Skip to main content

Oltenii versus DigiSport. Mesaj vulgar pe stadion, blurat la TV. Ce a scris galeria Craiovei, cu „ţinta” postul de sport

 
Foto - GSP
Foto - GSP

Oltenii au comis-o, în direct la TV. Galeria echipei CSU Craiova a afişat un banner vulgar pe stadion, ţinta fiind chiar unul dintre posturile care difuzau partida, scrie Gazeta Sporturilor

Publicitate

„M**e Digi Sport”, a fost mesajul afişat de galeria Craiovei la meciul cu FCSB de aseară. 

Derapajul suporterilor a fost blurat din regie cu ajutorul unui dreptunghi albastru şi nu s-a văzut pe transmisiunea live, notează GSP. 

Conflictul dintre suporterii Craiovei şi televiziuni ar mai vechi şi s-ar lega, conform gsp, de ora la care televiziunile programează unele meciuri. 

Înaintea meciului cu FCSB, suporterii CSU anunţau că vor protesta dacă vor fi trimişi acasă la pauză. Ulterior, în ziua partidei, Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă a luat decizia ca suporterii să poată asista la meciuri pe toată durata acestora, chiar dacă ora de final trece de 21:00.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • geo geo
    Oltenii nu se cearta cu cine trebuie...nu Digisport a cumparat drepturile ptr Liga 1, ci o firma intermediara, apropiata, mai degraba, de cei de la Look...dar ce poti sa le ceri unor minti fierbinti care uita ca mai mult de jumatate din bugetul clubului favorit este asigurat de televiziunile pe care le blameaza !
  • Soby Soby
    @B.A.M Digi 24 e în prag să piardă o parte din echipă și o parte din redactori! Vor pleca la B1 TV, din 1 decembrie! Nu vor apărea în pâine până pe 13 decembrie.

    Nu cred că Digi Sport va fi în faliment ca pe modelul Telekom Sport, Telesport și GSP TV. Digi 24 poate, din cauza la plecări multe în ultima vreme și multe emisiuni scoase în ultima vreme.

    Telekom Sport a intrat în faliment din cauza că Telekom a plecat din România doar cu televiziune din cablu și internet și a rămas doar cu mobil în România, mai este și din cauza lui Enăchescu. Se va închide din Mai 2022 cică după ce vor difuza NBA, deoarece cei de la Look nu doresc să preia NBA. Declinul Telekom Sport a început prin 2018-19, când angajații Telekom Sport au fost preluați de către Look.

    Telesport a intrat în faliment pe 6 august 2010 din cauza la probleme financiare, o parte din echipă au plecat la Dolce Sport, iar alții pe la alte posturi precum GSP TV, Digi Sport și Sport.ro, înainte să se închidă a difuzat numai Darts și biliarde, și nu au mai avut drepturi pentru Liga 1 din cauza la unui conflict cu RCS & RDS, și apoi, RCS & RDS a scos din grila de programe de tot postul Telesport. Apoi, Telesport s-a închis definitiv pe 10 mai 2011, însă înainte, Telesport și-a întrerupt emisia pentru 90 de zile pe 1 ianuarie 2011.

    GSP TV a intrat în faliment din cauza unui conflict cu RCS & RDS și declinul postului a început prin 2009-10, după ce s-a lansat postul Digi Sport. A fost scos din grila RCS & RDS în mai 2011 din cauza la unui conflict cu Intact, deși în ianuarie 2012 a revenit în grila de programe doar în analogic și cablu. Tot din 15 septembrie 2012, GSP TV a devenit un canal pentru publicul masculin, și rating-ul a scăzut de ceva vreme. GSP TV a început să difuzeze programe precum biliard, Darts, poker, programe pentru publicul masculin și mai avea doar câteva producții proprii. Pe 3 aprilie 2014, GSP TV a dispărut de tot și a fost înlocuit cu un post de muzică, ZU TV.
  • claudiuu claudiuu
    B.A.M nu va fii falimentul Digi Sport tocmai au cumparat Premier League pentru cinci sezoane cu 60 de milioane de euro
  • Cătălin Rașca Cătălin Rașca
    Olteni dăă, ce sa le ceri
  • B.A.M B.A.M
    Ăsta da spirit critic! Se pare că nu a murit ÎNCĂ în lumea televiziunii! (Mă refer aici la critica "pe bune", nu la cea de tip "propagandă"!!!)
    E curios cum de cei de la DIGI Sport nu i-au în seamă solicitărilr PUBLICULUI LOR FIDEL (că altul chiar nu au de unde)...
    Se plănuiește cumva falimentul postului cumva, pe modelul Telekom Sport???

Trimite un comentariu

sus