Skip to main content

Cove, pe scaunul de co-prezentator la Cronica Cârcotaşilor, în această seară

 
Cove, co-prezentator la Cronica Carcotasilor
Cove, co-prezentator la Cronica Carcotasilor

Cronica Cârcotaşilor în formula de trei prezentatori. Ediţia din această seară a emisiunii de satiră va avea încă un co-prezentator.

Publicitate

Este vorba despre Cove, prezentatorul de la Flash Monden, care se va alătura pentru o seară cuplului de prezentatori Ioana Petric şi Dezbrăcatu.

Cove:

„Cred că nu m-am mai distrat aşa bine de ceva vreme. Gaşca de cîrcotasi e veselă şi pusă pe vânat bâlbe, bebelusele se pricep la dans şi mi-au arătat şi mie câteva mişcări, iar eu le-am oferit un scurt moment muzical. Adică, ne-am super distrat. Ioana şi Dezbrăcatu au fost colegi buni şi m-au lăsat şi pe mine să îmi fac numărul la pupitrul Cronicii. Ce a ieşit? Vedeţi diseară.”

Discutia dintre cei doi cârcotaşi si “ajutorul” lor de vineri seara, Cove, a fost despre motoare, politică, artă şi vecinii celebri.

„Pe final ne-am împrietenit aşa de bine că ne-am decis să facem o trupă de nuntaşi profesionişti care să facă atmosfera la nunţile la care ne-a antamat Dezbrăcatu.  Abia aştept să văd care sunt reacţiile oamenilor, pentru că astă seară vom avea o Cronicuţă…diferită “, spune Ioana Petric.

Ioana Petric:

„Cove a fost un simpatic şi eu sunt foarte fericită că a acceptat invitaţia noastră, pentru că am făcut echipă foarte bună. A fost cel mai diplomat cârcotaş din istoria cârcotaşilor. Este şi singurul prezentator TV care nouă ne-a dat bătăi de cap pentru că, oricât am încercat, nu l-am prins cu nicio bâlbă.

Din păcate, emisiunea durează doar două ore şi nu am avut suficient timp să îi ascultăm poveştile "scurte şi foarte scurte", dar sperăm să mai vină, pentru că aşa cum ne-am distrat acum, nu ne-am mai distrat de mult.”

 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mircescu Mircescu
    Fain mai uit tot timpul la emisiune

    Si emisiunea asta ca si Antenuta mereu locul 2.
  • Ana Ana
    @Mile, lași tu Antena 1 pentru Prima tv? Ma uimești!
  • An An
    S-a mai facut acest lucru si acum zeci de ani... A fost si Basescu coprezentator... Sa vina si nea Florin Calinescu, Brancu...e buna ideea de a se aduce coprezentatori vedete fie din trust, fie din extern...
  • Stefan Stefan
    Vai si amar de capul nostru...se duce la groapa si emisiunea asta....
  • Mile Mile
    Fain mai uit tot timpul la emisiune

Trimite un comentariu

sus