Skip to main content

FOTO. Cine sunt concurenţii în noua emisiune matrimonială de la Kanal D, Casa iubirii

 
FOTO. Cine sunt concurenţii în noua emisiune matrimonială de la Kanal D, Casa iubirii

Kanal D anunţă cei 14 concurenţi din noua emisiune matrimonială „Casa iubirii”, show matrimonial care a luat astăzi, 4 aprilie, startul. 

Publicitate

Reality show-ul „Casa iubirii” va putea fi urmărit de luni până vineri, de la 10:00 şi 17:00, şi în fiecare weekend, sâmbătă şi duminică, de la 16:00 şi de la 19:00. 

Despre format. 14 concurenţi, 7 fete şi 7 baieti, vor intra în Casa iubirii pentru a-şi găsi dragostea. La capătul acestei experienţe vor exista doi câştigători, o fată şi un băiat, fiecare dintre aceştia intrand în posesia premiului de 10.000 de Euro. În fiecare săptămână a difuzarii show-ului, în Galele ce se vor desfăsura în fiecare duminică, va fi ales de telespectatori, prin vot, Favoritul/Favorita săptămânii, care va avea parte atât de recunoasterea publicului, cât şi de un premiu de 5 000 de lei.

Prezentăm, în continuare, pe cei 14 concurenţi curajoşi din Casa iubirii:

Ştefania (Ştefania Alina Drugă)

“Pentru mine, căsătoria reprezintă un legământ puternic între două persoane care îşi declară iubire eternă” 

Ştefania are 19 ani, este din Bucureşti, iar în prezent este studentă şi, ocazional, profesează ca model. Se descrie ca fiind sociabilă, amuzantă şi sensibilă. Ştefania spune despre ea că este mereu cu zâmbetul pe buze, mizezază mai mereu pe spontaneitate, caracterizându-se ca fiind o femeie puternică. Se consideră o gospodină desăvârşită, este pricepută la gătit, talent cu care speră să îşi impresioneze viitorul partener de viaţă. 

Corina (Corina Niculescu) 

“Căsătoria este pentru mine un legământ pe care mi-aş dori să îl fac o singură dată în viaţă”

 Corina are 28 de ani, este din Bucureşti şi a absolvit Facultatea de Administraţie Publică. Îşi doreşte să intalnească în “Casa iubirii” bărbatul ideal.  Se descrie ca fiind o fire amuzantă, atentă la celălalt şi carismatică. Consideră că are un caracter frumos care o va ajută să găsească şi să păstreze adevărata iubire.

Bianca (Bianca Mitroi)

“Sunt sufletul petrecerii, oamenii mă vor în jurul lor pentru că îi binedispun”

Bianca are 25 de ani şi vine din Drobeta Turnu Severin. Este solistă de muzică de petrecere, absolvind în trecut Şcoala Populară de Arte. Crede că experienţele de până acum au făcut-o să înţeleagă ce anume îşi doreşte de la un bărbat: să o facă să se simtă iubită, să o respecte şi să îi confere stabilitate. Se descrie ca fiind o fire sociabilă, sensibilă şi creativă. Totodată, subliniază că debordează de sinceritate în relaţii cu ceilalţi, dar şi că loialitatea şi devotamentul o caracterizează. Consideră că cel mai mare defect al său este impulsivitatea. 

Dori (Doriana Burean)

“Sunt complicată uneori şi cam încăpăţânată”

Dori are 23 de ani, vine din Târgu Mureş. A venit în “Casa iubirii” alături de sora ei geamănă, Larisa. Îşi doreşte ca viitorul partener de viaţă să o respecte, iar gelozia să nu îşi facă loc în relaţia lor. Se caracteriaza ca fiind amuzantă, deschisă la nou, principalul său defect fiind dat de faptul că este încăpăţânată.

Larisa (Larisa Burean)

 “Într-o relaţie, mă deranjează ca partenerul meu să nu fie atent la nevoile mele”  

Larisa are 23 de ani, este din Târgu Mureş. S-a înscris în reality show-ul “Casa iubirii” pentru a-şi găşi sufletul pereche, în viziunea sa bărbatul de care se va îndrăgosti ar trebui să-i lase timp şi pentru sora ei şi să aibă încredere în ea. Se consideră o faţă amuzantă, îşi face cu uşurinţă prieteni noi; spune că principalul său defect este încăpăţânarea.

Kinga (Lidia Persida Kinga Suto)

 “Fiecare relaţie eşuată m-a făcut să înţeleg mai bine că merit ceva mai bun” 

Kinga are 23 de ani şi profesează ca personal trainer. Se mândreşte cu mai multe medalii sportive în domeniul fitness-ului. Îşi doreşte cu tot sufletul să depăşească experienţele nefericite sentimentale prin care a trecut şi să îşi găsească, în sfârşit, jumătatea. Este o luptătoare şi a înţeles că din orice experienţă trebuie să înveţi ceva important pentru evoluţia ta.

Iolanda (Iolanda Bianca Buzilă)

“Vreau să-mi găsesc marea iubire!”

Bianca s-a născut la Topliţa, iar de 8 ani locuieşte în Austria unde lucra în cadrul unei firme de pariuri sportive. S-a înscris în show-ul “Casa iubirii” pentru a-şi găşi sufletul pereche. Are încredere că astrele vor lucra în favoarea ei, tocmai pentru că îşi doreşte atât de mult să îşi întâlnească jumătatea.

  Sorin (Sorin Rus)

“Căsătoria pentru mine reprezintă o schimbare importantă în viaţă şi totodată întregirea sufletului şi a inimii unei persoane”

Sorin Rus are 28 de ani, născut în Satu Mare, este antrenor de fitness. A absolvit Colegiul tehnic Ion C. Brătianu, din Satu Mare. A venit în “Casa iubirii” pentru că doreşte o experienţă cu totul nouă, care să îl facă să simtă “fluturi în stomac”. Îşi doreşte să fie plăcut surprins şi, de asemenea, să suprindă plăcut la rândul său. Se caracterizează ca fiind o persoană pozitivă, luptătoare şi foarte activă. Visează să îşi întâlnească sufletul pereche şi speră ca universul să “uneltească” în această privinţă.

Radu (Marian Radu Niţu)

“Căsătoria reprezintă lucrul cel mai de preţ. Mi se pare a fi o decizie uriaşă care trebuie luată doar împreună cu persoana potrivită”

Marian Radu Niţu are 25 de ani, este din Slobozia, Ialomiţa. Lucrează ca vânzător/gestionar la un pet shop. Speră ca în “Casa iubirii” să îşi găsească fericirea. Doreşte să întâlnească pe cineva potrivit, deoarece până acum nu prea a avut noroc în dragoste. Crede că  a venit timpul să întâlnească acea persoană care să îi fie alături mulţi ani de aici înainte.

Robert (Andrei Robert Dobre)

 “Sunt o persoană foarte iubitoare. Mă ataşez foarte repede de cineva”

Andrei Robert Dobre are 34 de ani, e din Bucureşti şi este antreprenor. Consideră că cea mai mare calitate a lui este că iubeşte din tot sufletul, respectă persoana iubită şi este foarte atent la tot ceea ce îşi doreşte aceasta. Nu îi plac relaţiile pasagere.

În urma unei relaţii eşuate, speră ca norocul să îi surâdă şi să îşi găsească în “Casa iubirii” jumătatea mult visată.

Cristian (Mihai Cristian Capriceană)

“Îmi doresc ca în <Casa iubirii> să îmi găsesc jumătatea!”

Mihai Cristian Capriceană are 19 ani, este din Bucureşti şi este student la Drept. Se descrie ca fiind comunicativ, amuzat şi foarte optimist. Are încredere în steaua lui norocoasă şi îşi doreşte să îşi găsească sufletul pereche în cadrul emisiunii. Nimic nu este mai frumos decât să îţi trăieşti viaţa alături de o persoană pe care o admiri, pe care o preţuieşti, iar Mihai îşi doreşte din suflet să o întâlnească pe această persoană.

 Flavius (Flavius Florin Jucu)

“Căsătoria este, pentru mine, un act nobil, şi sunt convins că atunci când spui <da>, acesta este este unul dintre cele mai frumoase sentimente pe care le experimentezi”

Flavius Florin Jucu, din Timisora, are 24 de ani. Este foarte activ în mediul online, ca  TikTok-er. Urmează cursurile Facultăţii de Ştiinţe Politice. Se descrie ca fiind sincer, motivat, fidel şi consideră că acestea sunt calităţi care îl vor ajuta enorm într-o viitoare relaţie.  Consideră că, indiferent de situaţia în care se află, poate întoarce totul în favoarea lui. 

Mihai (Mihai Dunca)

 ”Vreau să trăiesc la intensitate maximă totul, să simt că sunt viu! Căsătoria reprezintă pentru mine un pact între două persoane, în care amândoi ar trebui să rămână loiali, până în ultimele clipe”

Mihai Dunca are 23 de ani, este din Arad, şi este asistent medical generalist. Se descrie ca fiind un băiat simplu, de la ţară, simpatic, carismatic şi vulcanic totodată. Îşi doreşte din tot sufletul să îşi întâlnească marea iubire în cadrul acestei emisiuni.

 Cătălin (Cătălin Comăniţă)

“Îmi doresc să particip la <Casa Iubirii> pentru experienţe noi. Căsătoria pentru mine înseamnă fericire. Soţia mea ar trebui să aibă simţul umorului. Căminul pentru mine este … liniştea”

Cătălin Comăniţă are 24 de ani, este din Constanţa, este antrenor de fitness. Munceşte de la 16 ani, îşi doreşte independenţă financiară. Se descrie ca fiind glumeţ şi sociabil, cu un temperament vulcanic, iar într-o relaţie îl deranjează lipsa de încredere, gelozia. Întotdeauna şi-a dorit să fie cel mai bun.

GALERIE FOTO. Concurenţi Casa iubirii de la Kanal D

  • Bianca Mitroi - Casa iubirii
  • Cătălin Comăniţă - Casa iubirii
  • Marian Radu Niţu - Casa iubirii
  • Andrei Robert Dobre - Casa iubirii
  • Sorin Rus - Casa iubirii
  • Ştefania Alina Drugă - Casa iubirii
  • Corina Niculescu - Casa iubirii
  • Mihai Cristian Capriceană - Casa iubirii
  • Doriana Burean - Casa iubirii
  • Flavius Florin Jucu - Casa iubirii
  • Iolanda Bianca Buzilă - Casa iubirii
  • Lidia Persida Kinga Suto - Casa iubirii
  • Larisa Burean - Casa iubirii
  • Mihai Dunca - Casa iubirii
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Postacila Postacila
    oricum va fi mult peste acasă

    Si Kanal D oricum e cu mult peste Antenuta Zero in audiente. Nu zici asta postac ?
  • Mile Mile
    ABC oricum va fi mult peste acasă
  • Johnson Johnson
    Doar 10 000 euro pt atatea saptamani de balci? Mai bine bagi la pariuri sportive si nu te faci de *** la tv :)))
  • abc+ abc+
    Se vede că emisiunea este filmată și produsă de români, nici nu se compară cu Puterea dragostei, și prin asta mă refer că este o emisiune plicticoasă, parcă se filmează din buncăr, așa întuneric e pe acolo.

Trimite un comentariu

sus