Skip to main content

Vineri, seara comediei la Diva. Ce filme a pregătit în iunie

 
Paul Rudd şi Jennifer Aniston în Wanderlust. Sursa foto: Diva
Paul Rudd şi Jennifer Aniston în Wanderlust. Sursa foto: Diva

Dacă e vineri seară, e comedie pe Diva. Televiziunea a inclus în grilă o serie de comedii cu actori de renume, printre care Jennifer Aniston, Debra Messing, Ben Stiller, Russell Brand, Pink şi Christina Aguilera.

Publicitate

Comediile se vor difuza pe parcusul lunii iunie, în fiecare seară de vineri, de la 21:00.

3 iunie - O tipă... dezastru (Trainwreck, 2015), cu Amy Schumer şi Bill Hader

Filmul premiat cu titlul de Comedy Movie of the Year de către Hollywood Film Awards în 2015 o are în prim-plan pe Amy (Amy Schumer), o jurnalistă care nu are timp pentru angajamente romantice şi nu crede în monogamie, dar îşi reconsideră această poziţie atunci când îl cunoaşte pe Aaron (Bill Hader).

Filmul este o comedie savuroasă şi din distribuţie mai fac parte şi Brie Larson, Tilda Swinton, John Cena, Colin Quinn şi Marisa Tomei.

10 iunie - Cu lumea-n cap (Wanderlust, 2012), cu Paul Rudd şi Jennifer Aniston

Povestea începe când un cuplu din Manhattan este forţat de şomaj să caute alte stiluri de viaţă, mai puţin costisitoare, cum ar fi cel într-o comunitate rurală în care guvernează iubirea liberă.

Cât durează ca doi carierişti să intre în pace şi armonie cu natura? Alături de ei mai sunt şi actorii Justin Theroux, Alan Alda, Malin Akerman şi Kathryn Hahn. Pentru rolul din acest film Jennifer Aniston a primit distincţia Favorite Comedic Movie Actress la ediţia din 2013 a Galei People's Choice Awards.

17 iunie - Surpriză: vine Polly! (Along Came Polly, 2004), cu Ben Stiller, Jennifer Aniston şi Debra Messing

Povestea începe cu Reuben (Ben Stiller), o persoană calculată, care are o aversiune faţă de risc şi de aceea s-a specializat în a juca la sigur, care o reîntâlneşte pe fosta sa colegă de clasă, Polly (Jennifer Aniston), o persoană amuzantă, care îşi trăieşte viaţa din plin, bucurându-se de orice ocazie fără limite.

Totul se schimbă după ce cei doi se revăd la o petrecere. Parte din distribuţie sunt şi actorii: Kevin Hart, Philip Seymour Hoffman, Alec Baldwin şi Hank Azaria.

24 iunie-  Adu-l urgent pe scenă! (Get Him to the Greek, 2010), Jonah Hill, Russell Brand şi Elisabeth Moss

Un intern de la o casă de discuri a primit o misiune de care depinde cariera lui: să meargă la Londra ca să aducă un celebru start rock la The Greek, celebră sală de concerte din Los Angeles, pentru un concert care ar urma să fie primul dintr-un turneu de relansare.

Dar vedeta, Aldous Snow (Russell Brand), are alte planuri. Starurile prezente în distribuţie sunt: Mario Lopez, Pink şi Christina Aguilera.
 

Autor: Alexandra Irimiea alexandra.irimieapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus