Skip to main content

Din online, pe TV. Bloggerul „daddy cool” va avea rubrică la Vorbeşte Lumea, de pe Pro TV

 
Din online, pe TV. Bloggerul „daddy cool” va avea rubrică la Vorbeşte Lumea, de pe Pro TV

Pro TV anunţă o rubrică nouă la emisiunea Vorbeşte Lumea. Robert Diaconeasa, cunoscut ca Daddy Cool, se va alătura producţiei prezentate de Cove şi Lora.

Publicitate

Concret, prima apariţie a acestuia va fi marţi, 4 mai, de la ora 11:00

Daddy Cool este jurnalist, creator de conţinut, blogger şi vlogger. La „Vorbeşte Lumea” va aduce şapte ştiri din diferite domenii ( de exemplu - medical, economic, monden, curiozităţi, lansări de filme, clipuri, evenimente majore sau zile internaţionale), conform oficialilor Pro TV. 

Despre noua rubrică, Robert Diaconeasa spune:

„Sunt super fericit să mă alătur echipei Vorbeşte Lumea, cu o rubrică zilnică de ştiri menite să ne aducă zâmbetul pe buze, într-o perioadă în care tot ce auzim în jur nu e tocmai fericit. Mi-am dorit dintotdeauna să fac oamenii să zâmbească şi să-i molipsesc tare cu energia mea pozitivă, iar acum am ocazia să fac acest lucru zilnic, odată cu acest vis care devine realitate.

Televiziunea este marea mea iubire şi au durat câţiva ani buni până la întoarcerea mea pe sticlă, dar cred tare de tot că aceasta este formula cea mai potrivită şi startul unui parcurs foarte frumos în viitorul carierei mele. Sunt aici ca să rămân şi ca să le fiu celor de acasă exemplul că visurile devin realitate, atunci când muncim pentru ele şi nu încetăm să credem în cine suntem şi în potenţialul pe care îl avem.

Vă aştept cu mare bucurie începând cu data de 4 mai, în fiecare zi, de la ora 11, ca să descoperim LIVE cele mai fierbinţi, interesante, amuzante şi atipice ştiri locale şi internaţionale. Cu un strop de responsabilitate socială, pentru că îmi doresc să învăţăm unii de la alţii cum să devenim mai buni şi cum să facem lumea din jurul nostru un loc un pic mai prietenos”, spune acesta. 

Daddy Cool Robert a lucrat în presa scrisă de la 16 ani şi în televiziune, de la 18. Din 2015, şi-a lansat propriul brand digital DaddyCool.Din 2016 se implică în acţiuni umanitare. 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Andreas Andreas
    Dua, ai perfectă dreptate, dar stai liniștită, dacă nu crește până în iulie, din toamnă o vor scoate.
  • An An
    Cruceru era si inainte de a pleca la KanalD cu ribrica asta
  • Dua Dua
    Vorbește lumea a devenit o gluma in adevăratul sens al cuvântului, de cand a plecat Adela totul merge prost

Trimite un comentariu

sus