Skip to main content

Emisiunea cu CTP, urcată cu întârziere pe youtube. CTP: "e decizia Digi 24". Cum a explicat Digi 24 situaţia?

 
Emisiunea cu CTP, urcată cu întârziere pe youtube. CTP: "e decizia Digi 24". Cum a explicat Digi 24 situaţia?

"Am înţeles. Vom reveni la formatul clasic al emisiunii Cap Limpede. Cât priveşte neurcarea pe youtube până la această oră a emisiunii de aseară, este decizia Digi24", a scris pe Facebook gazetarul Cristian Tudor Popescu ieri după amiază.

Publicitate

A continuat: "V-aş recomanda să vedeţi înregistrarea pe site-ul digi24.ro, dar acolo e ciuntită."

Ce se întâmplase?

Vineri seara, formatul emisiunii Cap Limpede a fost diferit. Claudiu Pândaru era în studio cu ministrul Vasile Dâncu, iar Cristian Popescu a intrat online. Programul s-a terminat în jur de 21.15.

Sâmbătă, până la orele după-amiezii, pe site-ul Digi24.ro era înregistrată emisiunea până la ora 21.00, fără minutele de după această oră. Înregistrarea pe youtube nu era disponibilă.

La aproximativ o oră de la postarea de pe Facebook a lui CTP, atât înregistrarea de pe youtube, cât şi bucata de după ora 21.00 au apărut online.

Cum a explicat Digi 24?

Contactată de Paginademedia.ro, Adriana Duţulescu, redactor-şef Digi24.ro a explicat situaţia:

- emisiunile se încarcă autimat pe site, oră cu oră. Cum emisiunea a depăşit ora 21.00, în primă fază ultimele 15 minute lipseau. Au fost apoi încărcate separat, iar acum este integral disponibilă. În plus, o altă problemă ţinea de dimensiunea mare a înregistrării, care nu era suportastă de site.

- în ceea ce priveşte încărcarea pe youtube, aceasta se face manual, oamenii care se ocupau nu erau disponibili sambata: unul era in concediu, iar unul avea liber.

VIDEO. Emisiunea Cap Limpede cu Cristian Tudor Popescu din 6 mai:

Postarea lui Cristian Tudor Popescu:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Leo Leo
    @SobySobea :)) cineva care a tinut minte. Da dragul meu, "sfanta treime* de la Diji pisti tăt , adica PrelipGeamu, PandAnu si NegruTintiu AU PRABUSIT masinaria Rcs-Rds, si se tot duce in jos.

    Asa ca fapt divers... Fix la fel se va intampla si cu EuroNews. Tot din cauza "enoriasilor" de la frunte....

    Stiti vb aceea Omul Sfinteste Locul, dar...pt ca e un dar, depinde si ce "om" ca sae putea efectul sa fie pe dos...cu un Pandaru, Negrutiu si Prelipceanu (sa nu mai zic, odiosii aia de invitati permanenti a lui Sefu" care invocau concedieri, si inchisori pt persoane nevaccinate...).

    CNA-ule, trezeste-te trezite-ar dracii !!!
  • SobySobea SobySobea
    @Bârdafa Dodoneț, Pândaru nu prea mai vorbește la emisiunile Digi 24, ci doar CTP și invitații lui vorbește mai mult decât Pândaru. E bine așa.

    Pândaru doar se uită și zâmbește de zici că rânjește fasolea.
  • Bârdafa Dodoneț Bârdafa Dodoneț
    După lupte seculare... A reușit și GAURA NEAGRĂ 24 să urce pe YouTube singura emisiune la care (cu mari eforturi de a ignora pândarul) mai merită să te mai uiți...
  • SobySobea SobySobea
    @lynx lynx, este o știre legată de situația emisiunii Cap limpede de la Digi 24.
  • SobySobea SobySobea
    @Leo, ziceai tu că Digi 24 are sfânta treime (Prelipceanu, Pândaru și Negruțiu) într-un comentariu.

    Pândaru încă mai este la Digi 24. El în prezent mai apare și la În fața ta (este înregistrat) și la mai multe emisiuni ale postului Digi 24 ca invitat. Negruțiu apare și el ca invitat la mai multe emisiuni ale postului Digi 24, cel mai mult la Jurnalul de seară recent.

    Digi 24 are probleme din 2019, de când postul are o tentativă de a deveni post generalist. Digi 24 difuzează filme românești din 2018, ei difuzează concerte doar de revelion din 2014 cred, ei au difuzat slujbe doar de noaptea de înviere încă de la lansare în 2012 și au doar o singură emisiune culinară difuzată în fiecare duminică de la 13:30 parcă și în pauze publicitare apare și ca rubrică.

    Noi vrem ca Digi 24 să fie întotdeauna un post de știri, ei sunt singuri în care dau știri obiective și adevărate și au o echipă de tineri profesioniști buni! Cei de la Digi nu mai vor ca Digi 24 să fie un post de știri, ci un post infotainment, adică în loc de știri bagi filme românești, filme artistice, concerte, slujbe și emisiuni de divertisment, no please!

    Mai ții minte postul Top 1 TV? Licența postului Top 1 TV s-a retras în 2013 de CNA pentru că nu a respectat structura lor de programe și în plus, Dan Diaconescu s-a lăudat că a cumpărat licența postului Top 1 TV pentru a transforma în OTV și CNA nu l-a lăsat. Așa va face și CNA cu Digi 24, dar la Digi 24, CNA îi trimite ori o scrisoare de atenționare, ori o somație publică pentru nerespectarea structuri de programe, ultima dată când Digi 24 a modificat structura de programe a fost pe 5 decembrie 2019, de când a fost prelungită licența postului Digi 24.

    Vedem mâine la CNA dacă apare la ședința următoare modificarea licenței Digi 24. Dacă apare, părerea mea este că noua structură de programe al postului Digi 24 este așa:
    -Producție proprie: 80%
    -Producții audiovizuale ale altor producători: 15%
    -Programe retransmise: 0%
    -Programe preluate: 5% (DW)
    -Programe de informare: 50%
    -Programe educative, culturale, religioase: 15% (din care educative sunt 5%, culturale sunt 5% și religioase 5%)
    -Filme: 5%
    -Programe de divertisment și alte tipuri de programe: 10%
    -Publicitate și teleshopping: 20% (din care publicitate sunt 15% și teleshopping sunt 5%)
  • lynx lynx lynx lynx
    Am râs. Apoi am plâns. Asta e știre?
  • Leo Leo
    Cat poate mintii acest "reprezentant" de la Diji pisti tăt !!!

    In plus...inca mai este pe post acest om insipid, incolor, inodor (La Pandaru ma refer)?!

    Doi la mana, cand te declari "post de stiri" nu difuzezi, filme, concerte, slujbe, si /sau emisiuni culinare! Acelea sunt pt posturile generaliste! Cum draq sa nu ai oameni in weekend! ANGAJATI FRATILOR PERSONAL si purtati-va ca un post de stiri cu Licenta Fix pt asta!

    Ce naiba pazeste CNA-ul asta...aaaa scz, mi-am amintit, CNA-ul pazeste cu sfintenie doar directivele de partid...
  • Andrei Andrei
    Wtf? :)))) Păi bre...voi nu scrieti in weekend nimic mai mult decat audiente, nici cand se intampla ceva important in media, si scrieti ca Digi a pus intarziat o emisiune pe Youtube :)))))))))))))))
  • SobySobea SobySobea
    Rușine Digi 24!
    Adriana Duțulescu, ești penibilă!
    Sper să nu aibă același soartă ca După 20 de ani, fosta emisiune a lui Pândaru, când a întârziat din grila de toamnă din 2016 al postului PRO TV.

Trimite un comentariu

sus