Skip to main content

Cofondatorul Skype vine în România. George Buhnici, Radu Georgescu şi Sebastian Burduja, la eveniment

 
Jonas Kjellberg, cofondatorul Skype, vine în România să participe la un eveniment tech în Iaşi. Sursa foto: captură YouTube
Jonas Kjellberg, cofondatorul Skype, vine în România să participe la un eveniment tech în Iaşi. Sursa foto: captură YouTube

Jonas Kjellberg, cofondatorul Skype, vine în România pentru a susţine o prelegere despre cum arată viitorul în business. 

Publicitate

Alături de el vor participa şi alţi experţi în tech la un eveniment  de specialitate în Iaşi, au anunţat organizatorii.

Este vorba despre summitul IQ Digital, care anul acesta va oferi acces şi publicului. Evenimentul are loc vineri, 27 mai, pe scena Teatrului Naţional "Vasile Alecsandri" din Iaşi, iar intrarea este gratuită.

Cine e Jonas Kjellberg?

Summitul IQ Digital reuneşte mai mulţi experţi internaţionali în tehnologie, dar şi antreprenori tech din România.

Participă:

  • noul ministru al Digitalizării, Sebastian Burduja, care va lua parte la dezbaterea despre transformarea digitală a statului, împreună cu lideri de opinie din zona tech.
  • Sergiu Manea, CEO BCR şi Marian Ignat, Director Executiv Distribuţie Retail vor discuta despre schimbările necesare în mediul de afaceri pentru ca antreprenorii să fie pregătiţi pentru viitor
  • o serie de antreprenori şi experţi IT, precum George Buhnici (producător de conţinut), Radu Puchiu (expert în e-guvernare), Delia Iliasa (managing partner SanoPass), Alexandru Holicov (fondator Adservio), Dan Zaharia (fondator Fab Lab Iaşi)
  • Lista speakerilor se va actualiza constant, pe site-ul oficial al summit-ului.

Capul de afiş este însă cofondatorul Skype. Jonas Kjellberg a fost şi CEO al Campuz Mobile (cumpărat de Vodafone), a fondat Player.io (cumpărat de Yahoo!) şi a condus board-ul iCloud (cumpărat de Apple). Acum e investitor în BCG Digital Ventures şi Gear Up Ventures.

Iar un alt invitat special al summit-ului de la Iaşi este futurologul Richard van Hooijdonk – CEO al Trendforce.one, care va prezenta nu doar scenarii, ci şi soluţii la proplemele cu care urmează să ne confruntăm în viitorul apropiat.

Acesta e cunoscut pentru ideile sale neconvenţionale, fiind invitat destul de des să vorbească despre "ce urmează" în organizaţii precum Meta, IBM, Google sau Microsoft.

Conceptul IQ DIGITAL a fost gândit de echipa Upgrade 100 alături de George – o inovaţie BCR – ca un format informativ şi educaţional hybrid media, se arată într-un comunicat.

Iaşi este primul mare oraş unde se lansează conceptul în formatul de eveniment cu public.

Autor: Alexandra Irimiea alexandra.irimieapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • La pomana La pomana
    Bunici cred ca vrea o licenta gratis de Skype, altfel nu vad de ce ar baga capul în poza.

Trimite un comentariu

sus