Skip to main content

Concert caritabil pentru refugiaţi. Plăteşti bilet şi donezi. Pro TV şi Kiss FM, printre iniţiatori

 
Refugiaţi din Ucraina. Sursa foto: Crucea Roşie Română (Facebook)
Refugiaţi din Ucraina. Sursa foto: Crucea Roşie Română (Facebook)

Cumperi un bilet la concert, dar de fapt donezi banii pentru refugiaţii ucraineni. Intitulat „We are One“, evenimentul caritabil va avea loc săptămâna viitoare, în Bucureşti.

Publicitate

Concertul umanitar va avea loc sâmbăta viitoare12 martie, de la ora 16.00, în Bucureşti, la Arena Naţională.

Un bilet pe gazon, chiar în faţa artiştilor de pe scena Arenei Naţionale, costă 74,99 de lei, iar unul în tribune şi pe peluză - 49,99 de lei.

Iniţiatorii acestui concert, care îl numesc „cel mai mare eveniment umanitar organizat vreodată în România“, sunt Saga Festival, Pro TV, Kiss FM, Primăria Capitalei şi Crucea Roşie. Aceştia promit peste opt ore de show live, susţinut de cei mai iubiţi artişti români şi internaţionali. Numele lor urmează să fie anunţate în curând.

„Muzica nu cunoaşte graniţe sau diferenţe între oameni. Muzica ne aduce mereu împreună. Aceasta este credinţa noastră cea mai puternică. We are ONE!

În cele mai dificile momente, este de datoria noastră să ne unim forţele şi să ajutăm“, au anunţat iniţiatorii evenimentului pe site-ul Saga Festival.

Organizatorii pun la dispoziţie celor care doresc mai multe posibilităţi de a ajuta victimele crizei umanitare din Ucraina.

Pe lângă achiziţionarea unui bilet la concert şi suveniruri semnate de vedete, aceştia pot face donaţii prin SMS, prin telefon sau transfer bancar, dar şi donaţii directe în cadrul evenimentului. 

Toate fondurile strânse în urma concertului vor ajunge la Crucea Roşie Română.

Biletele pot fi achiziţionate online. Minorii cu vârste sub 14 ani trebuie să fie însoţiti de un părinte sau de reprezentantul legal, iar cei între 14 şi 18 ani trebuie să prezinte un acord parental. 

De asemenea, copiii mai mici de 6 ani au accesul gratuit la acest eveniment.

Autor: Alexandra Irimiea alexandra.irimieapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mascarica Mascarica
    Oricum Ucraina este împotriva romaniei

    Oricum Pro TV spulbera Antenuta Zero. Asta e tot ce conteaza postac.
  • Mile Mile
    Oricum Ucraina este împotriva romaniei
  • Donatescu Donatescu
    exact ei nu doneaza nimic si oricum sunt post strain

    Ca Antenuta Zero. Nu postac ? Ei au donat ceva ?
  • mark mark
    @Alex: se numește trasfer de prestigiu; nu puteau eternii Smiley, Inna etc. și cei de peste Prut (Carlos, Motans, Rimes) să nu se lipească de un eveniment care să le mai valideze încă o dată statutul de singurii care au loc în heavy rotation
  • Mile Mile
    A apărut angajatul protevist ha
  • expertul expertul
    @Alex Va fi un concert cu artisti romani si internationali, dar vor fi anuntati in urmatoarele zile. @Revoltat Andi moisescu este un om inteligent si echilibrat care sustine pozitia Ucrainei. Olivia e cam dusa, dar pozitiile ei n-au legatura cu compania ProTV. Dupa parerea mea Andi ar trebui sa se desparta de Olivia, dar nu e treaba noastra sa ne implicam in viata personala a altor persoane. Daca Andi Moisescu isi insuseste pozitiile sotiei atunci ar trebui concediat urgent de ProTV. Andi trebuie judecat pentru ce face el in spatiu public, nu pentru tampeniile debitate de Olivia.
  • mile mile
    exact ei nu doneaza nimic si oricum sunt post strain
  • Miloc Miloc
    Suntem in luna martie. Dar audientele in prime-time si ziua unde sunt ?
  • Alex Alex
    Platesti bilet pentru ce? Concert, cantari cu cine?
    Daca vrei sa donezi pentru Ucraina o poti face deja. Din fotoliu. De acasa
  • Revoltat Revoltat
    Am văzut la ProTv ca prezintă Esca cu Moisescu. Același Moisescu care e cu Olivia Steer, prietena Sosoacei? Probabil e prietena de familie pentru ca nu l-am auzit pe Moisescu sa zică ceva legat de poziția soției lui. Din respect pt campanie și munca sinceră a oamenilor care organizează asta, poate renunta sa prezinte. Sau poate urca pe scena și spune ceva despre cum Sosoaca și Olivia au postări identice contra mass media. Unde lucrează și el,in televiziunea care face “romania, te iubesc”. Poate ar trebui sa prezinte cei de acolo. Nu mai zic de postările Olivier Steer Moisescu cu glorie rușilor și miștourile la adresa “actorasului” Zelensky. Ca așa îl numește ea la mișto. Ea fiind nu știu ce, ca pe Facebook scrie ce a făcut acum 10 ani ca job. Moisescu, lasă ne !!! Mai bine prezinți ceva Oliviei
  • Howard Howard
    Bineînțeles că PRO TV se implică. Dă clasă tuturor!

Trimite un comentariu

sus