Skip to main content

CTP nu mai face emisiunea cu Recorder: „CAP la CAP în formula cunoscută îşi încetează apariţia”. Ce spun cei de la Recorder

 
CTP nu mai face emisiunea cu Recorder: „CAP la CAP în formula cunoscută îşi încetează apariţia”. Ce spun cei de la Recorder

Gazetarul Cristian Tudor Popescu anunţă, printr-o postare pe Facebook, că nu va mai face emisiunea CAP la CAP, pe care o realiza în colaborare cu Recorder. 

Publicitate

Cristian Tudor Popescu: „CAP la CAP la capăt. Mulţi urmăritori ai emisiunii CAP la CAP, relizată împreună cu Recorder, întreabă de ce întârzie şi când va fi difuzat următorul episod. Mă simt nevoit să fac următoarea precizare: nu va mai fi niciun episod. Rămân cele 7, realizate până acum.

Din motive dincolo de voinţa subsemnatului, CAP la CAP în formula cunoscută îşi încetează apariţia. Cu părere de rău pentru sutele de mii de urmăritori ai emisiunii, în direct şi înregistrată pe Youtube,  CAP la CAP se duce după CAP LIMPEDE...”, a scris gazetarul pe pagina sa de Facebook. 

Totodată, contactat de Paginademedia.ro, Mihai Voinea, jurnalist şi unul dintre fondatorii Recorder, a explicat cum s-a ajuns aici. 

„La sfârşitul anului trecut, Anca Simina ne-a comunicat că doreşte să se orienteze pe zona de investigaţie şi că nu mai doreşte să facă emisiunea. Am respectat decizia ei. Am discutat apoi cu Cristian Tudpor Popescu şi i-am propus un alt moderator, iar el a acceptat iniţial. A rămas să mai facă o emisiune cu Anca Simina în 2024, în care să se anunţe că va fi şi această schimbare de moderator.

Ulterior, Cristian Tudor Popescu s-a răzgândit. Noi i-am spus că nu avem altă opţiune şi a rămas să ne mai gândim până când a apărut această postare.

În acest moment, emisiunea Cap la Cap se opreşte pentru că domnul Cristian Tudor Popescu nu a dorit să continue cu un alt moderator, dar s-a arătat deschis la colaborări cu Recorder pe un alt format.” 

Amintim că Anca Simina a lansat deja o investigaţie care a făcut valuri, intitulată „Palatul Împăratului”, despre milioane de euro cheltuite pentru renovarea unei vile din zona Aviatorilor, despre care mai multe voci spune că ar urma să fie casa de protocol a lui Klaus Iohannis după ce îşi va încheia mandatul de preşedinte. 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

sus