Skip to main content

VIDEO. Conflictul dintre israelieni şi palestinieni, într-un film la B1 TV. Netanyahu, premierul israelian, personaj principal

 
VIDEO. Conflictul dintre israelieni şi palestinieni, într-un film la B1 TV. Netanyahu, premierul israelian, personaj principal

VIDEO. B1 TV anunţă un documentar despre istoria conflictului dintre israelieni şi palestinieni. Se numeşte „Netanyahu în război” (Netanyahu at war) şi este o amplă anchetă marca Frontline/PBS. 

Publicitate

Va fi difuzat în exclusivitate în România, duminică, 30 mai, ora 15:30.

Benjamin Netanyahu, premierul israelian, este portretizat în acest film, de la perioada de adolescenţă petrecută în SUA, la momentul în care a devenit erou naţional, eliberând ostaticii cursei Sabena, în 1972, ca membru al forţelor speciale de intervenţie, şi până la ascensiunea sa politică de după anii 90.

Filmul prezintă momente care au marcat istoria acestui conflict, războiul din 1967, Acordurile de la Oslo, Summitul de la Camp David, asasinarea premierului israelian Yitzhak Rabin, dar şi personalităţi care s-au aflat în centrul conflictului, Shimon Peres, Yitzhak Rabin, Yasser Arafat, dar şi preşedinţii americani Bill Clinton, George W. Bush şi Barack Obama.

VIDEO. Trailer - Netanyahu în război

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Cristian Nedelcu Cristian Nedelcu
    B1 TV HD la Digi Cablu ?

Trimite un comentariu

sus