Skip to main content

Casting pentru primul show cu Dan Negru la Kanal D. „Concursul creierelor e cel mai frumos pariu pe care-l pun în televiziune”

 
Casting pentru primul show cu Dan Negru la Kanal D. „Concursul creierelor e cel mai frumos pariu pe care-l pun în televiziune”

Dan Negru anunţă primul show pe care îl va realiza la Kanal D, la doar câteva săptămâni după ce s-a alăturat postului turcesc. Este vorba despre un quiz-show, „cel mai uşor de înţeles din istoria televiziunii mondiale”, după cum a fost prezentat de post. 

Publicitate

Reprezentanţii Kanal D nu au anunţat încă numele formatului sau dacă este unul original sau achiziţionat. Au anunţat însă ca au dat startul castingului pentru noua emisiune, fiind invitaţi toţi cei care au împlinit vârsta de 18 ani. „Dacă ai un vocabular vast, îti merge mintea şi  îţi place să te joci cu cuvintele, intră în jocul nostru! E simplu: noi dăm definiţia, tu ne dai soluţia!”, au anunţat cei de la Kanal D

Dan Negru, despre noua emisiune: „E cea mai frumoasă provocare din televiziune: să căutăm oameni care au minte, oameni inteligenţi. Pe ei televiziunea din România i-a cam ocolit pâna acum. Concursul creierelor e cel mai frumos pariu pe care-l pun în televiziune, la Kanal D. Şi o să începem cu cel mai uşor de înţeles quiz show din istoria televiziunii mondiale!”

Citeşte şi: 

Interviul Lunii. VIDEO. Totul despre plecarea lui Dan Negru de la Antena 1! "Camelia Voiculescu a fost unul dintre primii oameni cu care am discutat după ce am semnat"

 
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Petre Mihaela Emilia Petre Mihaela Emilia
    Casting
  • Ed Ed
    Totuși Dan Negru a prezentat și un concurs pursânge la A1, acum circa 10 ani, se chema "Cu banii jos", dupa americanul The Money Drop. Ar fi cool sa fie gen Jeopardy, a mai fost formatul asta la Pro Tv, acum vreo 24 de ani.
  • B.A.M B.A.M
    ABC+, ca să fie asemănător cu mireasa, concureții (fetele și/sau băieții) ar trebui însoțiți de părințiilor (mamele și/sau tații). E mult până departe...
    Personal, nu cred că vor schimba formatul cu cocalari, pentru formatul original.
  • ABC+ ABC+
    Emisiunea Puterea dragostei revine la Kanal D cu sezonul 5 din luna Martie 2022, alături de Andreea Mantea! Noul sezon se difuzează de la București, iar regulile competiției se schimbă: concurenții nu mai au voie să plece din casă și le este interzis accesul la telefon când emisiunea nu este live. Un fel de Mireasa de la Antena

    Sezonul 4 se încheie pe 13 Februarie 2022, iar în loc intră emisiunea “Trăiri alături de Andreea Mantea”
  • B.A.M B.A.M
    Nu aveau emisiunea aceia, "Super Potriveala", cu Jorge prezentator???
    E format deținut de Kanal D, păstrat la sertar și cel care se potriveste cel mai bine descrierii. Probabil (DACĂ asta e intenția) îl vor schimba puțin, dar nu exagerat...
  • Adela Casandra Adela Casandra
    ***-show?!??? Cum sa copiati formatul original al TVR creat de Diana Pascal, Castiga Romania? L-au exportat pana si in SUA! Inventati si voi altceva.
  • Circo Circo
    Pare sa fie Jeopardy. Acolo e cu "noi dăm definiţia, tu ne dai soluţia".
  • Mihai Mihai
    Au avut grijă cei de la antene să îi strice brandul de intelectual lui dan negru cu emisiuni de slabă calitate.
    Cum au zis și ceilalți, de la *** *** de la ciao darwin, revelioane cu manelisti si cultură generală cu fete care nu sunt specializate in asa ceva, e greu acum să o facă pe rafinatul în online si la tv.
  • margo margo
    asa cum spune si @A1, cam mare saltul de la chilotarelile din trecut la concursul creierelor... plus ca nu e primul concurs de acest gen, a mai fost vrei sa fii miliardar la prima pe vremuri (sau poate inca mai e)
  • Genunche Genunche
    Ediția Survivor România a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20:29 – 23:27. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 11.3 puncte de rating și 30.0% cotă de piață, față de locul 2 care avea 4.5 puncte de audiență și 11.8% share. De-a lungul difuzării, aproape 2 milioane de românii au trăit cu sufletul la gură un joc de senzație și un consiliu încărcat de emoție, iar în minutul de aur, la ora 22:13, peste 2.5 milioane de telespectatori erau în fața televizoarelor, cu ochii pe PRO TV.

    Mile mile in genunchi !
  • A1 A1
    De la ”Te pui cu blondele” la ”Concursul creierelor” ar fi un mare progres in cariera domnului Negru !

Trimite un comentariu

sus