Skip to main content

PLECARE. Cea mai veche „voce” de la Digi24 lasă staţia. Merge la Antena 1

 
PLECARE. Cea mai veche „voce” de la Digi24 lasă staţia. Merge la Antena 1

Plecare importantă de la Digi24. Cea mai veche „voce” a staţiei pleacă după zece ani.

Publicitate

Este vorba despre Cristi Dumitrescu, care era Voice Over al postului încă de la lansare.

Din informaţiile Paginademedia.ro, ar urma să se alăture postului Antena 1. Acolo ar urma să fie Voice Over la Observator.

Contactat de Paginademedia.ro, acesta a confirmat plecarea, însă nu a comentat cu privire la viitoarea s-a destinaţie

În legătură cu plecarea de la Digi24, acesta a spus:

„Sunt de aproape 10 ani parte din proiectul Digi24. Acum, că mă uit în urmă, pare foarte foarte mult. N-am avut nicio relaţie atât de lungă. Digi24 a fost primul meu contact real cu televiziunea. Şi am avut multe de învăţat în toţi anii ăştia, de la unii dintre cei mai buni oameni din domeniu. Însă, în ultima vreme, am simţit nevoia să fac o schimbare. Să iau o gură de aer proaspăt, să văd lumea şi cu alţi ochi, să cunosc alţi oameni şi să evoluez”, a spus acesta.

De asemenea, a mai spus că în perioada următoare va lansa un podcast

Zece ani la Digi24 şi realizator DigiFM

Cristi Dumitrescu era de zece ani la Digi24, fiind cea mai veche voce a postului. În paralel, a fost şi realizator de emisiuni la DigiFM până la începutul anului trecut.

Are experienţă de peste 25 de ani în radio. A fost realizator la Radio România Tineret (1996-2001), la Fun Radio Bucureşti (2002-2003), RFI România (2003-2007) şi Radio Total (2007-2008), printre altele. 

S-a alăturat trustului Digi în 2011.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • TGR TGR
    Oricum nu putea Antena sa-l tina la nesfarist pe Daniel cu voice-over-urile pt stiri, el fiind vocea Asiei Express, Chefi la Cutite.
    E bine ca a plecat Cristi de la Digi, post care a devenit un A3 al PNL-ului.
  • Claus Claus
    El diablo, nu-ți fă mari speranțe, Antena 1 a investit în acel platou acum câțiva ani, și probabil plănuiesc să-l mai folosească încă vrei 3-4 ani de acum încolo. Și da, ai dreptate, actuala grafică a observatorului nu se potrivește cu platoul. Platoul acela are o geometrie foarte proastă, atunci când se prezintă vremea, cadrul este orbil, parerea mea. La fel și momentele în care prezentatorul/ea vine în fața ecranului acela; sau poate că Antena 1 nu știe să filmeze, habar n-am
  • Mossad Mossad
    PLECARI DE LA ANTENA 1! Sanziana Zaharia plecata in 2014, cu Mona Segall la Antena 1 s-a intors in martie pe pozitia de Show runner la PRO TV. Faceti putin research pentru a afla cine s-a mai intors.
  • El diablo El diablo
    Eu aștept si un platou nou la observator, ceva care sa se imbine cu noua grafica
    Cel de acum a fost creat special pentru grafica veche
    Si se vede ca sa uzat rău,luminile spalacite ,podeaua zgâriata dar tot rămâne cel mai practic platou din România(parerea mea)
  • Cori Cori
    Mihai nu stiu ce te impacientezi asa,"Varanul" maine, poimâine se duce in pământ si vei putea dormii linistit
    Ia vezi la măruța sa vezi ce podcast are ca il cheamă ca pe Dorian popa si il pune la bustul gol sa faca vizualizări
  • Alex Alex
    @Mihai, subscriu. Mi se pare interesant cum lumea il admira pe Morar si uita ca in toata "cariera" lui n-a produs nici macar o gluma. Pe toate le-a furat de la altii. E cel mai mare plagiator din RO, n-a avut niciodata vreo idee a lui. Din ce-am vazut pe Instagram e venerat de femei slabutze, pe care le vrajeste cu cate un citat siropos din Coelho si alte mizerii din astea create special pentru femei mai putin mansardate intelectual. Deci aia e audienta Morarului, in principiu. Ca si in cazul Maruta... e trist ca oamenii pierd timpul cu asa ceva cand ar putea sa foloseasca timpul ala mai cu folos.
  • Dana Dana
    Cristi, ești una dintre cele mai bune voci din televiziunile românești, dar și un realizator de radio remarcabil! Să ai succes! Este mereu o bucurie să te aud, oriunde ai merge!
  • Alex Alex
    @Andrei, daca vrei sa vomiti, iti recomand "podcastul" lui Maruta cu Cristina Ich, in care o numeste influencer "de top", om "de exceptie" (desi e cunoscut faptul ca fata in urma cu ***). Plus ca personajul e de-o prostie din aia rara, femeia nu poate sa isi duca nici macar o idee pana la capat. Recomand, e ceva ce nu o sa mai vezi prea curand, Maruta a fost un *** incult la PRO si continua sa fie un *** si in online. Din pacate oamenii apreciaza, din cate am vazut. Ma gandesc ca tara asta nu mai are scapare daca oamenii il venereaza pe Maruta pt. inteligenta & pe Cristina Ich pt. "reusite" si calitatea umana.
  • mihai mihai
    Haideti *** cu laudele la adresa trustului varanului securist si asa ziselor vedete de acolo, dintre care multi sunt adusi de pe la Pro TV, cum sunt cei 3 chefi care scot cele mai mari audiente de la intact, ca doar lumea nu o sa se uite la varciu si celalalt cu chelie pe care producătorii ii reciclează pe la emisiunile lor obosite. Auzi, cica morar are singurul podcast bun, cand adormi in primul minut de când incepe sa îndruge aceleași platitudini si norocul lui a fost ca buzdugan i-a mai scos pe ei doi din anonimat in vremurile lor bune.
  • Paul Paul
    Pacat, mare pacat pentru cei de la Digi24 ca l-au "scapat" din maini. O voce placuta, serioasa, profesionala si cu o usoara noblete care s-a transmis si reportajelor comentate. Il consideram un element al identitatii de brand Digi24. Lucrurile mici fac diferenta si detaliile uneori insesizabile pot influenta scorul.
    Nu sunt mare fan Observator dar sper sa fie constienti pe ce au pus mana. Sper doar sa bata poza cu mireasa - calitatea materialelor difuzate sa fie pe masura vocii.
  • Marian Marian
    Alina C, acuma a venit sa puna vocea pe mizeriile de la varanul , sau antenuta ,
  • Alina C. Alina C.
    S-a săturat și el să pună vocea pe mizeriile de la Digi :))
  • Cristi Cristi
    @Andrei: Nu o sa fie nimic din ce ai enumerat tu acolo. Ia-o ca pe o promisiune. :)
  • Andrei Andrei
    Toată lumea lansează podcast în condițiile în care 99,5% sunt bazate pe "vin la tine dar vii și tu la mine" și se rostogolesc invitatii și subiectele.Nu mai vorbesc despre oripilantele podcasturi cu așa-zise vedete care se plâng de tot felul de mizerii și fac pe victimele propriilor vieți.Cel mai dezamăgitor a fost podcastul lui Morar cu Andreea Raicu.Andreea Raicu nu mai e nimic.O plapânda cu un site de vezi-Doamne lifestyle.E genul de site care pune titluri gen:"Ce rochie a puratat Carmen Iohannis la slujba de Înviere.A ATRAS TOATE PRIVIRILE!" în condițiile în care Carmen Iohannis pare că se îmbracă în perdele uitate în podul de la Cotroceni de pe vremea lui Iliescu și când îi vezi genunchii ori leșini,ori vomiți.Revenind la ideea de podcast,sunt câteva bune(majoritatea lui Mihai Morar și Damian Drăghici) dar în rest sunt fâsuri cu mame care fac copii că le scad urmăritorii pe Instagram si așteaptă niste "încurajări" de la companii.Nu zic că un podcast trebuie să fie educativ(deși s-ar putea) dar zic că s-ar putea să fie făcute decent,cu invitați de bun-simț.

Trimite un comentariu

sus