Skip to main content

Care sunt cele mai bune reclame de pe YouTube? Platforma anunţă un concurs

 
Foto - Pexels
Foto - Pexels

YouTube vine cu un concurs pentru retaileri. Care sunt cele mai bune reclame de pe platformă? 

Publicitate

Google încearcă să afle răspunsul la întrebare printr-un concurs. Se intitulează „Video for Retailers” şi este dedicat comercianţilor care au avut campanii publicitare video pe YouTube.

Pentru a se înscrie în competiţie, companiile sau agenţiile lor trebuie să trimită campaniile sau spoturile video pe care le-au promovat începând cu 1 octombrie 2021 pe YouTube, anunţă oficialii companiei. 

Vor fi premii pentru cinci categorii, iar YouTube anunţă şi câteva reguli: 

Cel mai bun video din categoria retail: spotul trebuie să respecte îndrumările Google pentru reclame video.

Cel mai bun canal de YouTube: Canalul YouTube trebuie să respecte guideline-urile existente la nivel de conţinut: este organizat, cu potenţial de a atrage vizualizări şi abonaţi. 

Cea mai bună campanie de branding.

Cea mai bună campanie de conversii: Vânzările sau lead-urile sunt conversii finale dovedite prin cifre. 

Retail ads leaderboard: Cea mai creativă reclamă pe care utilizatorii au ales să o urmărească şi distribuie în 2021. Categoria selectează cele mai populare reclame care au rulat pe YouTube în perioada 1 octombrie 2021 - 31 decembrie 2021.

La această categorie „companiile nu se pot înscrie, spoturile vor fi selectate în funcţie de mai mulţi indicatori relevanţi, precum vizualizările organice, rata de vizualizare (timpul mediu vizualizat dintr-o reclamă) sau rata de interacţiune, spun cei de la YouTube. 

Juriul este format din echipa locală Google România şi specialişti video Google. Înscrierile în concursul „Video for Retailers” se pot face până la data de 31 decembrie, pe pagina competiţiei. Premiile „Video for Retailers” for fi acordate în cadrul unui unei gale ce va avea loc pe data de 8 februarie 2022.

VIDEO. Concurs - Video for Retailers

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus