Skip to main content

VIDEO. Ştirile săptămânii. CTP: Nu Recorder i-a pus capac lui CAP la CAP. Gazetarul vine cu noi precizări: Eu n-am reuşit s-o conving pe Anca Simina să rămână

 
VIDEO. Ştirile săptămânii. CTP: Nu Recorder i-a pus capac lui CAP la CAP. Gazetarul vine cu noi precizări: Eu n-am reuşit s-o conving pe Anca Simina să rămână

ŞTIRILE SĂPTĂMÂNII. Cristian Tudor Popescu vine cu noi precizări legate de întreruperea emisiunii Cap la Cap pe care o făcea împreună cu Anca Simina, de la Recorder.

Publicitate

"Nu Recorder i-a pus capac lui CAP la CAP", spune gazetarul într-un text publicat pe Facebook. 

Cristian Tudor Popescu: 

"Decizia de retragere i-a aparţinut 100% doamnei Anca Simina, eu n-am reuşit s-o conving să rămână. Voinţa mea a intervenit după, când am considerat că ruperea formaţiei iniţiale pune capăt emisiunii."

De ce a venit CTP cu aceste noi precizări?

Întrucât "unii au afirmat că eu aş fi oprit CAP la CAP pentru că nu am acceptat alt moderator, şi deci n-ar fi adevărată exprimarea „dincolo de voinţa subsemnatului”. Mai era o sintagmă acolo, scrisă tot în româneşte: „încetarea apariţiei CAP la CAP în formula cunoscută”, adică Anca Simina, Cristian Tudor Popescu. Pe asta n-au vrut s-o vadă."

Ce mai scrie gazetarul despre relaţia cu Recorder:

"Recorder nu m-a presat sau cenzurat în niciun fel. De asemenea, nu a existat nicio neînţelegere financiară, iniţial eu propunându-le să particip la emisiune fără bani; dânşii au hotărât să-mi dea, totuşi, o sumă.

Am avut cea mai bună colaborare cu domnii Mihai Voinea şi Cristian Delcea. De aceea, nu exclud posibilitatea să fie reluată, în alte formate decât repauzata CAP la CAP."

Întreruperea proiectului CAP la CAP în formula Cristian Tudor Popescu - Anca Simina a fost una dintre ştirile săptămânii. O săptămână în care am semnalat noi podcasturi, ale unor nume din presa românească, dar şi topuri de interes (ce filme au urmărit românii pe Netflix) sau noi emisiuni (Aşii Amanetului de România).

Sau ce mai e nou pe Netflix (filmul cu fiica lui Cătălin Măruţă, de exemplu).

Trecem în continuare în revistă cele mai importante titluri din fiecare zi, în formatul multimedia al Ştirilor Paginademedia.

Citeşte şi: CTP nu mai face emisiunea cu Recorder: „CAP la CAP în formula cunoscută îşi încetează apariţia”. Ce spun cei de la Recorder

LUNI, 8 aprilie: Antena 1 pierde locul doi în luna cu Chefi la cuţite

Prima zi a săptămânii a venit cu analiza audienţelor lunii. Într-o lună în care Antena miza pe Chefi la cuţite, dar şi pe Te Cunosc de Undeva, postul a scăzut audienţă şi a pierdut locul doi la nivel naţional, în favoarea Kanal D. Pro TV rămâne liderul de necontestat.

Tot luni, notam revenirea în magazinele de presă, pe hârtie, a publicaţiei Nine O'Clock, după patru ani de digital. Dar şi dispariţia lui Ilie Şerbănescu, în trecut realizatorul emisiunii „Rătăciţi în tranziţie” de la Pro TV şi directorul Ziarului Financiar la finalul anilor '90.

MARŢI, 9 aprilie: Fiterman preia Ziarul de Iaşi şi îl relansează

„Ziarul de Iaşi”a fost relansat după ce a fost preluat de Fiterman. Toni Hriţac, fndatorul titlului: „Erau probleme cu o oarecare uzură de imagine în ceea ce priveşte site-ul şi printul”.

Tot marţi, am semnalat un nou podcast, cu Ela Crăciun, dar şi o nouă emisiune pe TVR cu Iuliana Tudor. Şi faptul că LIa (serialul) va mai avea un (ultim) sezon).

MIERCURI, 10 aprilie: Apare un fel de Aşii Amanetului în România

Ştirea zilei de miercuri: Vom avea un fel de Aşii Amanetului de România! History Channel va difuza emisiunea.

Tot miercuri, rezultatul unui proces: Gândul si Cancan, interzis să mai scrie despre viaţa privată a miliardarului Daniel Dineş.

Şi (încă) un nou podcast, cu jurnalista Carla Tănasie.

JOI, 11 aprilie: Ce filme şi seriale urmăresc românii pe Netflix

The Grinch şi Mother conduc clasamentul filmelor preferate de români pe Netflix. La seriale, o producţie turcească e pe primul loc. 

Şi rezultatele unui sondaj: Tinerii români consideră că televiziunea este coruptă şi folosesc sursele online pentru informare, arată un studiu. Participanţii şi-au exprimat scepticismul faţă de fiabilitatea presei şi au suspiciuni legate de corupţie în presă, afilieri politice şi campanii partizane nemarcate.

VINERI, 12 aprilie: CTP nu mai face emisiunea Cap la Cap cu Recorder

Cristian Tudor Popescu nu mai face emisiunea cu Recorder. E ştirea zilei de vineri: „CAP la CAP în formula cunoscută îşi încetează apariţia”.

Tot vineri, aflăm că filmul Tati part-time, cu Eva Măruţă, va intra pe Netflix. Şi că Sebastian Burduja a făcut o plângere penală la DIICOT după ce imaginea i-a fost folosită într-un video deep fake pe net.

La ce s-au uitat românii pe platforma Disney+ în 2023? Avatar a fost cel mai urmărit film, iar Anatomia lui Grey conduce topul serialelor

Vezi Ştirile Paginademedia de săptămâna trecută, aici: VIDEO. Fake cu Emeric Ienei în (mai) toată presa, stand-up românesc pe Netflix,Ionuţ Cristache pe online şi multe altele

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

sus