Skip to main content

VIDEO. Contondentul Cosmin Prelipceanu! Moderatorul, prestaţie agresivă cu Dacian Cioloş invitat

 
VIDEO. Contondentul Cosmin Prelipceanu! Moderatorul, prestaţie agresivă cu Dacian Cioloş invitat

VIDEO. "O bună demonstraţie pentru jurnaliştii de la jurnalism de AŞA NU!", "Sunteţi la fel ca Gâdea!", "Digi 24, vă faceţi de râs", "Antena 24 este aici", "Îmi este greaţă de un astfel de jurnalism".

Publicitate

Sunt doar câteva dintre cele peste 1,200 de comentarii la dialogul Cosmin Prelipceanu - Dacian Cioloş, de pe Digi 24, postat pe pagina liderului USR Plus. Toate comentariile în aceeaşi notă.

Până şi Dacian Cioloş a schimbat textul postării. De la un neutru "Copreşedintele USR Plus, Dacian Cioloş, în direct la Digi 24 despre cele mai noi evoluţii ale crizei politice", la "Am răspuns la Digi 24 unui interogatoriu interesant. Sper că s-au auzit şi răspunsurile."

Ce s-a întâmplat?

Reacţiile au venit la prestaţia lui Cosmin Prelipceanu, foarte agresiv în dialogul cu Dacian Cioloş. Un dialog în care moderatorul Digi 24 l-a apostrofat pe Cioloş pentru că pe moţiunea de cenzură împotriva Guvernului sunt şi semnături AUR.

Pe tot parcursul discuţiei, Cosmin Prelipceanu vorbea apăsat de "parteneriatul" USR-Plus AUR, de faptul că AUR (un partid "antieuropean, xenofob, neofascist") şi USR Plus sunt "parteneri". Dacian Cioloş a explicat în timpul discuţiei că nu este vorba de "parteneriat", ci doar despre o moţiune de cenzură. 

Prelipceanu a punctat acuzator câteva dintre poziţiile AUR cu întrebări legate de asocierea USR Plus cu valorile partidului condus de George Simion. 

Câteva fragmente:

"Cum explicaţi la Bruxelles, în contextul acesta complicat, că sunteţi parteneri cu un partid antivaccinist, antieuropean, antioccidental, xenofob, neo fascist?", a început Prelipceanu.

"Nu suntem parteneri cu un astfel de partid", a fost răspunsul lui Cioloş.

Prelipceanu: Nu sunteţi parteneri cu AUR, cu care aţi semnat o moţiune de cenzură?

Cioloş: Nu, nu am semnat niciun acord, nu avem obiective politice comune.

Prelipceanu: Aveţi un obiectiv comun, să daţi jos Guvernul. Sunt partenerii dumneavoastră".

Prelipceanu vorbeşte în continuare de "un proiect politic al USR Plus cu cei de la AUR" şi mitraliază cu poziţii ale partidului lui George Simion legate de certificatul verde şi de vaccin "e apertheid medical, sunt seruri experimentale etc."

Moderatorul continuă să puncteze "parteneriatul" USR cu astfel de partid care "face campanie împotriva vacinării".

"Nu împărtăşim nicio viziune politică cu cei de la AUR", a fost răspunsul lui Dacian Cioloş.

"Credeţi că merită ca un astfel de partid care este îndreptat împotriva oamenilor să ajungă în politica mare şi să fie capabil să dea jos Guvernul pe mâna dvs.?" a mai întrebat Prelipceanu. L-a şi apostrofat pe liderul URS Plus: "Nu vă gândiţi la soluţii de Guvernare, ci să vă împăcaţi cu cei de la PNL".

VIDEO. Momentul Prelipceanu - Cioloş de la Digi 24:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Când o să mă fac eu male, vleau să fiu ploglesist Când o să mă fac eu male, vleau să fiu ploglesist
    Simpatice foc comentariile rezistenților. Numai ei au voie să fie scrâșniți și agresivi, când li se întâmplă lor să fie expuși la o asemenea atitudine, devin brusc niște biete victime abuzate și traumatizate.
  • Robert Robert
    *** .. interviu demn de Antena 3
  • B.A.M B.A.M
    @Livia Pilă, de când Marius Pancu e o așa "eminență"? Am văzut cum face interviuri și cum prezintă... E praf! De unde până unde admirația asta a voastră?!?!
  • Debabac Debabac
    ***e, un coate goale, care incearca sa *** și el ceva de la puterea actuala.
  • dan dan
    E mare si degeaba. Atat de plin de ifose...
  • Adrian Adrian
    Sa pui de câte 2-3 ori aceiași intrebare? Ori ești un pic dus, ori ești rău intenționat.
  • Mariana Mariana
    Mare și agresiv nesimtit cu invitați valoroși, care merita sa fie ascultați! Insista cu o întrebare ce nu tine de usr+ și vorbește peste peste d-ul Cioloș. L-a invitat ca să-și arate susținerea Cacatului. Susține imbecilii pnl și se considera jurnalist deontologic. Trebuie sancționat și avertizat sa nu repete acest comportament huligani.
  • Livia Pila Livia Pila
    Prelipceanu ar trebui sa ceara, sa i se aducă excelentele interviuri ale lui Marius Pancu sa nai mai învețe și el un pic de meserie. Unde mai pui ca același Prelipceanu se da mare profesor la o școală de jurnalism cam fantomă înființată nu prea, se știe cum și pe ce baza legala de Digi 24.
  • nicolaie apolzan nicolaie apolzan
    PRELIPCENE
    Sti ce inseamna reaua credință, mistificarea grosolană a realității, manipularea din întrebări,ASTA ai facut cu dl Ciolos,parca era un interogatoriu facut de procurorul Stoica Dorel zis BRAZDA-BURUIANA,care si-a batut joc de toti manifestantii din 10 august.
    MOGULUL Digi24 care a facut sport de performnata in care lupta o castiga cel mai intelligent folosindu-se de forta adversarului-sport numit JUDO,intreaba-l daca meriti sa continui la acest post TV,bagandu-l in troaca Antenelor,Romania Tv,Realitatea.
  • didi didi
    aduceti-va aminte de interviul luat de marele jurnalist preli gabrielei firea, pe atunci in campanie pentru al doilea mandat de primar... cum a stat ca ghiocelul si a ascultat cum firea le ataca pe cele 2 femei de la ong ul care construieste un spital din donatii.
  • didi didi
    de aia a renuntat si ctp sa mai faca emisiuni cu preli. omul e ***, prost si agresiv.
  • Eu Eu
    Hai sa fim seriosi, unde a gresit moderatorul? Rolul unui moderator este sa puna intrebari tocmai pentru ca publicul sa afle informatii. Nu ai cum sa vii ca copresedinte al unui partid care a avut pana acum 1 saptamana membrii in guvernul Romaniei sa spui ca nu ai niciun pact cu un partid ca AUR, din moment ce doresti sa depui motiune de cenzura, impreuna cu acestia, pentru a da jos guvernul in care tocmai USR a avut membrii.
  • BAMBAM BAMBAM
    @B.A.M

    Esti unul dintre baietii aia suparati ca i-a pus sa munceasca?

    Domnii aceia anonimi or fi moderat-o pe maxim pe Andreea Banica.
    Ma rog, si Prelipceanu a facut-o. Caruia toata redactia ii asteapta pensia ca sa revina Pancu.

    Bun, Prelipceanu bun. Aproape la fel cacucitu.
  • Radu Radu
    Pagina de media devine din ce in ce mai mult doar o publicație mediocră cu puține informații din zona media și multe cancanuri, sau păreri personale ale celor ce publica pe acest site. Daca știrile se fac după comentariile de pe Facebook , propun că mâine să faceți o știre cu titlul: contondentul Petrișor Obae, articol agresiv la adresa lui prelipceanu
  • Realia Tescariu Realia Tescariu
    Dacă ar fi avut un minimum de bun simt, Preli nu ar mai fi apărut azi. E compromis. Asa cum a fost și la TVR.

Trimite un comentariu

sus