Skip to main content

Start pentru concursul „Coperta Anului 2021”. PressOne, partener în proiect

 
Start pentru concursul „Coperta Anului 2021”. PressOne, partener în proiect

Au început înscrierile pentru concursul „Coperta Anului 2021 în România”. Este organizat de Dreamstime, platformă cu imagini stock, alături de partenerii PressOne şi Cărtureşti

Publicitate

Competiţia este dedicată ilustraţiilor de copertă de carte. Pot participa editurile sau graficienii care au publicat cărţi cu coperţi originale în perioada 2020-2021. Sunt acceptate atât coperţile care folosesc materiale stock, cât şi cele cu conţinut exclusiv original, spun organizatorii. 

Vor fi şi premii în bani, cât şi abonamente gratuite care permit licenţierea imaginilor cu licenţă internaţională pe viaţă şi cu drept de folosire pentru viitoare coperţi de carte în tiraj nelimitat.

Va fi un premiu special în valoare de 3000 de euro şi alte trei premii celor mai frumoase trei coperţi, după cum urmează: Locul I - 2000 de euro, Locul II - 1500 de euro, Locul III - 1000 de euro, după cum mai anunţă reprezentanţii Dreamstime. 

Participarea este gratuită şi pot fi înscrise maximum trei coperţi de cărţi deja publicate. 

Etapele concursului:

• 15 septembrie - 30 octombrie - Start înscriere lucrări
• 15 octombrie - 22 octombrie - Coperţile înscrise vor fi analizate, comunitatea votează. Juriul va alege câştigătorul premiului special
• 26 octombrie - Anunţarea câştigătorilor

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus