Skip to main content

VIDEO. Tribal România semnează noua campanie Cora. Se vede la TV, în online şi outdoor

 
VIDEO. Tribal România semnează noua campanie Cora. Se vede la TV, în online şi outdoor

VIDEO. Cora lansează o nouă campanie, sub sloganul „magia de acasă”. A fost semnată de agenţia Tribal România şi se vede la TV, în online, dar şi outdoor. 

Publicitate

În acest context, retailerul anunţă şi platforma de comunicare „Magia de acasă”.

Hipermarketul spune că mişcarea este parte a demersului global de repoziţionare a brandului. 

VIDEO. Noul spot Cora

„A vorbi despre familie şi despre momentele magice de acasă de la fiecare dintre noi este un teritoriu extrem de bătătorit. Astfel, am decis ca abordarea pe acest proiect să fie una foarte personală şi ne-am lăsat inspiraţi de familiile noastre.

Fiecare cadru din spot e o reflexie a vieţii de familie a celor ce au lucrat pe proiect. Şi continuăm să ne lăsam inspiraţi de noi pe fiecare componentă a platformei de comunicare”, spune Simina Zidaru, deputy managing director Tribal Worldwide România.  

Există şi un concurs. Oamenii se pot înscrie pe www.magiadeacasa.cora.ro pentru a câştiga un coş de cumpărături sub formă de voucher.

Echipele implicate în campanie

Tribal Worldwide România:

Simina Zidaru (deputy managing director & creative director), Ruxandra Popescu (client service director), Georgiana Bulagea (copywriter), Mihaela Trandafir (art director), Elena Mihai (account manager), Camelia Dobre (account manager), Oana Nichiforov (social media manager), Andrei Soare (development director), Denisa Dumitrescu (junior web developer), Sorin Paraschiv (web developer).

cora România:

Ana-Maria Costea (Marketing Director), Adalgiza Ciobanu (Consumer Insights Manager),  Marilena Cȋrsteanu (Marketing Omnicanal Manager), Camelia Popescu (Advertising, Communication and CSR Manager).

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • david david
    Angajati fara sa poarte masca corect, parcare subterana cu ventilatia oprita si cele mai mari preturi. Asta in Bacau. Sigur revin dupa ce vad reclama asta obosita :)
  • An An
    Nimic iesit din comun...nici nu stii la ce face reclama... cora avea un voice over si un slogan statement... stii de ce revii la Cora... Poate ii faceam un remake la jingle-ul Stii de ce revii, si as mai fii adaugat Stii de ce revii/Stii de ce comanzi, ca sa fie si un pic la zii...

Trimite un comentariu

sus