Skip to main content

VIDEO. Filmul lui Octavian Strunilă a intrat in cinematografe. Povestea comediei cu actori din Las Fierbinţi

 
VIDEO. Filmul lui Octavian Strunilă a intrat in cinematografe. Povestea comediei cu actori din Las Fierbinţi

VIDEO. Complet Necunoscuţi a intrat în cinematografe. Filmul lui Octavian Strunilă se vede, din aceast weekend, pe marile ecrane din ţară. 

Publicitate

Este primul lungmetraj regizat de Strunilă, o adaptare după un film de Cartea Recordurilor. Actorul a spus povestea comediei care are şi actori din Las Fierbinţi în distribuţie în Studioul Paginademedia.ro, acum două luni. S-a întâmplat chiar înainte de lansarea filmului la TIFF. 

Printre actorii din film se numără Leonid Doni (Robi din Las Fierbinţi), Anca Dumitra (Gianina din Las Fierbinţi) şi Ada Galeş. Strunilă apare şi el, preţ de o secvenţă, în propriul film - joacă rolul unui băiat cu pizza. 

De notat că pelicula Complet Necunoscuţi a prins viaţă în pandemie, într-o perioadă dificilă. Chiar s-a şi întâmplat un moment mai delicat, chiar înainte de startul filmărilor, când unul dintre actori s-a îmbolnăvit de Covid-19. Strunilă a povestit cum s-a repliat şi pe cine a găsit în loc, în discuţia cu Petrişor Obae (editorul Paginademedia.ro). 

VIDEO. Octavian Strunilă îşi lansează primul film de lungmetraj


Premisa: Cât de mult intrăm în viaţa partenerului nostru?


Într-o seară la un pahar de vin, şapte prieteni (soţ-soţie, iubiţi, amici), intră într-un joc periculos: pun telefoanele pe masă şi hotărăsc ca la tot ce primesc în acea seară, telefoane, mesaje, mail-uri, să răspundă pe speaker sau să citească cu voce tare. De aici... totul o ia razna. 

Aceasta este, pe scurt, acţiunea filmului.

Filmul porneşte, după cum spune Strunilă, de la o premisă simplă:

„Este vorba despre cele trei vieţi pe care le are orice om, o viaţă publică, una privată şi alta secretă. Se pare că nu e chiar foarte bine să intrăm în viaţa secretă pentru că lucrurile se complică foarte mult. Întrebare e: cât de mult intrăm în viaţa partenerului nostru şi dacă merită să facem asta?


Cum de s-au gândit să-l facă?


Lungmetrajul „Complet Necunoscuţi” este varianta românească a filmului record „Perfetti Sconosciuti”, de Paolo Genovese, ecranizat în peste 20 de ţări.

„19 ţări s-au gândit să-l facă în 2018. De atunci au mai luat câteva ţări drepturile, printre care şi noi. L-am luat pentru că e o temă general valabilă peste tot în lume. Cu toţii avem device-ul ăsta la îndemână. Telefonul sigur îl avem noi şi în jurul acestui device se învârte toată viaţa noastră”, spune regizorul Octavian Strunilă. 

VIDEO. Trailer - Complet Necunoscuţi

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ando22 Ando22
    Am citit zilnic câte un articol despre acest film, care nu este decât o copie a unui film cu succes comercial din străinătate. Toate lucrurile exagerate sunt insignifiante. Talleyrand

Trimite un comentariu

sus